-
Řada bych věděla zda bude pokracovaniferihy
-
A kdo ji vlastně zabil
-
jmenuju se marie a tento serial se mi moc libi ale mrzimě že tam feriha zemře nemato dobri konec konec mělbit krasny a napinavi a stašně krasny herec je emir rada bychho viděla na živo *14*
-
-
..... abys neskončila jako Jansu :D
-
-
proč umre feriha *9*
-
Nejkrasnejši serial na který koukam poprvé vždycky když vidim jak tam breči tak brečim taky :D zavidim těm lidem že tam hrajou :) tady ten serial se povedl mohu se zeptat jsou dalši dily ... Úplně by me zajimalo jestli feriha a emil jsou spolu ve skutečnosti protože ten serial se jim povedl všechno i ty city tam :)
-
velmi krasna romantika feriha hezka holka a emir krasny nadherny muz ale mrzi me finale ze umre feriha je to hrozne smutne
-
Feriha je moc hezký seriál!!! *2* Nejvíce se mi líbí jak se potkal Emir s Ferihou!!!A jak všechny překážky spolu překonávájí, i když se pohádájí,tak si hned odpustí! Všem tento seriál doporučuju!!!*8* Akorát co mě zaskočilo,tak to,že všichni říkají,že umře Feriha *13* *13* . Doufám,že to není pravda!!. Protože bez Ferihy by to nebylo moc ono. *9* *9*
-
Jako mělo to blbý konec no.Myslím si,že to někdy dotočí,ale kdy to teda nevím.Štve mě,že vždycky začátek prvního dílu kousek utli.No lidi nezoufejme třeba to někdy dotočí.Je třeba sledovat youtube až tam naskočí emir in yolu
9 bolum.Vzhledem k tomu,že je tam emir in yolu 9 bolum fragmeni,tak by to mohli dotočit. -
-
jak jako dokonceni nechapu *8*
-
-
jeto dobre ale mohlobit aj lepsie
-
Jo počkej Ado,myslíš jako,že pochovali někoho jiného.A jako že ona bylo jen v komatu a že ji Levent ukryje v Americe?