-
bafina je kava.
-
8.série
Ahoj slyšela jsem o tom že se dotočuje 8. série Buffy je to pravda? -
ahoj věděli jste že james masters je zpěvak a a giles taky jo anevite jestli tam ostatní herci zpívaly svimi hlasy nebo přes playback
-
sarah michelle gellar tam zpivala svim hlasem ano nebo ne
-
hm
Zhanobení žánru upírů. Ať již upírský vzhled, hlavní hrdinka (teenager girl, která se snaží setřít každé svými "vtipnými" narážkami a nespoutaností a navíc umí bojové umění), či nezáživné prostředí a neděsivé lekačky a scénář, který několikanásobně překonal i příběh hry Vampire the masquerade Bloodlines, činí z tohoto seriálu jednu z největších sraček jakou jsem mohla v upírském žánru spatřit... *13* -
-
Re: hm
každýmu se líbí něco jinýho tak to neshnusuj těm, kteří to mají rádi *10* *16* *10* *8* *5* a jdi do háje -
-
Re: Re: hm
jj souhlasim neznam nikoho komu by se Buffy přemožitelka upírů nelíbila já jí miluju ale lepší je Faith.(ale každýmu se líbí něco jiného). *4*
-
-
-
Škoda
Jo js super,ale je škoda že už mho nedávají.:-( -
-
Škoda
Nova slibovala že ho budou dávát tendle rok ale zatim se k tomu dvakrát nemaj *16*
-
-
Buffy 4 Ever
Buffy je ten nej seriál který znám !!! *3* -
videli jste celou buffy?
Ahoj,videla jsem všechny serie jejich 8 docela mě mrzí jak to dopadlo ale co se da delat mam uža stranky www.buffy-angel.org -
-
Re: videli jste celou buffy?
nechc ti brat iluze, ale buffy ma jen 7serii -
-
Re: Re: videli jste celou buffy?
Tak teď připravím asi trochu o iluze vás oba.......Buffy má celkem 8.sérií,ale ta poslední 8. je v podobě komiksu.
-
-
-
....
To já na byffy jukala na youtube(teda hlavně na pár Buffy a Spika no a vlastně oni to ani v Čr nedávali jak spolu pak chodili páč já si pamatuju jen jak byla s Angelem.. -
Buffy přemožitelka upírů
škoda že Buffy dávají jen na cineme *5*