Přejít na výpis diskuzí

FILM 30.1.2009 
217 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mandy001

tak tohle určitě bude pecka (asi jako titanic) když to natočil James Cameron hmmmm ...už se na to těším jdu na to v sobotu do kina *5*
  • clark

the best !

tak v 3D je tenhle film uplně nejlepší co kdy natočili !!!! *4* *4* *4*
  • jituska80

paaani

no ja mam poukazku do kina a rozhoduju sa jestli mam jít na New Moon (který jsem uz viděla) nebo na tento filmíík .. ale už mám vybránoo! takže sa těšim když vy říkáte že je fakt bestovníí! *3* *3*
  • alficka

Kino

Jůůů dneska na to jdu do kina...se těšííím!!!! xD *3*
    • alficka

Re: Kino

tybláho no to mě podržte!!! Teda to je ten nejlepší filmík co jsem viděla!!! n prostě WOW!!! *5*

Včera jsem byla na tomto úžasném 3D filmu a ještě teď to rozdýchávám,to se nedá popsat to se musí vidět a prožít.Jak mě se nechtělo z Pandory a od lidu Navi domů.
    • inya

Re: Avatar

tak stim naprosto naprosto souhlasim..taky bych chtela nejakyho vlastniho avatara.)
  • mitricka

great!

v iMAXu je to naprosto nepřekonatelný zážitek, to mi věřte *3* takže, kdo ještě neviděl - honem to běžte napravit! *5*
    • Re: great!

škoda, že ho má jen Praha... naštěstí i jiná multikina v republice maj 3D, ale na IMAX to bohužel nemá.. :(
  • alficka

1.

Je to prostě bez keců ten nejlepší fantasy film...hned bych to zkoukla znova klído bych na to šla znova do kina ta stovka (zaokrouhleně ;) ) je v podstatě nic za takovej film *5*
  • ...

Avatar je proste uzasnej film uz sem na tom byla dvakrat v 3D a proste zazitak a ve stredu na to jdu znova s kamoskou *1*
  • Nádhera

Vážně krása!!Cameronovi se to fakt povedlo...u některých scén jsem brečela...ničit takovou nádhernou přírodu jen kvůli prachům...určitě si taky ale většina lidí uvědomila pravou podstatu naší matičky Země...
    • amy15

Re: Nádhera

souhlas, já nadávala na lidi v buse, mě museli mít ostatní za blázna, ale co, je to pravda, člověk udělá kvůli prachům všechno...
      • avril-nely

Re: Re: Nádhera

jo přesně! byl to úžasnej film! fakt nejj! všech dob............njn já taky u některejch scen bulelaaa...takowý dojemný.... *14* lowuju
  • flymike

Prostě BOMBÁÁÁÁÁÁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AVATAR, film, na který jsem čekal přesně 3 měsíce, po shlédnutí první upoutávky v kině a doma na youtube mi padala čelist a nemohl jsem se nabažit perfektním propracováním celé epochy příběhu, propracovanosti hlavních figur, krásná hudba, která ve mně zanechala nějaké to vnitřní vzrušení (určo to znáte), prostě pecka a za necelý 3 hodiny bylo po všem, pak jsem se musel vrátit zpět do reality a zachtělo se mi aj brečet, proč, tak krásnej svět neexistuje doopravdy a pouze a jen v našich fantaziích *4*
    • Re: Prostě BOMBÁÁÁÁÁÁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jsi mi sebral slova *4* měl jsem ty samé pocity *3*
    • elramos

Re: Prostě BOMBÁÁÁÁÁÁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

100% souhlas co tady píšeš.. *3*
    • harper

Re: Prostě BOMBÁÁÁÁÁÁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hošku, chtěl sem na nástěnku taky něco přihodit, ale naprosto přesně jsi mě vystihl :)) bylo by fajn, moct si vycetovat někam na Pandoru ;) Je to luxusní dílo, smekám.
      Rád si o filmečku s kýmkoliv popovídám, jen pište
      • alficka

Re: Re: Prostě BOMBÁÁÁÁÁÁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

já musím s váma souhlasit...já taky často přemýšlím nad tím proč je jenom (asi) tenhle pomalu umírající svět. Něco jako Pandora to by bylo uplně úžasný kdyby jsme měli třeba aspon nějakej důkaz že existuje..My žijeme tady na Zemi a sami jí ničíme...v tom filmu se mi taky líbilo jak tam říkal že na Zemi už žádná zelen není, že svoji matku už jsme zabili...tohle asi bude v brzké budoucnosti fakt pravda a je to hnus!!! Některý lidi jsou fakt svině! *9* *5*
        • pololampion

Re: Re: Re: Prostě BOMBÁÁÁÁÁÁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Naprosto všichni lidi jsou svině, už se nezměníme a opravdu k tomu dojde, kdybych měla citovat Martix, tak řeknu "Je to nevyhnutelné" ...takže spíš děkujme, že žádný další svět nebyl objeven, protože kdyby jo, tak by to nebylo jak v tom filmečku, že by domorodci zvítězili, všichni víme, kdo by se vítězem stal ...a pak bychom zničili další svět. Ale já si počkám, třeba se ještě soudného dne dožijem ...a já budu jenom stát, dívat se jak lidi zmatkujou a smát se jim a taky možná hooodně oslavovat! *1*
        • amy15

Re: Re: Re: Prostě BOMBÁÁÁÁÁÁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fantazie s náma dělá divy *3* , kdyby takovýto svět existoval, asi bych neváhala se vzdát těch našich moderních strojů a přestěhovat se tam... líbilo se mi na filmu hlavně to, jak Na'vi byli spjati s přírodou planety, lidi se tam fakt projevili hnusně..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit