Přejít na výpis diskuzí

Feriha

FILM 24.8.2014 
103 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tady to je pro všechny, proč nechápou že musela odejít
    http://feriha.markiza.sk/aktualne/1782402_feriha-preco-musela-v-seriali-zomriet
    • Nacase ze to už niekto zverejnil Lu dia komentuju stále to iste
  • Jej, dnes Hazal slaví narozeniny *14*
  • Jak to vis ?
  • Stručne receno mela by to bejt hloupost.na youtube je celej serial nahranej v turectine a koncit by to mela asi tak ze emir jde kdesi po schodech a zadiva se do oci ty novz holky zulal.stejny jako bylo na zacatku kdyz koukal na ferihu.hloupej konec.
  • keby skončil normalne tak by to bolo super!!!!
  • Co to je za blbost ten konec. Spíš mě příjde, že se to rozjelo a ono to skončí jako normální díl??? Ať tím jdou někam a nebo to dotočí
  • O jo joj...no to je hruza....Kdyz je to drama tak nekdo urco umre....ale Feriha?!no tak to turek pokakal.Jansu mohla, sama by jsem ji uskrtila.Totalne me vytaci ty jeji cachry....v telce nic moc tak aspon lidi mame na co koukat a nejsou tam cunarny tak muzou i decka....Asi byla taky o.k a Jasemin taky.zadny krvaky a prasarny.je to v pohodě
  • proč steto ustřihly dose nedela gdiš lidi nato koukaji a fak to skoči tose nedela,dekuji za odpovet
  • Já nějak ty latinské telenovely nemusím. Náhodou jsem zhlédla jeden díl Ferihy a nadchl mě, u této telenovely jsem již zůstala. Jen ze závěru, kdy Feriha opravdu zemře, je mi smutno *13*
  • dobry den rada bich vedela proč feriha umře bila nemocna??a co jeji matka zehra

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit