-
hovada
no ty na tý primě sou normální kreténi já čarodějky dycky stíhma ve 14:40 uplně v poho a oni to ted daj na 13:50 takže je nebudu vůbec stíhat v pátek je dávali v 15:40 vůbec teda nevim proč ale teď od pondělí je budou prostě dávat ve 13:50. Takže bud je stáhnu nebo ne což spíš ne protože mam zas.... pomelej net :-( *10* *10* *10* *16* -
-
Re: hovada
No presne hovada. *9* -
-
Re: Re: hovada
JJ PRESNE TAK(HOVADA) *4* -
-
Re: Re: Re: hovada
jn kdo to má pak stíhat?!? *9*
-
-
-
-
andy a cole
Heej nemohli byste někdo sem dát fotku a tapetu (!!!) Andyho a Colea ???? Pls jsou to moje neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej postavy *14* *14* *14* *14* *14*
Nikde je nemůžu najít *7*
MOooc dík !!!!!
Škoda, že oba umřou!!! *9* Oni jsou v charmed bestoví *14*
*14* -
.......
Jo teďka ho každá všední den vysílají na Primě v 14:40!!!!!Takže to je super!!!! -
-
Re: .......
ale ted uz davaj v 13:50h,je to sice blby,ja to moc nestiham,ale hned po skole musim jit domu abych je stichla. *4* .alysska je bozi. *14* -
-
Re: Re: .......
Nemáte někdo DVD nebo video kazetu prosím *7* ?
-
-
-
Pravda
Nejlepší jsou ty série kde je Prue takže 1,2,3, a 4 jde jinak ty další se mi moc nelíbí ale stejně je to nej seriál!! -
-
Re: Pravda
jn sice Prue hraje do konce 3série ale 4sérii mám taky hoooodně moc ráda,ty další díly už se mi nelíběj...něco málo z té 5série ujde...potom už to není vono,jinak nejlepší série je 3!!! *15* *1* *14* -
-
Re: Re: Pravda
prue je nejlepsi je skoda ze umrela videla sem carodejky hodnekrat ale porad se na ne koukam *3*
-
-
Re: Pravda
Prue ve 4. nehraje... -
-
a vis proc uz nehraje?pry chodila na sceny opila,chovala se tam blbe......alysska je stejne nejlepsi. *14* -
jo a jestli chceš skoušeli jsme se s kámoškama přenášet ale nic moc nebo přenosem uklidit bordel jestli chceškoukni se na to dííííííííík Paul Halliwell -
ne Prudenc ve 4 řadě nehraje zabije jí démon Shax *9* -
-
Re: Re: Re: Pravda
ahoj,jo Prue zabije ten démon prece.moc dlouho tam nevidrzela *9* ale Pejč je lepsi nez Prue *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Pravda
protože jí vyhodili dostala padáka za t že chodila na natáčení vožralá jako dobytek
-
-
-
-
-
DVD
Ahoj. Nemáte někdo Čarodějky na DVD?? -
stranka
díly od 1.-5. fakt bestovní stranka http://iserialy.sk/serialy/carodejn ice/5seria-carodejnice/ *4* -
-
Re: stranka
a otazka je to česky bo slovensky? *1* -
Re: stranka
uz tam maj i sedmou
-
-
Vymyslena??
Achojíí,,,to je fakt supr že je budou zase dávat se moc těšim ,už to sleduju od roku 2000 fakt božíí nej serial jenom tedka nechápu jak je myslený že 9 a 10 serie jsou vymyšlený??vždyt v americe je dávali ...to tady nebudou ty serie?odp.pls *8* -
-
Re: Vymyslena??
čarodějky skončili 8 řadou zestárli jejich děti vyrostli a napsali všechno do knihy stínu kdyby pokračovali čarodějky tak by museli omládnout nebo by to byli jejich potomci tekže Wyatt Chris a ostatní děti Halliwelek nevim kde si vyšťourala informaci že je 9 a 10 řada ale je to blbost -
-
Re: Re: Vymyslena??
Tak jsem slysela za holky uz tam nebudou ze tam budou jen jechich deti -
-
Re: Re: Re: Vymyslena??
Ne,ne určitě tam budou čarodějky bude tam dokonce i chvíli Prue.........A děti tam prej budou jenom z budoucnosti když budou čarodějky něco potřebovat........CHARMED FOREVER! *14* *14* *14* *14* -
a mam to od dobreho zdroje tak si myslim ze aspon 9 serie 100% je a ze ji davaji ted znovu aby tam dali i tu 9.serii
-
-
Re: Re: Vymyslena??
např. na youtubku http://www.youtube.com/watch?v=mLBM hLbDkjQ ale i sem to někde četla myslim.... *7* -
-
blbost *1* *1* ale nejsi jediná kdo si to tady myslel. *9* *1* *8* -
-
Re: Re: Re: Re: Vymyslena??
no 9 a 10 serie určitě fakt neni a jestli jsou tak se tady na veřejnosti omluvim *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Vymyslena??
1o.série není ale 9.série ta doopravdy existuje mužeš si jí přečíst na tomhle blogu www.ffcharmed.estranky.cz!9.série se natáčí!CHARMED FOREVER! *14* *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
-
chyby
všim ste si někdo že v programu napsali blbě jména Alyssy Milano a Holly M. Combs v seriálu charmed napsali F.B. prej Fíbí místo Phoebe a místo Piper dali PiPPer 2 P prostě no masakr já měla výtlem ještě 10 minut po přečtení *1* *1* nepochopim toho kdo to psal *7* *1* *1* *1* -
-
Re: chyby
takže to znamená že jejich podnik by se měl jmenovat 2P a F a ne 3P *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: chyby
Ne 3P ale P3 -
-
Re: Re: Re: chyby
*1* *1* lol naucil tady nekdo nekoho psat *1* *1* *1*
-
-
-
-
charmed repete
od 12.2 dávaj na primě čarodějky od 1 řady *1* -
-
Re: charmed repete
joo davaj *1* -
Re: charmed repete
jj úpa sqvěŁý zhe je buĐou dávat zase a od 1.řaĐy!!! *1* *3* *15* se nejwíc těším *14* -
-
Re: Re: charmed repete
Ale blbí je že je dávaj od 14:40 !!!!
To jsem dvakrát v tejdnu ještě ve škole tak to nestíhám!! *9*
Ale čarodějky jsou taky na www.iserialy.sk a v češtině !!!! *3* *4* *14*
-
-
-
adsadsa
AHOJTE LIDI MÁM TU TED SLEVU NA SBIRKY...MAM ICH STRASNE MOC..A CHCI SE ICH CO NEJSKUR SBAVIT...JE TO SE SLOVENSKYCH ALE AJ S CESKYCH CASAKU NEKERE SU AJ S NEMECKYCH TAKE AJ S POLSKYCH CASAKU KDO BUDE MNET ZAJEM TAK NECH NAPISE NA MAIL 12lizzy22@azet.sk POSLU AJ FOTA JESTLIK BUDE TREBA