-
ano ten konec je rozni moc ale co ale bilo to moc hesky fimale emir je moc krasny kluk jajaj bože ale feriha je moc moc moc krasna moc fakt hej *14* *14* *14*
-
Ja jsem si myslel,ze feriha skonci az 159 dile a emir 160.Proc Hazel nehrala a skoncila 134 dile.Co jste tam nasadili novou misto ferihy hruza.Ani ferihu se nepodoba.Ale libi se mi ta policajtka.moc jsem nechapal treba ty tri roky,ze byli rozvedeny a nebo ty 3 mesice co se delo,ze nebyli zadny ukazky co se delo a dalsi udaje
-
Uplna picovina bolo to dobre kym feriha neumrela "
-
Feriha odpadne a nezastrelili ju... a s EMIROM Ma deti ..
-
-
Tak preco vsade pise ze zomre ?
-
-
Feriha umře ve 67. dílu. Je škoda že pak umře.
-
Nedává to žádní smysl tak žije feriha a bude znovu s emirem ?
-
proč jako umře twl to je ale FÁKT blbý jako chtěla bych vedět proč zemře ..
-
Videla jsem hodne serialu,ale tohle byl teda sok.Hlavni hrdinka umre,nic blbejsiho uz nemohli vymyslet.Ma tedy jeste smysl na to koukat?Clovek se tesi jako blazen,ze si vecer vychutna poradny serial a pak prijde toto.Uz na zadny koukat nebudu,pak clovek akorad blbne a je zklamany,jako v tomto pripade.Koukat,jak se tam chudak trapi,utrpeniho vidim vsude kolem az,az.
-
Tomudle říkaj konec ani jsme se nedozvěděli konec třeba že si šla udělat Guneš těhotenskej test a ani nevíme že má miminko.A třeba jak šel emir za Jávuse.
-
Vydela jsem kazdej dil...suprova teleneovela,ale ten posledni dil co byl,pekne bylvbe skoncil...Od Emira mam vrazila te krave .a konec . A ted zacina od pondelka nova ...Takze pekne blbe to skoncilo