-
čarodejky
hele když tak mi napiš te na to icq -
čarodejky
a kde na youtube sou ty dili me to našlo jen tak 5-10 min -
čarodejky
hele ale na you tube to je anglicky a nevite jetli nekdy to budou davat jeste nebo nemá nekdo nejaký řady klidne s titulkama pište bud icq 273975223 nebo e-mail vstuchlik díky moc ale deska to bylo pekný hlavne ten záver a jak tam litali z času do času -
Konec!!!!!!!!!
Tak nám Čarodějky skončili!Ještě nikdy,po skončení žádného seriálu jsem tak nebrečela.Bude se mi stýskat!Ještěže na You Tube je hodně videí,abych si je mohla připomínat.Zdravím všechny fandy.Ahoj. *14* -
-
Re: Konec!!!!!!!!!
Hojky, nevidela jsem ted posledni dil, jak to skoncilo???? please!! Videla jsem naposledy jak vybuchl barak. diky *5*
-
-
poradit plsky
ahojky..tak za 1,dneska 26.2.08 byl v televizi poslední díl čarodejek??nebo bude další...???
2,stale nechapu jak misto prue se najednou objevila paige?plsky odpovedettt *9* -
Potěší mě někdo
Nazdárek všem fanouškům Čarodějek! Také já nemohu dopustit na tento bezvadný seriál. Koukám na něj od první série, jenže mi kvůli škole a nyní kvůli práci uteklo pár desítek dílů, což mě velice mrzí a tak se chci zeptat: není mezi vámi nějaký ten můj světlonoš, který by mi mohl dodat nějakou tu sérii? Čím víc, tím líp. Tyto nové díly jsou super, ale nejvíc by mě potěšily první díly *4* Předem díky *3* -
-
Re: Potěší mě někdo
ja sleduju čarodějky od 4 řady do poslední....
nejhezčí to bylo když se objevil Chris.Možná že čarodějky budou davat nove dily 9,10 řadu.Nema nikdo čarodějky na dvd rad bych se na ne zase kouknul je to pro mně druhy nejlepší serial po simpsnech.Koukně te se prosim na muj blog harmy10.blog.cz
-
-
Bohužel KONEC..už zminovaný:(
Ach jo:( tak Charmedky skončily asi tak před 37 minutama nadobro bohužel:( byl to můj NEJ seriál nebo teda jeden z nich a poslední díl byl nádhernej nejhezčí byo jak setam celá rodina..i nerodina zatim sešli bebííííí
P.S *I LOVE THIS SERIAL* *14* *14* *4* *14* *14* *14* *1* -
-
Re: Bohužel KONEC..už zminovaný:(
to je v prdeli!
-
-
Konec???
Takže čarodějky dnešním(22dílem 8řady)nekončí*?**?**?**?*já že končí...to tak vypadalo... -
-
Re: Konec???
no to doufam že nekončí:(((( -
-
Re: Re: Konec???
no jako já taky doufám -
-
Re: Re: Re: Konec???
končí byla to poslední série.Nemáte někdo všechny díly čarodějek?Já bych je od vás koupil. -
-
Re: Re: Re: Re: Konec???
Nekončí, v Americe je natočená devátá a desátá řada, devátá už je odvisílaná a desátá se vysílá teď, takže u nás tak za rok, za dva, ale ještě nějaké díly budou *14* -
-
Konec???
Taky jsem už o tom četla, že se natáčí další řada. Ale není tonic podloženého.Ale bylo by to fajn *3* . Už jsem si na holky zvykla. *14*
-
-
-
-
-
-
Omluva
Takže ikdyž je to těžký a je mi to líto...tak 9. serie opravdu nebude...na té adrese co jsem sem dávala to bylo jen ajko fanfiction nebo něco takovýho a jestli jsme to teda dobře pochopila tak byl díl odvysílaný dnes opravdu poslední...ikdyž doufám že tomu tak nebude...ale s největší pravděpodobností je KONEC:-( -
-
Re: Omluva
Hej vůůůbec...já ten seriál miluju...poč třeba nenatočí nové díly....třeba s těma jejich dětma..hlavně ať natočí ještě nějakou řadu.... -
-
Re: Re: Omluva
nene konec to neni segra jedny m y kamosky jela do anglie a tam wysilaj dalsi rady čarodějek..!! -
-
Re: Re: Re: Omluva
juu tak to je skvělý
-
-
-
-
KONEC CARODEJEK!!!!
Hej to je v haji ze uz konci!!!!!!! *9* *9* -
-
Re: KONEC CARODEJEK!!!!
A nebo zkoukni tohle...tam teda nejsou stejný učesy z předchozích epizod a je tam dokonce nová herečka http://www.youtube.com/watch?v=o8mI 1d3gTPQ *3* -
Re: KONEC CARODEJEK!!!!
koukni se sem...píše se tu ještě o 9. a 10. serii http://charmed-net.de/en/ *13* -
-
Re: Re: KONEC CARODEJEK!!!!
Ano, ale když tu stránku prozkoumáte tak zjistíte, že jsou to pouze fiktivní internetové díly psané fanoušky. Pouze jako text. *4* -
-
Re: Re: Re: KONEC CARODEJEK!!!!
jj už vim
-
-
-