Přejít na výpis diskuzí

Breakout

FILM 15.3.2008 
117 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Breakout

*15*
  • Breakout

mam vsechny pisnicky z Bo je jich kolem 1 *5* *5*
  • MGR:)

mám 9 písniček z Breakoutu=o) je to francouzskey hiphop,nejkrásnější co sem slyšela !!!!!!!!! *3* *14* *14*
  • veeronikaa

Re: Re: ....martyna

Ahoj prosím pošleš mi moc moc prosí Ty písničky ..Kdyžtak si mě přidej do icq a tam mi je i pošleš děkuji moooc 414195528 .))
  • veeronikaa

Ahoj všem :))

Tento film Miluju proto,že je v něm krásně ukázané,jak si máme vážit přátel a nezradit je.Důvěřovat a i kdyby se stalo cokoliv vydržet to a bojovat za přátelství jako to udělal Marco Nia ..Pulpo taky úžasný herec :)Važmě si přátel a nezrazujme a držme vždy s nimi jako to je v tom flmu
  • Re: Re: Re: Re: ....martyna

ale ak ich máš ty poslal by si mi ich prosím na niaM11@pokec.sk *3* *3* *3*
  • Re: Re: ....martyna

tak by si mi ich mohla poslať na niaM11@azet.sk...dakujéééém
  • Re: písnička od AKONA

chyba mailu...je to etnies@seznam.cz díky *7*
  • Re: Re: Re: ....martyna

máš více písniček??a máš i tu co shánim já??poslala bys mi ji??etnies@seznam.cz díky
  • písnička od AKONA

ahoj,máte někdo tu písničku,kterou ve filmu zpívá ženská,ale jinak ji zpívá Akon...pokud jo,tak mi ji prosím pošlete na mail etniess@seznam.cz...díky moc *4*
  • prcekxd

Miluju ten film!

Aaa! Ten film je úúúplně nejlepší ze všech! Vážně jsem si ho strašně zamilovala *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Breakout

ahoj prosím můžete mi někdo poslat ty písničky?Potřebuji je na soutěž tanečníků dík *3* *3*
  • chameleon-j

Stojí za to!

Tak tenhle film stojí za to vidět a né jen jednou *1* . Fakt se mi to líbilo. Ale bylo mi moc líto Pulpa... *9*
  • Re: Re: ....martyna

jen 2 pisničky s Breakoutu?tj to je dost:-D já jich mám více:-P
  • pickwick

Re: Re: ....martyna

mohla by si mi je prosíííím poslat na mail??PikolkaT@seznam.cz
    Díky moc:)
  • sparkishoperka

Re: ....martyna

joooo ja mam vsecky 2 *3*
  • ....

ahoojky mate někdo pisničky z breakoutu?? moje icq 436402041 napište prosíím:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit