Přejít na výpis diskuzí

Čarodějky

FILM 4.3.2007 
744 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • super super serial

toto je nejlepší serial co znam mohla by byt 8 řada *5*
    • Re: super super serial

No nerad ti to rikam, ale 8 rada uz byla...
  • . serie

No nechci do toho kecata le an netu píšou i o 10. serii tak nechápu proč se hádáte o 9.:-D http://charmed-net.de/en/
  • charmed season 9

ahoj tak stou 9 sérií nevim koukala sem se na www.youtube.com ale kdyby to tady bylo tak hodně za dlouho
  • 9.serie- blbost

rozhodne nebude 9 serie protoze autorka Paige, Rose mcgowan odmítala natočit 8 serii ale musela jelikož měla smlouvu na 4 roky (4. až 8 serie)
    • Re: 9.serie- blbost

Hele nevěřící.Najeď si na YOU TUBE a do vyhledávače napiš:charmed 9 season opening credit.A uvidíš!
      • Re: Re: 9.serie- blbost

A ty si zase vsimni, ze v te znelce na 9. serii jsou videa ze serii predchzich (poznas to hlavne podle ucesu herecek). Do znelky k nove serii se vzdycky davaji sceny (pri predstavovani herecek) z nove serie! *3*
        • Re: Re: Re: 9.serie- blbost

díky uklidnilas mě je to muj nej serial
          • Re: Re: Re: Re: 9.serie- blbost

ne nedawaj lidi... pokud ste si totiž newšimly tak holly marie combs měla w osme serii ukazku z 6.. nebo 7 už newim
  • už vím!!!

Už vím jak se jmenuje!!!Victor Webster!! *3* *8* *15*
  • jak se jenom jmenuje??

Hele neví někdo z vás jak se jmenuje ten copid??co dohazuje lásku phoebe??
  • Nové díly?

Na YOU TUBE jsem viděla upoutávky na devátou sérii Čarodějek.Já myslela,že to končí osmičkou.Prý je to dalších 22 dílů.Co vy všichni na to?Pá. *4*
    • kikikina

Re: Nové díly?

9.série není...Jak dávají to nazačátku tak to vyrábějí ruzní lidé...Tak že 9.série není škoda :-(
    • milano.alyssa

Re: Nové díly?

fakt?ja to tusila,uz jse to taky nasla.tak kdyby si neco o to nasla,napis mi. *3*
    • Re: Nové díly?

Jo no, taky jsem o tom slyšela že je 9 serie, ale u nás asi už nebude, možná až někdy za dýl, to je blbý *9*, kdyby tak NOVA přikoupila ty další díly.
  • paige

ahojky rose se ted zase obarvila na rezavo??? *7* ploc *9*
  • ...

pokud máte rádi alyssu milano: phoebe tak určitě koukněte na stránku www.alyssamilano.er.cz
  • Nevíte

Nevíte jak se jmenuje herec který hraje cole turner? Dík za odpověď.
    • Re: Nevíte

Colea Turnera hraje herec Julian McMahon

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit