Přejít na výpis diskuzí

Breakout

FILM 15.3.2008 
117 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Breakout

Hej nejlepší film *14* *14* Ale je mi líto Pulpa..ten nejhezčí umřel *9* A ten konec docela drsnej *1* Prej jdi do prdele a... *1* Hustej filmík teda *3* Mám i všechny písničky tak kdo chce písněte a já pošlu..
  • Smrtka

Ten kdo chtěl tu písničku z Breakoutu CO JE ÚPLNEĚ NA ZAČÁTKU jak tam jede ta formule a Nia si dává do pusy pistoly a pak tam breakujou na zemi .. tak ta písnička se jmenuje Stress - Ma Musique meurt , není mezi sountrackem . *4*
  • Re: plosííím ...

Stress - Avenues
  • Pulpo ♥

ááá...bože jak starej je to film? Dva rky a já ho objevila teď..bóóže to je d o k o n a l o s t ♥ film a hlavně Pulpo *14* :D:D:D Můjtybože já sem u toho brečela víc jak u Titanicu...
  • vanny

plosííím ...

hejky nevíte někdo jak se jmenuje ta písnička jak je Nia na tom hřbitově??? plsky řekněte ... *5*
  • Re: Re: písnička od AKONA

Hej taky..přesně tuhle písničku všude marně hledám, ale bezúspěšně..skusila jsem hledat jestli to Akon podle někoho nepřezpíval nebo někdo podle něj..ale nějak jsem to nenašla..kdybyste někdo tu písničku náhodou měl nebo o ní něco věděl tak mi napište prosím na martinka6262@seznam.cz kuju moc *3*
  • martiiinqa

Re: Breakout

ahojik ,
    jestli znáš teda ta písničky napíšeš mi neaký ? *3*
  • martiiinqa

Breakout I' love !!!

Breakout ?
    nejjjj film na celým světě emotivní , trochu i smutnej a ten tanec kéžbych to uměla koukám na to každej den miluju tenhle styl a hudbu a též ten božskej tanec ! *14* *14* miluju breakout !!!
  • nicicotleta

Re: Re: písnička

cau lidi nevite nahodou jak se jmenuje ta holka co je nazacatku s foxy a potom tam mrda s niem pls jestli to vite tak napiste diky
  • breakout_caroline

brakout

jojoo breakout je nejwiicz film *5* pouštíím si hoo furt xDD a ještě mě neomrzel akorat je trapny že jen co se na to podiwaj nějaky děcka tak na druhej den ze sebe hned dělaji gangstry a raperyy a hrajou si na Niu atd...fakt nenormal to u nás ve škole je něco podobnyho fkt je nechapu xDD
  • Re: Re: Re: Ahoj všem :))

jn....... vole je jedina kdo to napsala a ma pravdu..... pratele jentak nenajdes ......... *3*
  • Re: Re: Re: Re: Re: pisničky

JJJJ a moooc dekuju *4*
  • Breakout

Čauky děcka,už dlouho sháním písničku,která je na začátku filmu,jak tam Pulpo a Nia jsou na takovy rampě a Pulpo se ho ptá jestli mu ta holka příjde taky tak žhavá a Nia,že jí zná jen tři hodiny a už by chtěl rodinu,psa atd....nemáte jí někdo?? *9* *14* Nemůžu jí nikde sehnat=( Kdyžtak tady máte icq: 209-582-824,jinak mám všechny písničky od Stresu,takže kdyby někdo nějakou potřeboval,tak můžete napsat *1*

Už jsem ti ju poslala na e-mail, jo? *3* *5*

No ja ju nenašla tak jestli bys plss neposlala?? plss? dekuju

Ahojky Míšo, jmenuje se Double pact a zkus ju stáhnout na uložto.cz...A kdyby jsi ju náhodou nenašla, tak napiš a já ti ju klidně pošlu, jo?

A jak se plosííím menuje ta písnička??
  • Re: Re: Re: Re: pisničky

Jo, já už to taky vim.
  • Re: Re: Re: pisničky

Ahoj Mončo, napíšeš nám to prosím? *4* *3*
  • Re: Re: pisničky

hele ja wim jak se to menuje *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit