Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Máte naprostou pravdu nevim a ani neznám a ani nechi nikoho znát koby neměl rád Buffy přemožitelku upírů jo a jeto 2.nejznámější film/seriá o upírech... *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
    • Chceš snad říct BYL ne??
      *6* *6*
      jediné co na tomhle filmu bylo to, že Buffy chodila a zabíjela !!!
      6 a 7 serie je NUDAAAAAAAAAA!!!! *6*
  • mám otázku

prosím vás nwt někdo kde můžu sehnat na internetu díly Buffy? od začátku všechny série? děkuji *3*
    • porucik-caine

Re: mám otázku

melo by to bejt na tomlhle ale nwmm jesi vsechny serie.pujdes na seznam.cz napises do ikony dlouhy filmy.cz a hned to prvni melo by to bejt vono *4*
    • Re: mám otázku

děkuji mooc ;-) mě ten seriál teď hodně chytl a ty poslední série, kdy se dal spike s buffy dá se říct dohromady sou snad nejlepší...kéž by byla i 8 série :-(
      • Re: Re: mám otázku

8 série je v podobě komiksu *4*
    • Re: mám otázku

uplne vsechny serie najdes na sleduj.org
    • barunqa111

http://www.dlouhefilmy.com/index.ph p?page=search&string=buffy%20p%F8em o%9Eitelka%20up%EDr%F9&type=serie
      ae je tam spomalenej dabing
    • carol7.1

nevím jestli všechny série,ale jukni na taxu.cz
  • přeju bafi a engelovi hodnestesti
  • njcgbvfjchd c ufdhjc n juhcfzgbcjdk,slkxokcdrůp=poéíččýžxsxakoly ségra no si moc malá achojo
  • hmhhhhhhhhhhhhhhhhhhhmhmmmmmmmmhhhhhhmmmmmmmhhhhhhhhhm kluk mi dal kopačky
  • tynuse.strkova

buffy a spike

dneska buffy konecne polibila spika uz bylo na case ja osobne jsem se nemohla dockat
    *14* *14* *1*
  • hancinkabuffynka

je nej seriál

Buffy tak je nej seriál a moc by jsem si přála aby dotočili další díli to by bly supér. Buffy tak je můj nej seriál Je tama tak všechno okouzlující *1* *3* *14* *14* *14*
  • angel.up

angel buffi ajalfjulaskavitězi♥♥

angel+buffi jejich laska neskočila atikijespatkije spoji majemoc rad buffi+angel♥♥ *4* *4*
  • angel nabo spike

david boreanas(angel) nebo spike ?
    • Re: angel nabo spike

vyspi se s obuma takze .....
    • Re: angel nabo spike

spike - sice se zda ze je to vul ale hodi se mi k ni vic ... *3*
      • tynuse.strkova

Re: Re: angel nabo spike

ja bych volila taky spika a nemyslym ze je to vul ta budes asi blba spike je lepsi ja angel je hezci,ma vetsi silu,a je casecne zlej a ta postava a vlasy proste buuuh *14*
    • barunqa111

Re: angel nabo spike

obaaaaaa
      • Re: Re: angel nabo spike

ale který víc
        • Re: Re: Re: angel nabo spike

spike *15* *4*
        • barunqa111

Re: Re: Re: angel nabo spike

asi spike
  • Buffy 8. série

Ahojte, chtěla jsem se zeptat, myslíte, že Buffy 8.série bude zfilmovaná?
    • bohužel ne jeden film už je, sice se jmenuje buffy zabíječka upírů ale je starší než tento seriál a navíc spike který v 7 sérii 22 díl zemřel poté se ukazuje v seriálu angel od páté serie jako dočasný duch.
      • Co se týče 8 season tak ta vyšla v podobě Motion Comic.Je to comic ale hejbese no prostě pohádka prodává se na Amazonu ale je na Blurey.Viděla jsem jenom jeden díl,ale je to pecka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší