-
Pravda
nejůepší je Paige ale prue je taky skvělá škoda že zemře -
nej
Nejradši mám Piper je z nich nejlepší má dobrou moc,ale jinak jsou všechny dobré,nemám ráda Prue přijde mě taková nefoukaná. *16* -
nej
z čarodějek mam nejraději pruu
ona je nej *3* -
-
Re: nej
Souhlas Piper je nej a pru hned po ni to jaka ti prijde fakt nevim ale kecat ti do toho nebudu -
-
Re: Re: nej
*14* *1* hmm tak dik *1*
-
-
-
nej nej
Pruedance je milionkrát lepší než Paig.Paige je pěkná kundalika *16* *16* *16* *16* -
-
Re: nej nej
jo jo
uuuuplně souhlasím ja ju mam taky radši *14* -
Odkaz
Dobrý den všem, pokud se zajímáte o svět filmu a herece, zajděte na stránky http://coment.iplace.cz/ Můžete hlasovat i v anketě Oscar Internetu 2009! Díky *4* -
-
Re: Odkaz
lol naucil tvoritele nekdo psat?Vzyt Angel se pise Angelina Jolie a ne Joley -
Re: Odkaz
Já nechápu co furt jebete do Paige já jí mam z těch tří nejradši a ta vaše debilní Prue kterou hraje Shannen vyhodili kvůli tomu že chlastala takže držte tlamy... Neříkam že třeba nehraje dobře ale reju snad do ní? NE takže se sklidněte... *5* -
-
Re: Re: Odkaz
prosímtě já taky nechápu,proč do Paige tolik rejpou. přiznávám že Prue mám ráda,ale proti Paige nic nemám.
-
-
-
-
?
přeju hezký den;)může mi někdo říct v jakém díle a v jaké řadě přesně zemře Prue??děkuji za odpověď;) -
-
Re: ?
v posledním díle 3.série *1* *3* -
-
Re: Re: ?
díky moc;)nestíhám to každý den,tak o to nechci přijít..;)si to nahraju;) -
-
Re: Re: Re: ?
nz!!no nebude to přímo ukázaný zhe tam Prue umře,spíš jak ten démon zasáhne Piper a Prue a tím to končí *3* *4*
-
-
-
-
Sou nej
byl to dobrej seriál ale s prue ta je neeeeeeeej!!a ne page!!!! *10* -
Byly skvělý!!!
Čarodějky byly skvělý!!! *14* Dokud se tam nenasrala ta bělobná štětka Page *16* *10* -
-
Re: Byly skvělý!!!
já mam ráda Prue i paige.Prue je tam jakože fakt ta nejstarší sestra a ta role shannen padne,ale Paige tam donáší takové něco nového a humor a taky někdy ta její ironie.... *3* *4* *1* No mám ráda obě ale radši Paige *3* -
taky to nemuseli vysilat vubec!!!!bud za to rada!navic je to kvuli Shanon *16* *8* -
jako Prue je o hodně lepší než Paige,to nepopírám,ale i tak ty díly s Paige sou sqvělý(teda až do 4série,pak už se mi ty díly wůbec nelíběj)ale když si řekneš zhe kdyby zakončili Čarodjěky Pruinou smrtí tak by sme měli z toho hovno abyl by brzkej konec Čarodějek *1* *3* *15*
-
-
;)
prostě boží seriál,co dodat;) -
!!!!!
Nejlepší seriálek!!! *14* -
Lori Rom
A viděli jste ten tytulní díl, kterej se nikdy neodvisílal, kde hraje Phoebe Lori Rom? To je dost síla.... Některý scény v prvním díle ani nepřetáčely... Jen ty s Phoebe... A obsah to má uplně stejnej jako první díl *4* -
-
Re: Lori Rom
jj viděla!!tý wole ještě zhe ju nakonec hraje Alyssa Milano!!!!!!Alyssa je podle mě nejlepší z ČARODĚJEK!!!Phoebe 4EVER!!! *15* *1* *3* *14* -
Re: Lori Rom
muzu se te jen zeptat kde si ten pilotni dil ( 1. s lori romano ( nasla ja bych se na nej kuk pldpldpld dek -
-
Re: Re: Lori Rom
mám ho na blogu v profilu mám odkaz tak se podívej jestli chceš -
-
Re: Re: Re: Lori Rom
tý jo!ještě zhe ju hraje Alyssa!!!!Phoebe je totiž nejlepší z Čarodějek!! *1* *3* *14* *15*
-
-
-