Přejít na výpis diskuzí

A zase jedna Popelka

FILM 11.8.2008 
92 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ilonka94

kdyz budete chtit

Mužee si to stahnout na ULOZTO.CZ bo nk tag.....
  • ilonka94

Re: nwm

vis myslim ze to neni ani nadabovany.....a tady se toho dockas za pekne dlouho.....tk me to sre *10*
  • disneychannel

Re: nwm

No natočili to teprve minuly rok ! a ješte to nevyšlo ani na dvd! *4* *9*
  • nwm

hele jakto ze to nedavali jeste v televizi kdyz popelku 1 davali aspon tak uz 5 krat???sem pekne nasrana!!! *8* *8* *16* *16* *8* *8* *10* *10*
  • selena

Awojí lidi prosim vas nevite kdebych ten film mohla stahnout cesky?? *9* ..plss ja miluju hudebni filmy atd.. *3* ..prosim vas napiste mi kdys tak na email nebo sem .. *4* ...videla sem trailer a je to supa *15* nebo aspon s titulkama ...fakt *1* ..dikk mooccc mary...
  • Re: sel

ahoj pls neposlala bys mi ho emailem pls pls já mám selenu ráda a nikde ten film nemůžu najít pls pls můj email je Koky589@seznam.cz pls pošli a napiš díkes
  • ilonka94

pomocte mi!!!!

ooooo lidičky nemuzu nikde najit tenhle filmík....ani u nás v DVD pujcovne ho nemaj....!!!HELP!!!PLEAS!!!
    *9*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Neee

Když se vám to pičam nelibi tak se na to nedívejte a ještě něco až dokážete si zahrat v ňákem filmu hlavní roli tak teprve mluvte!!!!! *13* Teď jenom šoupejte nohama!!!!!PáPá vy krávy blbé!!!!! *4*
  • pavlusqa

Re: sel

to já taky ae když si taka její velká fanynka tak bys to mohla napsat treba k ní do diskuze pač ty uražky které na ni pricházejí tech je hodne *9*
  • Re: Re: Re: Neee

ani jedna neni strasna ale to ty kam sto dotahla hmm...???miley je bozi a selena je taky mocinky skvela
  • pomoc!!

potrebuju malinkou pomoc kde ste ten film videli???!!!ja mam selenu rada pomozte mi please predem dik *9* *1* *3*
  • ladymimi

sel

je to ten nej filmik, videla sem ho snad 100 krat a selena je tam proste nejlepsi. ja sem jeji velka fanynka *14*
  • pavlusqa

Re: Re: Re: Re: Neee

a ješte neco ty si ten film videla?
  • pavlusqa

Re: Re: Re: Neee

ja stebou akorat souhlasím s tím že je desna Miley *1*
  • saminka09

NEJ!!

Uzasnej filmik a Sel je tam upa skvela...!!! Vazne UZASNEJ FILM!!!! *14*
  • Re: Re: Neee

Je to kravina. Souhlasim. Selena je desna a vubec se tam nehodi. Je stejne hrozna jako Miley
  • pavlusqa

Re: Neee

Duvod je asi ten že to není pokračování Moderní Popelky 1 ae je to další podobny dil ale víc hudební tak tam snad mohli dát jiny role nemyslíš?
  • martinashalova

Neee

To snad ne. Oni dali jako hlavni roli Selenu Gomez. Proc ne Hilary?? To bez Hilary nebude ono
  • vanes

Re: Moderní popelka ke stažení česky

tohle mocky supr filmiiiik koukam se na to furt dokola xD je upe SKVěLEJ!!!!!

mužete se kouknout ke me na blog www.lenalek.blog.cz
  • pavlusqa

Moderní popelka ke stažení česky

Ahoj u mě na blogu je kompletní návod na stažení Moderní popelky 2 i s českymi titulkami:-)

selenagomezweb.blog .cz

*4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit