-
díl?
nejde mi prima cool potřebuju poradit nějakou stránku na které se mužu kouknout na další díly...prosííím -
-
Re: díl?
skus serialy in ale maji blbej dabing
-
-
kdy
ahoj lidi chci se zeptat jak spike odjel a dostal dusi v jakym dile bude zase s buffy diky moooc. *7* *1* *1* -
-
Re: kdy
omlouvam se za spoiler ale jenom odpovídam na otázku..v 7.sérii mu Buffy hodně pomůže a začne ho mít ráda ale už spolu nic fyzicky mít nebudou jenom budou každej rozumět tomu druhýmu a chápat ho.. -
Re: kdy
Mysli, že v sedmý řadě
-
-
Je to ten nejlepší seriál jaký jsem kdy viděla *14*
-
buffy 8.serie
Ahoj, muzete mi posim poradit, kde se da ne netu sehnat ta 8. serie v podobe komixu?
Nejka ji nemuzu najit, uz jsem zkousela vsechno mozny, tak bych byla opravdu vdecna. Dekuji mnohokrat -
-
Re: buffy 8.serie
jestli myslíš česky tak na buffy-angel.org to přeložili zatim do 34. dílu ale plánujou přidělat i další..;) a jestli anglicky tak zkus hledat znova..je to všude možně teď ti zrovna neřeknu kde přesně ale erčitě to najdeš..;)
-
-
ajlafju buffienžl
ajalfju buffi+angelasak navěki ajalfju majemoc ra djemtomoc krasanlaska vim žeszustanounakonec spolujejichlaskaje spoji ajalfju buffienžl -
-
Re: ajlafju buffienžl
drz hubu us *8* -
-
Re: Re: ajlafju buffienžl
prosimtě nepiš takle sprostě jeto pravda jejichalska jesilana krasan majemoc rad scekelsrce buffi+angelnavěki ajalfju -
-
Re: Re: Re: ajlafju buffienžl
1)bud sem prestan psat nebo 2)se nauc psat mezery a 3)ysllovnost jmen a slov diky -
Re: Re: Re: ajlafju buffienžl
a proc pises taky kraviny to nikoho nezajima
-
-
-
-
ajlafju buffienžl
mamjemocradajlafjubuffi+angelaskavi t+zi♥♥♥laskanav+ki *4* *4* -
ajlafju buffienžl
mamjemocradajlafjubuffi+angelaskavi t+zi♥♥♥laskanav+ki *4* *4* *4* -
tenhle serial je uplne uzasnej nevynechala jsem ani jeden dil!! *2* akorat me mrzi ze spike nakonec umrel a taky to ze buffy nebívá *9*
-
pomůžeš?
Ahoj nevíte někdo jk se jmenuje úvodní písnička k tomuto seriálu? dik... -
-
Re: pomůžeš?
Buffy theme song
-
-
Škoda
Je obrovská škoda že se nenatočily další série, protože je to opravdu SUPER seriál. Chtěla bych, aby měl happy end, ne jako komix, ale hrané. *14*