Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bude zfilmovaná 8.série nebo ne??
  • Věděli jste že...

seriál Buffy přemožitelka upírů je 2 nejznámější film/seriál o upírech. *7* *5*
  • ciarakaulitz

Kdo Z Koho?

Nevím jak vy, ale myslím si, že se hodí spíše ke Spikovi než k Angelovi, ne? :) (myšleno Buffy) *14*
    • Re: Kdo Z Koho?

bych řekla, že určitě víc miluje Angela(byla to její první láska) ale Spike je vtipnější ale ze začátku ho nesnášela takže těžko říct :)
  • prepálim buffy

ahoj lidi mám BUFFY PREMOŽITELKU NA DVD V ORG VŠECHNY RADY POKUD CHCETE PREPALIM. PIŠTE NA MUJ MAIL- Buffy1238@senam.cz
    ps: Buffy +A ngel loves is immortal *4* *4*
    • spuffy

Re: prepálim buffy

Čau měla bych zájem o všechny díly buffy prosím ozvi se na email lenicka.kyticka@seznam.cz předem moc dík
    • Re: prepálim buffy

Ahoj mněla bych zájem koupit všechny díli buffy přemožitelka upíru,prosím ozvy se.604500523
  • supr dupr

ahoj vidělasem buffy a je uplně skvělá škoda že nebude s angelem:(,ale prý slibovali,že budou dělat druhou sérií,ale ještě sem nic neviděla tak nevím vubec jestlito natáčijou.Říkalito před 2roky jestli něco otom víte tak napište rada bych se otom něco dozvěděla díky předem.
    • Re: supr dupr

buffy ma celkem 7 serii a uz nejakou dobu se dalsi nenatecej a ani nebudou + k tomu mas jeste serial angel, ktery ma celkem 5 seriri a dalsi taky jiz nebudou. coz je dohromady asi 144 dilu Buffy a 110 Angela - coz si myslim je opravdu bezva

je 7 serií a už se nenatáčí dál *3*

Ahoj,,,,jestli ti teda jestě nikdo nepsal.....je myslim 6 serií...a davj to na nova cinema....taky se dívám..dneska zrovna zkončila 2 serie....v té druhe serii byla s Angelem.....ale musela ho zabít...páš se s ni vyspal a přišel o duši..takže z něj byl zas normální upír....chtěl zničit svět a tak ho raci zabila...ted to vypada..že bude asi se spikem...ale to nevim jistě..tak zatim..ahoj *4*
  • mrknout

můžete se buffy mrknout na www.iserialy.sk
    • your-darling

Re: mrknout

na iserialy.sk je to super...je tam i celý Angel...ale Buffy je jen do páté série...nevíte kde sehnat i 6. a7.?
  • seriály

na šestou a sedmou sérii se můžere mrknout na www.cinema-world.biz jak tam máte napsaný ty seriály tak hned pod tím máte napsáno další seriály tak tam *4*
  • angel.up

ajlfju buffi enžl

ajlafju buffi enžl mmaho moc rad buffi enžla pravoulasku sem potka sbuffi senžlem *4* *4* *4*
    • Re: ajlfju buffi enžl

co tady furt kecas mas to napsany tady v buffy nikoho ty tvoje ajlfju nezajima dit tomu nejde ani rozumet *15* *10*
      • angel.up

Re: Re: ajlfju buffi enžl

mam moc rad buffi enžla jeto moc nadhernalaska pravoulaskusem potkal s buffi enžlem mamje moc rad
        • Re: Re: Re: ajlfju buffi enžl

Teď jak je Buffy s Railym, tak jim to spolu docela sluší, ale s Angelem to byla pohádka. Je to škoda. Angel se k ní chtěl vrátit, ale ona už nechtěla. moc bych si přála, aby s ním zase skončila. *4* *4* *3* *4*
  • Čaute... Tak bude pokračování nebo nebude? Fakt mě to zajíma...
  • achjo

chjo lidi, docela žárlím páč tohle byl můj seriál! Už od mala sem se na něj dívala v televizi kde byly jen tři série a znal ho málokdo. A teď se všichni vytahujou jk Buffy znají a samí píčoviny když o tom vůbec nic neví! já znám ty díly nazpamět!kurva do piče! teď je najednou osmej nejlepčí!!! ste ubohý vy čubky zasraný!
    • Re: achjo

*13* neměla bys užívat sprostá slova na internetu,dělá ti to šatnou vizitku *13*

ale nadavanim to nespravis ten serial byl udelanej aby se na nej lidi divali a ne aby je odpuzovali a vsadil bych se ze o buffy vim vic nez ty dival jsem se na nej od mala a ted na prime cool a divam se na to i na internetu a tihle lidi nevim proc jim nadavas jen proto ze o tom nevi tolik jak ty *15* *13*
      • atsbts

Re: Re: achjo

Jo je sice pravda že to je pro lidi,ale Joss ty seriály píše hlavně pro fanoušky
        jo a pokud jsem fakt zamíří ten celovečerní film tak podle mě to bude zase jako Twilight velký davový šílenství tak že mi to zhnusí upíří filmy a seriály.

ja sem se na to dival taky od mala 3 serie a mas pravdu citim se jako ty
      • to jo
    • atsbts

Re: achjo

Přesně tak znám kámošku která ani neví co tam hraje za herce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší