Přejít na výpis diskuzí

Feriha

FILM 24.8.2014 
103 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To chcete říct,že to byl konec ? Tak to mi teda hlava nebere,vůbec to nebylo ukončeno.Si z nás dělají prdel,ne ??? Jsem teda hodně naštvaná.
  • Serie *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • už sa to neoplatí pozerať, načo
    • feriha
  • velmi krasna romantika feriha hezka holka a emir krasny nadherny muz ale mrzi me finale ze umre feriha je to hrozne smutne moc miluju film
  • nemelo by to skončit tak že feriha umře mělo by to dopadnout štestim a lasky aby byli štasni a ne že umře je to fakt trapni tak proč teda byl celi dyl o ferihe a pak nakonec umřee hmm *10*
    • Jak všichni víte že Feriha umře ?!
  • Tonicka-ctitelka
    Krásný seriál. Hlavně Emir och *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • no ja mam dost tak videla sem dost serialu ale tento je taki ini ale aj blbi vsak to nedava zadni smisl lidi aj pisou kometare jak to dopande ka zdi neco ine kdo ma to mu verit kdo vi ale uvidime co ajak njnn
  • Co si tady vymýšlíte, že bude zastřelena. Zemře, ale není uvedeno jak. Kdyby někdo střílel, tak přítomní /tedy i její otec/by se nesmáli a nastal by nějaký zmatek.
    Domnívám se, že si tady tvůrci nechali prostor pro případné pokračování. Tedy až herečka Hazal Kaya bude chtít dále pokračovat.
    • Viděla jsem pohřeb.Emir ji s bratrem pohřbili lopatou.tak je konec.Emir leźel na jejim hrobě i se svatebnimi šatami.Chtěli bysme aby to pokračovalo ale je mrtvá.Otec odejde ze seriálu jako na vesnici.aspoň tak jsem to vidéla.turecky neumim.odjižděl všichni mávali a brečeli.Někdo psal že Feriha vstane z komatu a bude mht ditě.blbost.v komé neporodi a otec by to věděl.proč by byl falešnej pohřeb.je to jen zbožné přáni.a tohle neni seriál s dobrým koncem.je to drama.musime si najit jinej seriál.Lále devri taky umřela a jelo se dál.Ale tohle nevyšlo. Ahoj u jiného krásného seriálu8s
      • Viděla jsi pohřeb? Nesmysl, to byl záznam z pohřbu otce Cansu.
    • Asi tě zklamu,ale pokračování s herečkou Hazal Kaya nebude...Volně na to navazuje seriál "Emirov Put"
      • To není nový seriál, ale nezdařilé pokračování Ferihy
  • Mala Bi sa vratit aj s deckom s Ameriky hrát už nemohla Lebo mala už podpisanu novu zmluvu na druhi film
  • Je to krásná romantická pohádka takový muž jako je Emir může být jen v pohádce.No je to krásný romantický seriál moc se mi líbí takových by mohlo být víc. Škoda že to tak špatně skončí *4* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit