-
Re: charmed
no jo ale to je prostě americká angličtina-charmed-čarodějky *3* -
Re: charmed
Že je mě to přišlo divný protože vim že čarodějky jsou witch a né charmed........ -
Re: Re: stránečky-prosím podivejte se
jo je tam-v rubrice 9.season-je hned první-díly jsem ted trosku nestihala ale uz mam jeden napsany a dalsi rozepsany takze by se tam v blizke dobe meli obevit *3* -
charmed
Myslím, že je to dobrý, ale charmed znamená očarovaná a né čarodějky -
Re: stránečky-prosím podivejte se
A ty na tom blogu vlastně už nemáš tu vymyšlenou 9.sérii.......No to nevadí kdo si to chce přečíst tak pujde na ty staré stránky...... -
Re: stránečky-prosím podivejte se
oprava ffcharmedky.blog.cz -
stránečky-prosím podivejte se
podivejte se prosim na www.fcharmedky.blog.cz...mám tam nový design..... *3* -
Re: Re: Fate a Billie
ale nenahradí já to viděl do 8.serie a žédné Fate tam neni je tam pořád Paige -
Re: Re: Re: Re: Re: Fate a Billie
Co dva seriály!kde to najdu...... -
Re: Fate a Billie
Pochopila sem to dobře že paige někdy nahradí nějaká fate!!...........to nemuže být pravda! *16* *16* *16* *9* *9* -
Re: Re: děkuji
jakto? *9* *3* *7* -
Re: děkuji
No,jo jenže mě to nejde...... -
Re: Re: Re: Re: Fate a Billie
ale možná myslí nějaké fanfiction,kde se spojili dva seriáli-charmed a buffy.už jsem to četla *3* -
děkuji
podívejte se prosím na www.ffcharmedky.blog.cz *3* a přidejte komentík.jestli jste se dívali i na ffcharmed.estranky.cz tak to jsou ony akorát ještě s něčím jiným..jsou tam v podstatě přesunuté.tak ještě jednou podívejte se na www.ffcharmedky.blog.cz *3* *3* děkuji -
Re: Re: Re: Fate a Billie
jj....žádné takové jméno tam není *7* *3* -
Re: Re: Re: Vymyslena??
Ne,ne určitě tam budou čarodějky bude tam dokonce i chvíli Prue.........A děti tam prej budou jenom z budoucnosti když budou čarodějky něco potřebovat........CHARMED FOREVER! *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: piper tehotna
Tak už piper čeká dítě jupí!!....... -
Re: Re: Re: Fate a Billie
Já vubec taky nevim kdo to je a proč ste otom tady začali vždyt v seriálu žádnej fate není......... -
Re: Re: Fate a Billie
jj taky mi to příde divný žádný takový jméno tam není. *7* -
Re: Fate a Billie
Fate? kdo to je? nespletl/a sis to s Faith z Buffy? *1* protože v čarodějkách nikoho kdo se jmenuje Fate neznám... *7* *7*