Přejít na výpis diskuzí

Čarodějky

FILM 4.3.2007 
744 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ajaaa

:)

Tak co lidi Prue nebo Paige?;)kdo je lepší?:) mě ty díly bez Prue už ted připadaj takový o ničem:) nejlepší byli první 3 série...podle mě:) co myslíte? *3*
    • kikikina

Re: :)

No já touhle dobou uvažuju ale myslím že se mi víc líbí Paige!
    • Re: :)

Prue!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
      Paige moc nemusim a hlavně když dělala problémy Coleovi...a kvůli ní ho Phoebe zničila!!!!!! Mě opravdu někdy štve!!!!
      Cole forever!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14*
    • lilinqa

jednoznačně Prue!! je nej!
      • mamikalka

Re: Re: :)

jj souhlasim *14*
    • 4evercharmed

Paige!! *14* *3* *4* *1* *1* *3* *15*
    • Re: :)

Prue je jednoznačně lepší... *3*
  • mamikalka

bbbý

to je už blbý pru už zapili mě to hrozně sere a já to zas neviděla *10* *10* *10* *10*
  • kikikina

charmed

Ahoj kdo se chce podívat na muj blog tady je www.charmed.bloger.cz myslim že toho tam mám docela dost a doufám že se vám bude líbit! *1* *1*
    • 4evercharmed

Re: charmed

podívejte se prosím na www.ffcharmed estranky.cz *3* *3* děkuji a CHARMED 4EVER *3*
      • Re: Re: charmed

ahoj tvuj blog je senza tu 9.serii si hned přečtu je moc hezkej ahoj *3*
  • 9 série??

hele ona je i 9 série *7* *7* ??
    • 4evercharmed

Re: 9 série??

není..ale na mych strankych www.ffcharmed.estranky.cz je vymyslena 9.serie *4*
      • kikikina

Re: Re: 9 série??

jako není takže ty si myslíš že se nenatáčí *7*
  • zanesskaaaa

Prue

můžu se zeptat?.. jak prosim vám zemře Prue.. já jsem tadyten díl nikdy neviděla páč jsem vždycky něco měla.. a dneska jsem na to koukala na netu a trochu sem to nepobrala.. jak to že zemřela prosíím řekněte.. děkuju *15*
    • 4evercharmed

Re: Prue

Zemřela na následky zranění když ji zranil Shax.Zemřela protze leo mohl vylecit piper nebo prue..tak si samozrejme vybral piper... *3*
    • hsm1234

Re: Prue

koukni se na cinema-world.biz tam najdeš všechny díly čarodějek ke shlédnutí *3*
  • julinecqa

piper tehotna

ahoj! neviete nahodou v ktorom diely sa Piper dozvedela ze caka Wyatta Mattewa Halliwela? *4*
    • 4evercharmed

Re: piper tehotna

*3* Piper zjistí že je těhotná v díle 4x22 A kam teď?....naznačí ji to anděl osudu *3* *4* *3*
      • Re: Re: piper tehotna

co je to 4 22 jaka je to serie a díl ja tem,hle číslum nerozumim předem dik *4*
        • 4evercharmed

Re: Re: Re: piper tehotna

4x22----to 4 znamená serie a 22 pořadí toho dílu v té sérii *3* *14*
          • kikikina

Re: Re: Re: Re: piper tehotna

no jo ale 4.série to už bude za chvíli na primě ne.a nebo už to bylo!já už se teda těšim!CHARMED FOREVER! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
            • kikikina

Re: Re: Re: Re: Re: piper tehotna

Tak už piper čeká dítě jupí!!.......
      • julinecqa

Re: Re: piper tehotna

diki *3*
        • 4evercharmed

Re: Re: Re: piper tehotna

neni zac *3*
  • stránky o9sérii

já jsem ale ťulpas.rozkecámse tady o stránkách s 9.sérii a zapomenu napsat název.takže je to www.ffcharmed.estranky.cz *1* *1* *14* a ještě jednou CHARMED FOREVER *3* *1*
  • stránky o 9.sérii

Ahojky.Souhlasím.Čarodějky nejsuprsuprsuprsupr seriál který kdy byl.Jen jedna informace mám stránky na kterých je vymyškená 9.série a jiné vcěii.Kdo měl rád Prue tak si tam taky přijde na své protože se v mojí 9.sérii vrátí a už tedy ne moc tři ale moc čtyř.Ale víc se díozvíte když tam zajdete.....mocinky se omnlouvám za reklamu ale myslím že by vás to možná mohlo zajímat.A moje nejoblíbenější serie je třtí a díl Dobro,zlo a nemrtví.Jen tak pro informaci *4* *3* A nejoblíbenější čarodějka?VŠECHNY *3* Neumím si mezi nimi vybrat,všechny jsou skvělý *4* *3* *14* *14* Tyjo to jsem se zase rozkecala.Tak ještě jednou se omlouvám za reklamu a CHARMED FOREVER *14* *14*
    • mamikalka

Re: stránky o 9.sérii

a jakaa je ta adresa? *7* ? *7* ?
      • mamikalka

Re: Re: stránky o 9.sérii

sory už fim zapomela jsem si prečist 1 vodkaz
        uups *14*
    • Re: stránky o 9.sérii

Jj, Dobro, zlo a nemttví se mi taky líbí... A pak ještě ten díl, jak je Prue empatička(nwm jak se jmenuje)
      • Re: Re: stránky o 9.sérii

opravdu je to dobrý díl, taky se mi líbí *14*
      • Re: Re: stránky o 9.sérii

jmenuje se to Prokletá empatie *3* *4*
        • Re: Re: Re: stránky o 9.sérii

Jj, tak to se mi taky líbí... *3*
  • Charmed

Já dřív měla strašně ráda Paige a ty díly s Prue se mi vůbec nelíbily, ale teď na ně nedám dopustit, ikdyž nejradši mám Phoebe...;) A taky se mi moooc líbí Cole, mohlo by jim to vydržet... Jelikož já ho žeru... *14*
    • Re: Charmed

no nejlepší jsou ty s Prue! *14* *14*
      • baruszka

Re: Re: Charmed

Jooo....to teda joo..... *14* *14* *1* *1* *1*
    • Re: Charmed

Mě sse taky moc líní Pheobe a Coul
      • Re: Re: Charmed

No já souhlasim. Cole a Phoebe FOREVER!!!! *14* *14* *14*
        Cole je moje neeeeej postava!! *14* *14*
      • 4evercharmed

Re: Re: Charmed

No mě se víc líbí Phoebea Coop..ale pHOEBE A cOLE TAKY NEJSOU ŠPATNÍ *3*
        • Re: Re: Re: Charmed

ahoj kdo je ta phoebia a coop to je naka jiná verze phoebe a coula nebo myslíš phoebe a amora jak jí hledal přítele a mužeš se podívat na muj blog http://charmed.bloger.cz/ a hlasovat jaka čarodejka je nej prosím díky ahoj *3*
    • avrilie

Re: Charmed

ale nevydrží *9*
      • Re: Re: Charmed

Tak to je škoda... *9*
  • alli111

jsou nej nej

carodejky jsou nej a paper mela krasny saty na tu svadbu krasny jsou nej a nemate nekdo naky plakat dyztak pisnete dekuji *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit