Přejít na výpis diskuzí

Breakout

FILM 15.3.2008 
117 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Breakout je jeden z nejlepsich filnu co jsem kdy videla. uliiitaaam na nem. Nia Marco je sexy...
  • http://www.youtube.com/watch?v=C07MwiO_yKE&feature=related
  • breakout je nej film a nia pulpo a vinnie jsou moc sexy oooo *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • písnička od AKONA

ahoj,máte někdo tu písničku,kterou ve filmu zpívá ženská,ale jinak ji zpívá Akon...pokud jo,tak mi ji prosím pošlete na mail etniess@seznam.cz...díky moc *4*
    • Re: písnička od AKONA

chyba mailu...je to etnies@seznam.cz díky *7*
      • Re: Re: písnička od AKONA

Hej taky..přesně tuhle písničku všude marně hledám, ale bezúspěšně..skusila jsem hledat jestli to Akon podle někoho nepřezpíval nebo někdo podle něj..ale nějak jsem to nenašla..kdybyste někdo tu písničku náhodou měl nebo o ní něco věděl tak mi napište prosím na martinka6262@seznam.cz kuju moc *3*
  • mireska

Breakout

AHojky nechtěl by mi někdo poslat všechny ty písničky z Breakout??Když thak na Mmirsiska@seznam.cz,bo na icq:484785888 předem děkuji
  • Nemožní

Vy snad neumíte stahovat .. *15*
  • nia je dobrej v tancováni *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
    • Nia je dobrém ve všem :D
  • streetdance

Písničky

Pls mohl by mi někdo napsat jak se jmenujou ty písničky ve filmu nebo alespoň, kde si je můžu stáhnout??? *7*
    • psychooo

Re: Písničky

zkus ulozto tam je to všechno od Stress *4*
    • nia-7

Re: Písničky

no jako von ty písničky všechny spívá stress takže si stahni jeho pisničky a nejhlavnejší co tam byly to sou stress-ma musique meur pak stress-dur dur derte billy a stress-alors viev
  • hmm

Breakout je goot film a chtel bych se zeptat esly bude i 2... moc moc se mne too libi. *4*
    • Re: hmm

dvojka už by podle mě nebyla tak dobrá jako jednička víš ... *4*
      • ashley1111

Re: Re: hmm

To je jedna věc...a taky ... o čem by ta dvojka byla?! *3*
  • psychooo

nejwíííc

jeden z nejlepších filmů co sem kdy videla i když je to trochu smutnej filmec ae ten konec je mazééééc *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit