-
super super serial
toto je nejlepší serial co znam mohla by byt 8 řada *5* -
-
Re: super super serial
No nerad ti to rikam, ale 8 rada uz byla...
-
-
. serie
No nechci do toho kecata le an netu píšou i o 10. serii tak nechápu proč se hádáte o 9.:-D http://charmed-net.de/en/ -
charmed season 9
ahoj tak stou 9 sérií nevim koukala sem se na www.youtube.com ale kdyby to tady bylo tak hodně za dlouho -
9.serie- blbost
rozhodne nebude 9 serie protoze autorka Paige, Rose mcgowan odmítala natočit 8 serii ale musela jelikož měla smlouvu na 4 roky (4. až 8 serie) -
-
Re: 9.serie- blbost
Hele nevěřící.Najeď si na YOU TUBE a do vyhledávače napiš:charmed 9 season opening credit.A uvidíš! -
-
Re: Re: 9.serie- blbost
A ty si zase vsimni, ze v te znelce na 9. serii jsou videa ze serii predchzich (poznas to hlavne podle ucesu herecek). Do znelky k nove serii se vzdycky davaji sceny (pri predstavovani herecek) z nove serie! *3* -
-
Re: Re: Re: 9.serie- blbost
díky uklidnilas mě je to muj nej serial -
-
Re: Re: Re: Re: 9.serie- blbost
ne nedawaj lidi... pokud ste si totiž newšimly tak holly marie combs měla w osme serii ukazku z 6.. nebo 7 už newim
-
-
-
-
-
už vím!!!
Už vím jak se jmenuje!!!Victor Webster!! *3* *8* *15* -
jak se jenom jmenuje??
Hele neví někdo z vás jak se jmenuje ten copid??co dohazuje lásku phoebe?? -
Nové díly?
Na YOU TUBE jsem viděla upoutávky na devátou sérii Čarodějek.Já myslela,že to končí osmičkou.Prý je to dalších 22 dílů.Co vy všichni na to?Pá. *4* -
-
Re: Nové díly?
9.série není...Jak dávají to nazačátku tak to vyrábějí ruzní lidé...Tak že 9.série není škoda :-( -
fakt?ja to tusila,uz jse to taky nasla.tak kdyby si neco o to nasla,napis mi. *3* -
Jo no, taky jsem o tom slyšela že je 9 serie, ale u nás asi už nebude, možná až někdy za dýl, to je blbý *9*, kdyby tak NOVA přikoupila ty další díly.
-
-
paige
ahojky rose se ted zase obarvila na rezavo??? *7* ploc *9* -
...
pokud máte rádi alyssu milano: phoebe tak určitě koukněte na stránku www.alyssamilano.er.cz -
Nevíte
Nevíte jak se jmenuje herec který hraje cole turner? Dík za odpověď. -
-
Re: Nevíte
Colea Turnera hraje herec Julian McMahon
-