Přejít na výpis diskuzí

Čarodějky

FILM 4.3.2007 
744 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • super

super seriál
  • elisssss

forever3charmed.blog.cz

www.forever3charmed.blog.cz ...podivte se prosím na muj blog...a přihlaste se do souteze prosím... díky moc Elisska *14* (jinak- I LOVE CHARMED!!!!) *14*
  • ajaaa

9. série

já nevim proč si myslíte že bude 9. série... dyt 8 už byla poslední...osmou sérii se čarodějky uzavřely...nebo že by mi něco ušlo? odkud to máte že bude nějaká 9. série?? *7* *7* *7* *7*
    • cole

Re: 9. série

Pokud ja vím a nekecal mi kámoš kterej byl v americe tak 9.serie bude v Americe se prej už točí tak nevim.Má být s jejich detmi ale nevím co je na tom pravdy.
      • kikikina

Re: Re: 9. série

No,proč by nemohla být ještě 9.série.Protože kdo říkal že je 8.série poslední.A já osobně si myslím že 9.série bude.No aspon doufám!CHARMED FOREVER! *14* *14* *14* *14*
  • DVD čarodějek

Ahoj nevíte někdo kde se dá sehnat DVD čarodějek - česky ? pokud ano prosím pište na mail , nebo na blog gallico.blog.cz Mocinky děkuju *3* *3* *3*
  • 4evercharmed

Video

http://www.youtube.com/watch?v=CR2J GuITRnQ.......podivejte se prosim na to...je to moje prvni fanfiction video s uvodni znelkou 9.serie: *3*
  • sanduli

Čarodějky

Čarodějky jsou nej seriál na světě,už aby tady byla 9.série *14* *14* *14*
  • kikikina

charmed

Ahoj prosím podívejte se na muj blog http://www.charmed.bloger.cz/ a hlasujte jaká čarodějka je nej díky charmed jsou nejlepší! *3* *14* *14* *14* *14*
  • 9.serie

Ahoj takze jak sem cetl neni to pravda 9 seri uz existuje je napsaný scénář a natáčí se ale bohuzel je jen v Americe zatim ale to se zmeny.Vrati se starý známí Cole Turner ale i Zdroj ktery se na míset zvaný Avalon snazi ovladnou portal zla ktery dokaze privolat i mrtve demony jake koliv obevi se dalsi spojenec zdroje ktrey se ale pro svoji zachranu spoji s carodejkami a Colem proti zdroji a jeho armade demonu ktera je znacna ale pozdeji se obevy nejhorsi nepritel ktery kdy cyrodejky videli proti nemu se musi spojit vsecky neutralni magocke bytosti ale jak to dopadne to uvdite po pemijre 9.serie doufam ze to bude co nejdrve:-)
    • kikikina

Re: 9.serie

A není k tomu nejaky video třeba trailer!No chtěla bych se na to podívat sem zvědavá!Už se na 9.sérii těšim!CHARMED FOREVER! *14* *14* *14* *14*
    • mamikalka

jj to by mě taky zajímalo kdes to přečet *7*
    • Re: 9.serie

Já ti moc nevěřim.Pochybuju že by natáčeli 9. sérii. Ale kdyby jo a byl tam Cole tak by to bylo fáááááákt super!!!Cole je best!!! *14*
      • Re: Re: 9.serie

jj Cole je nejlepší.Ja videl 2 Trailery na 9.seiri jeden je s Colem a jeden je uz bez starych zarodejek uz nebojuji z demony ale ted bojuji jejich deti tak nevim co je pravdivi oba existuji jen v Anglicke veri tak treba jsou pravi oba.
        • ajaaa

Re: Re: Re: 9.serie

ale nic z toho nejsou oficiální trailery...to jsou videa co vytvářejí fanoušci čarodějek *3*
    • ajaaa

fakt jo? no tak to pochybuju...a nechceš nám sem dát odkaz na tu stránku kde si to četl aby sme si taky mohli počíst? *7*
  • nikisek218

jak jse jmenuje

prosím nevíte někdo jak se jmenuje Leo
    • Re: jak jse jmenuje

jestli myslíš v seriálu tak je to leo wajet nevim jak se to píše správně a jestli myslíš v normálním životě tak je to brian krause a nechceš se podívat na muj blog http://charmed.bloger.cz/ a hlasovat jaká čarodějka je nejlepší prosím tak ahoj *1* *3*
    • ajaaa

Re: jak jse jmenuje

Lea Wyatta hraje Brian Krause *3*
  • miley1cyrus

jak se jmenuje

ahoj lidi muzete mi rict jak se jmenuje ten koul(newim jak se to pise)ten demon a pritel phoebe jako ja se jmenuje ten herec jo a v tyhle serii co ted bezi vtelevizi prue uz umrela diky predem za odpoved
    • Re: jak se jmenuje

ahoj herec jako coul se jmenuje julian mcmahon a jestli se ptas jestli prue zemřela tak už jo a je tam paige a nechceš se podívat na muj blog http://charmed.bloger.cz/ a hlasovat jaka čarodějka je nejlepší prosím diky a ahoj *4*
    • Re: jak se jmenuje

herec se jmenuje Julian MC Mahon ten který hraje Colea *3*
    • ajaaa

Re: jak se jmenuje

Píše se to Cole..Cole Turner a hraje ho herec Julian McMahon *3*
      • miley1cyrus

Re: Re: jak se jmenuje

jo diky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit