Přejít na výpis diskuzí

Čarodějky

FILM 4.3.2007 
744 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pravda

nejůepší je Paige ale prue je taky skvělá škoda že zemře
  • v.e.r.k.a

nej

Nejradši mám Piper je z nich nejlepší má dobrou moc,ale jinak jsou všechny dobré,nemám ráda Prue přijde mě taková nefoukaná. *16*
  • mamikalka

nej

z čarodějek mam nejraději pruu
    ona je nej *3*
    • citron

Re: nej

Souhlas Piper je nej a pru hned po ni to jaka ti prijde fakt nevim ale kecat ti do toho nebudu
      • mamikalka

Re: Re: nej

*14* *1* hmm tak dik *1*
  • nej nej

Pruedance je milionkrát lepší než Paig.Paige je pěkná kundalika *16* *16* *16* *16*
    • mamikalka

Re: nej nej

jo jo
      uuuuplně souhlasím ja ju mam taky radši *14*
    • heatcliff

Odkaz

Dobrý den všem, pokud se zajímáte o svět filmu a herece, zajděte na stránky http://coment.iplace.cz/ Můžete hlasovat i v anketě Oscar Internetu 2009! Díky *4*
      • citron

Re: Odkaz

lol naucil tvoritele nekdo psat?Vzyt Angel se pise Angelina Jolie a ne Joley
      • aloinlavela

Re: Odkaz

Já nechápu co furt jebete do Paige já jí mam z těch tří nejradši a ta vaše debilní Prue kterou hraje Shannen vyhodili kvůli tomu že chlastala takže držte tlamy... Neříkam že třeba nehraje dobře ale reju snad do ní? NE takže se sklidněte... *5*
        • kate23

Re: Re: Odkaz

prosímtě já taky nechápu,proč do Paige tolik rejpou. přiznávám že Prue mám ráda,ale proti Paige nic nemám.
  • heath.4ever

?

přeju hezký den;)může mi někdo říct v jakém díle a v jaké řadě přesně zemře Prue??děkuji za odpověď;)
    • avrilie

Re: ?

v posledním díle 3.série *1* *3*
      • heath.4ever

Re: Re: ?

díky moc;)nestíhám to každý den,tak o to nechci přijít..;)si to nahraju;)
        • avrilie

Re: Re: Re: ?

nz!!no nebude to přímo ukázaný zhe tam Prue umře,spíš jak ten démon zasáhne Piper a Prue a tím to končí *3* *4*
  • emokids2

Sou nej

byl to dobrej seriál ale s prue ta je neeeeeeeej!!a ne page!!!! *10*
  • i.love.nick.jonas

Byly skvělý!!!

Čarodějky byly skvělý!!! *14* Dokud se tam nenasrala ta bělobná štětka Page *16* *10*
    • Re: Byly skvělý!!!

já mam ráda Prue i paige.Prue je tam jakože fakt ta nejstarší sestra a ta role shannen padne,ale Paige tam donáší takové něco nového a humor a taky někdy ta její ironie.... *3* *4* *1* No mám ráda obě ale radši Paige *3*
    • Re: Byly skvělý!!!

taky to nemuseli vysilat vubec!!!!bud za to rada!navic je to kvuli Shanon *16* *8*
    • avrilie

Re: Byly skvělý!!!

jako Prue je o hodně lepší než Paige,to nepopírám,ale i tak ty díly s Paige sou sqvělý(teda až do 4série,pak už se mi ty díly wůbec nelíběj)ale když si řekneš zhe kdyby zakončili Čarodjěky Pruinou smrtí tak by sme měli z toho hovno abyl by brzkej konec Čarodějek *1* *3* *15*
  • heath.4ever

;)

prostě boží seriál,co dodat;)
  • !!!!!

Nejlepší seriálek!!! *14*
  • brooklin

Lori Rom

A viděli jste ten tytulní díl, kterej se nikdy neodvisílal, kde hraje Phoebe Lori Rom? To je dost síla.... Některý scény v prvním díle ani nepřetáčely... Jen ty s Phoebe... A obsah to má uplně stejnej jako první díl *4*
    • avrilie

Re: Lori Rom

jj viděla!!tý wole ještě zhe ju nakonec hraje Alyssa Milano!!!!!!Alyssa je podle mě nejlepší z ČARODĚJEK!!!Phoebe 4EVER!!! *15* *1* *3* *14*
    • Re: Lori Rom

muzu se te jen zeptat kde si ten pilotni dil ( 1. s lori romano ( nasla ja bych se na nej kuk pldpldpld dek
      • brooklin

Re: Re: Lori Rom

mám ho na blogu v profilu mám odkaz tak se podívej jestli chceš
        • avrilie

Re: Re: Re: Lori Rom

tý jo!ještě zhe ju hraje Alyssa!!!!Phoebe je totiž nejlepší z Čarodějek!! *1* *3* *14* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit