-
Terik0100
kde můžu zhlédnout díly čarodějek který jsem neviděla. prosím písněte na mail Tedik.D@seznam.cz
DÍKY *4* *14* *3* -
Na nově jsou charmed
Teťka je i na nově o víkendu.Myslím 7.sérii.Už tam taky není Prue,ale je tam ta bloncka Billie Jenkins. *1* -
-
Re: Na nově jsou charmed
a v kolik??? *4* -
-
Re: Re: Na nově jsou charmed
Vždycky to bívá kolem 8:00 já se na to dívám každou sobotu a dneska sem se málem rozbrečela!Protože dneska musely zamrazit lea!Aby neumřel.Asi za chvíli vypukne ta velká bitva!Charmed versus billy a christy!Hruza!
-
-
je to 8serie!!! *1* -
to je 8 serie *13*
-
-
mn
lidi víte že na markýze hned po čarodějkach na primě je další série ale už tam není prue *4* *9* -
-
Re: mn
sry za nepřímí informace začínáto nak ve14:20 nebo nak tak *4* -
-
Re: Re: mn
14:05 ... *3*
-
-
-
Prue
Nevíte náhodou někdo jak zemřela Prue?Jestli jo tak pls odepište.Předem díky. -
-
Re: Prue
dém zabil Piper a Prue a Leo mohl zachránit jen jednu z nich a zamozřejmě zachrání Piper a Prue umíra! *9* *16* -
-
Re: Re: Prue
Prue zabil démon Shax démon a zabiják zdroje! *16*
-
-
Re: Prue
prue zabil demon... *9* -
-
Re: Re: Prue
Mno to já vím ale jaký a jak?Plsky napište! -
-
Re: Re: Re: Prue
nějákej Shax sox
-
-
-
-
Dávaly už nedávají
Normálně to byl muj nejoblíbenejší fil a už ho řestaly vysílat a vubec nwm kde mám na nej přijít *8* -
-
Re: Dávaly už nedávají
Na nově o víkendu.A na primě každý den ve 14:05 *9*
-
-
nevim
to taky nevim a docela by mě to zajímalo -
Bloncka
Prosímvá pomozte!Nwm ve které sérii ale jak je tam pak Paige tak jim pak ještě pomáhá nějaká blondýna.Nevíte někdo náhodou jak se ta blondýna jmenuje v seriálu a normálně?Plsky odepiště předem mosinky díky. -
-
Re: Bloncka
v seriálu to je Billie Jenkins a ve skutečnosti Kaley Cuoco moje nej herečka *3*
-
-
Wicca and Book of Shadows
V novým čísle Cosmogirl se objevil článek o Wicca rituálech a našla jsem info o tom, že existuje jakási Book of Shadows na DVD, kde by se dala sehnat? -
charmed
podle me je to super serial az nato ze kdyby shannen dogerty nechodila pozde na plac a nepila nemusela vyletet a prue nemusela zemrit *16* -
-
Re: charmed
ale řekla bych že byla povrchní a měla potřebu furt někoho chránit!!Podle mě je Paige o 10000x lepší *14* -
-
Re: Re: charmed
já si myslím, že Prue ve filmu je lepší jak Paige! *14*
-
-
Re: charmed
já mám zase informace že sice tohle dělala, ale že odesla sama protože udajněš nemela dobrý vztah z Pheobe (herečkou ne čarodějkou) a že už tam nechtěla hrát, prý se jí naskytly nějaké jiné nabídky *4* -
-
Re: Re: charmed
o tym sem nevěděla zhe měla problémy s Phoebe *7* a myslím zhe je to blbost,nikde se to neříkalo *3* -
-
Re: Re: Re: charmed
nn, skoro všude se píše že k jejímu vyhazovu přispel špatný vztah s Alyssou Milano , neříkám že to byl hlavní duvod jen že to k tomu trochu přispelo ... všude se píše neco jinyho *4* *10* -
-
Re: Re: Re: Re: charmed
No právě všude píšou něco jinýho.
-
-
-
-
-
nn
joooooooooooo čarodějky sou nej *1*