Přejít na výpis diskuzí

Breakout

FILM 15.3.2008 
117 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahojky :) strašně miluju Breakout!! Nia je best+ten jeho kamarád ale NIA je nejlepší to jak tancuje hip hop :33 best
  • psychooo

...............

HÉÉJ PRO VŠECHNY CO NEVĚDI NA ULOŽTO.CZ JSOU VŠECHNY PÍSNIČKY Z BREAKOUTU OD STRESSE A JINAK JEDNOSUŠE STAČÍ ZADAT NA SEZNAMU STRESS MP3 A VONO SE TO NAJDE *1* *1* *1* *1*
  • Ahojky :) strašně miluju Breakout!! Nia je best+ten jeho kamarád ale NIA je nejlepší to jak tancuje hip hop :33 best
  • písnička

ahoj prosím nevíte jak se jmenuje ta písnička jak NIO utekl z toho ústavu jak tam odjíždí tím autem ta je strašně nádherná*14* *14* prosím nevíte někdo název aby si jí mohla stáhnout moc dík *4* *4*
    • Re: písnička

ahoj jak ses ptala na tu pisnicky jak nia odjizdi z toho ustavu tak to je:Stress - Accroche-toi .me se taky hodne libi
      *14*
      • nicicotleta

Re: Re: písnička

cau lidi nevite nahodou jak se jmenuje ta holka co je nazacatku s foxy a potom tam mrda s niem pls jestli to vite tak napiste diky
    • psychooo

Re: písnička

Stress - Avenue (feat. Karolyn)
      • Re: Re: písnička

Miluju ta !!!!!!!!!!!!!!!!!! dikyy !! Love!!
      • Re: Re: písnička

Moc děkuju*1*.*14*..a měj se fajn *3*
  • MartushQa

hejky pls nemá někdo ten film breakout moc prosím docela dlouho ho zháním a toužím po tom tak prosím někdo se ozvěte díky moc 476409081
  • 123peta123

I LOVE BREAKOUT

miluju ten fil ale chudak Pulpo*9* byl ak peknej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Breakout

Ahooj, nevite někdo, jak se jmenuje ta písnička, která zazněla, když ti kluci seděli před tim barem na zemi?? už dlouho ju hledám a nikde ji nemůžu najít...předem dííky *4*
  • pisničky

Ahojky plss nevi nekdo jak se menuje ta pisnička jak tam ted spirit flusne do té sklinky plss moc bych ju chtela?
    • Re: pisničky

Hmm, tak ta písnička se mi taky líbí, ale taky nvm jak se jmenuje. :-( Nevíte někdo prosím? *3* *5*
      • Re: Re: pisničky

hele ja wim jak se to menuje *3*
        • Re: Re: Re: pisničky

Ahoj Mončo, napíšeš nám to prosím? *4* *3*
          • Re: Re: Re: Re: pisničky

Jo, já už to taky vim.
            • Re: Re: Re: Re: Re: pisničky

JJJJ a moooc dekuju *4*

Už jsem ti ju poslala na e-mail, jo? *3* *5*

No ja ju nenašla tak jestli bys plss neposlala?? plss? dekuju

Ahojky Míšo, jmenuje se Double pact a zkus ju stáhnout na uložto.cz...A kdyby jsi ju náhodou nenašla, tak napiš a já ti ju klidně pošlu, jo?

A jak se plosííím menuje ta písnička??
  • Breakout

Čauky děcka,už dlouho sháním písničku,která je na začátku filmu,jak tam Pulpo a Nia jsou na takovy rampě a Pulpo se ho ptá jestli mu ta holka příjde taky tak žhavá a Nia,že jí zná jen tři hodiny a už by chtěl rodinu,psa atd....nemáte jí někdo?? *9* *14* Nemůžu jí nikde sehnat=( Kdyžtak tady máte icq: 209-582-824,jinak mám všechny písničky od Stresu,takže kdyby někdo nějakou potřeboval,tak můžete napsat *1*
    • martiiinqa

Re: Breakout

ahojik ,
      jestli znáš teda ta písničky napíšeš mi neaký ? *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit