-
Máte naprostou pravdu nevim a ani neznám a ani nechi nikoho znát koby neměl rád Buffy přemožitelku upírů jo a jeto 2.nejznámější film/seriá o upírech... *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
-
-
Chceš snad říct BYL ne??
*6* *6*
jediné co na tomhle filmu bylo to, že Buffy chodila a zabíjela !!!
6 a 7 serie je NUDAAAAAAAAAA!!!! *6*
-
-
mám otázku
prosím vás nwt někdo kde můžu sehnat na internetu díly Buffy? od začátku všechny série? děkuji *3* -
-
Re: mám otázku
melo by to bejt na tomlhle ale nwmm jesi vsechny serie.pujdes na seznam.cz napises do ikony dlouhy filmy.cz a hned to prvni melo by to bejt vono *4* -
děkuji mooc ;-) mě ten seriál teď hodně chytl a ty poslední série, kdy se dal spike s buffy dá se říct dohromady sou snad nejlepší...kéž by byla i 8 série :-( -
-
Re: Re: mám otázku
8 série je v podobě komiksu *4*
-
-
uplne vsechny serie najdes na sleduj.org -
http://www.dlouhefilmy.com/index.ph p?page=search&string=buffy%20p%F8em o%9Eitelka%20up%EDr%F9&type=serie
ae je tam spomalenej dabing -
nevím jestli všechny série,ale jukni na taxu.cz
-
-
přeju bafi a engelovi hodnestesti
-
njcgbvfjchd c ufdhjc n juhcfzgbcjdk,slkxokcdrůp=poéíččýžxsxakoly ségra no si moc malá achojo
-
hmhhhhhhhhhhhhhhhhhhhmhmmmmmmmmhhhhhhmmmmmmmhhhhhhhhhm kluk mi dal kopačky
-
buffy a spike
dneska buffy konecne polibila spika uz bylo na case ja osobne jsem se nemohla dockat
*14* *14* *1* -
je nej seriál
Buffy tak je nej seriál a moc by jsem si přála aby dotočili další díli to by bly supér. Buffy tak je můj nej seriál Je tama tak všechno okouzlující *1* *3* *14* *14* *14* -
angel buffi ajalfjulaskavitězi♥♥
angel+buffi jejich laska neskočila atikijespatkije spoji majemoc rad buffi+angel♥♥ *4* *4* -
angel nabo spike
david boreanas(angel) nebo spike ? -
-
Re: angel nabo spike
vyspi se s obuma takze ..... -
spike - sice se zda ze je to vul ale hodi se mi k ni vic ... *3* -
-
Re: Re: angel nabo spike
ja bych volila taky spika a nemyslym ze je to vul ta budes asi blba spike je lepsi ja angel je hezci,ma vetsi silu,a je casecne zlej a ta postava a vlasy proste buuuh *14*
-
-
obaaaaaa -
-
Re: Re: angel nabo spike
ale který víc -
-
Re: Re: Re: angel nabo spike
spike *15* *4* -
Re: Re: Re: angel nabo spike
asi spike
-
-
-
-
Buffy 8. série
Ahojte, chtěla jsem se zeptat, myslíte, že Buffy 8.série bude zfilmovaná? -
-
bohužel ne jeden film už je, sice se jmenuje buffy zabíječka upírů ale je starší než tento seriál a navíc spike který v 7 sérii 22 díl zemřel poté se ukazuje v seriálu angel od páté serie jako dočasný duch.
-
-
Co se týče 8 season tak ta vyšla v podobě Motion Comic.Je to comic ale hejbese no prostě pohádka prodává se na Amazonu ale je na Blurey.Viděla jsem jenom jeden díl,ale je to pecka.
-
-