-
Re: Re: hmm
To je jedna věc...a taky ... o čem by ta dvojka byla?! *3* -
Re: pisničky
Hmm, tak ta písnička se mi taky líbí, ale taky nvm jak se jmenuje. :-( Nevíte někdo prosím? *3* *5* -
Písničky
Ahojky mate nekdo všechny pisničky z breakout jeslti ano tak plss poslal by mi je nekdo na email Suliiinek.96@seznamcz moc dekuju -
pisničky
Ahojky plss nevi nekdo jak se menuje ta pisnička jak tam ted spirit flusne do té sklinky plss moc bych ju chtela? -
BreakOut
Heej tenhle film nejvííc mazec .. srdcovka <3<3 jakožee prostě hned sem si musela stáhnout všechny písničky z toho filmu protože jsou prostě boží a Nia a Pulpo sou prostě kundy nejvííc :-*** UuAaa asi se na něj pudu podívat po osmý .DDD.. *1* *14* -
Breakout
Ahooj, nevite někdo, jak se jmenuje ta písnička, která zazněla, když ti kluci seděli před tim barem na zemi?? už dlouho ju hledám a nikde ji nemůžu najít...předem dííky *4* -
I LOVE BREAKOUT
miluju ten fil ale chudak Pulpo*9* byl ak peknej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
MartushQa
hejky pls nemá někdo ten film breakout moc prosím docela dlouho ho zháním a toužím po tom tak prosím někdo se ozvěte díky moc 476409081 -
Nejwic
Já ten Filmek upo Miluju..:*
Nia nejwetšíí Kunda..:)
Jako řeknu to tak dobrej scénář,wšechno je to upo božííí...:*Nejwic z toho filmu uchcáwám a nejwic Miluju...
***Howno Wole,Neser si**** *7* *1* *15* -
Re: písnička
ahoj jak ses ptala na tu pisnicky jak nia odjizdi z toho ustavu tak to je:Stress - Accroche-toi .me se taky hodne libi
*14* -
Re: Ahoj všem :))
no ježiš já si taky vážim mejch kamarádu ale nepíšu sem takovýhle kecy jdi se radši koukat na nějakej román Breakout neni pro tebe holka !!!! *13* *1* -
Re: hmm
dvojka už by podle mě nebyla tak dobrá jako jednička víš ... *4* -
Re: Re: písnička
Moc děkuju*1*.*14*..a měj se fajn *3* -
Re: písnička
Stress - Avenue (feat. Karolyn) -
písnička
ahoj prosím nevíte jak se jmenuje ta písnička jak NIO utekl z toho ústavu jak tam odjíždí tím autem ta je strašně nádherná*14* *14* prosím nevíte někdo název aby si jí mohla stáhnout moc dík *4* *4* -
Re: Re: Ahoj všem :))
jo ty asi nevíš co je to vážit si svejch kámošu a slovo respekt ti asi taky nic neřiká co twl chudáci lidi co se s tebou bavěj *15* -
...............
HÉÉJ PRO VŠECHNY CO NEVĚDI NA ULOŽTO.CZ JSOU VŠECHNY PÍSNIČKY Z BREAKOUTU OD STRESSE A JINAK JEDNOSUŠE STAČÍ ZADAT NA SEZNAMU STRESS MP3 A VONO SE TO NAJDE *1* *1* *1* *1* -
Re: Písničky
zkus ulozto tam je to všechno od Stress *4* -
nejwíííc
jeden z nejlepších filmů co sem kdy videla i když je to trochu smutnej filmec ae ten konec je mazééééc *14* -
Re: PrOsÍíÍm
na ulozto si zadej Stress a mas tam všechni písničky *3*