Přejít na výpis diskuzí

Čarodějky

FILM 4.3.2007 
744 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Terik0100

kde můžu zhlédnout díly čarodějek který jsem neviděla. prosím písněte na mail Tedik.D@seznam.cz
    DÍKY *4* *14* *3*
  • fisqa

Na nově jsou charmed

Teťka je i na nově o víkendu.Myslím 7.sérii.Už tam taky není Prue,ale je tam ta bloncka Billie Jenkins. *1*
    • mamikalka

Re: Na nově jsou charmed

a v kolik??? *4*
      • kikikina

Re: Re: Na nově jsou charmed

Vždycky to bívá kolem 8:00 já se na to dívám každou sobotu a dneska sem se málem rozbrečela!Protože dneska musely zamrazit lea!Aby neumřel.Asi za chvíli vypukne ta velká bitva!Charmed versus billy a christy!Hruza!
    • anick.aaa

Re: Na nově jsou charmed

je to 8serie!!! *1*
    • Re: Na nově jsou charmed

to je 8 serie *13*
  • mamikalka

mn

lidi víte že na markýze hned po čarodějkach na primě je další série ale už tam není prue *4* *9*
    • mamikalka

Re: mn

sry za nepřímí informace začínáto nak ve14:20 nebo nak tak *4*
      • Re: Re: mn

14:05 ... *3*
  • fisqa

Prue

Nevíte náhodou někdo jak zemřela Prue?Jestli jo tak pls odepište.Předem díky.
    • anick.aaa

Re: Prue

dém zabil Piper a Prue a Leo mohl zachránit jen jednu z nich a zamozřejmě zachrání Piper a Prue umíra! *9* *16*
      • kikikina

Re: Re: Prue

Prue zabil démon Shax démon a zabiják zdroje! *16*
    • monis159

Re: Prue

prue zabil demon... *9*
      • fisqa

Re: Re: Prue

Mno to já vím ale jaký a jak?Plsky napište!
        • anick.aaa

Re: Re: Re: Prue

nějákej Shax sox
  • _.barusqa._

Dávaly už nedávají

Normálně to byl muj nejoblíbenejší fil a už ho řestaly vysílat a vubec nwm kde mám na nej přijít *8*
    • Re: Dávaly už nedávají

Na nově o víkendu.A na primě každý den ve 14:05 *9*
  • e.b.p.m

nevim

to taky nevim a docela by mě to zajímalo
  • fisqa

Bloncka

Prosímvá pomozte!Nwm ve které sérii ale jak je tam pak Paige tak jim pak ještě pomáhá nějaká blondýna.Nevíte někdo náhodou jak se ta blondýna jmenuje v seriálu a normálně?Plsky odepiště předem mosinky díky.
    • Re: Bloncka

v seriálu to je Billie Jenkins a ve skutečnosti Kaley Cuoco moje nej herečka *3*
  • Wicca and Book of Shadows

V novým čísle Cosmogirl se objevil článek o Wicca rituálech a našla jsem info o tom, že existuje jakási Book of Shadows na DVD, kde by se dala sehnat?
  • charmed

podle me je to super serial az nato ze kdyby shannen dogerty nechodila pozde na plac a nepila nemusela vyletet a prue nemusela zemrit *16*
    • Re: charmed

ale řekla bych že byla povrchní a měla potřebu furt někoho chránit!!Podle mě je Paige o 10000x lepší *14*
      • Re: Re: charmed

já si myslím, že Prue ve filmu je lepší jak Paige! *14*
    • elisssss

Re: charmed

já mám zase informace že sice tohle dělala, ale že odesla sama protože udajněš nemela dobrý vztah z Pheobe (herečkou ne čarodějkou) a že už tam nechtěla hrát, prý se jí naskytly nějaké jiné nabídky *4*
      • avrilie

Re: Re: charmed

o tym sem nevěděla zhe měla problémy s Phoebe *7* a myslím zhe je to blbost,nikde se to neříkalo *3*
        • elisssss

Re: Re: Re: charmed

nn, skoro všude se píše že k jejímu vyhazovu přispel špatný vztah s Alyssou Milano , neříkám že to byl hlavní duvod jen že to k tomu trochu přispelo ... všude se píše neco jinyho *4* *10*
          • kate23

Re: Re: Re: Re: charmed

No právě všude píšou něco jinýho.
  • mamikalka

nn

joooooooooooo čarodějky sou nej *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit