Přejít na výpis diskuzí

Čarodějky

FILM 4.3.2007 
744 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mamikalka

Re: Re: ???

jj dik juknu na to *3*
  • kikikina

Re: Re: 9 série??

jako není takže ty si myslíš že se nenatáčí *7*
  • kikikina

Re: :)

No já touhle dobou uvažuju ale myslím že se mi víc líbí Paige!
  • kikikina

Re: 9.serie

A není k tomu nejaky video třeba trailer!No chtěla bych se na to podívat sem zvědavá!Už se na 9.sérii těšim!CHARMED FOREVER! *14* *14* *14* *14*
  • kikikina

Re: Re: 9. série

No,proč by nemohla být ještě 9.série.Protože kdo říkal že je 8.série poslední.A já osobně si myslím že 9.série bude.No aspon doufám!CHARMED FOREVER! *14* *14* *14* *14*
  • kikikina

Re: Re: stranka

je to super blog nejlepší je ta šipka nevíte někdo jak se taková šipka dělá dneska sem byla se školou na výletě a prodávali tam přívěšek se znakem čarodějek,a já sem na to neměla peníze!Ach jo!to není fér!tak jo jen sem chtěla říct že ten blog je faktycky super!CHARMED FOREVER! *14* *14* *14* *14*
  • kikikina

Re: Re: Re: Re: piper tehotna

no jo ale 4.série to už bude za chvíli na primě ne.a nebo už to bylo!já už se teda těšim!CHARMED FOREVER! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • kikikina

Re: ???

JÁ MYSLIM ŽE VIM TA ADRESA TO HO BLOGU BYLA TAHLE www.ffcharmed estranky.cz ja už sem to četle a jestli 9.série bude tak to bude nejlepší! *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14*
  • kikikina

Re: Re: Re: Re: Re: chArmEd fOrErwA

No oni to budou dávat po prázdninách jestli jo tak je to dobrýýýýý ale já bych se na to o prázdninách nemohla dívat protože bych třeba nestihla všechny díly!no doufám!na 5.řadu se těšim uplně nejvíc proto že tam bude Phoebe jako mořská panna!na to se teda těšim i když sem to už viděla!CHARMED FOREVER! *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: pruina smrt

Ty bláho, super práce s češtinou... *5* *5* *5* *1* *1* *1*
  • mamikalka

Re: Re: Re: Re: chArmEd fOrErwA

ja se taky moc těšila na dalši rady i když tam už neni prue *9* ale sou to prostě hajzli jestli to nebudou davat vo prazkach *8* *4*
  • cole

Re: Re: Re: chArmEd fOrErwA

njn TV prima co bys chtela ale jako jsou to svináci ja se na 5.řadu taky těšil ale tak já doufám že tu bude jen přez prázdniny kdyz už to musí být ale jestli chves koukni se na www.cinema-world.biz tam jsou vsecky řadi a všecky díly čarodějek a kvalita obrazu taky docela ujde. *3*
  • kikikina

prosím!

Ahoj mohli byste se prosím podívat na muj blog http://charmed.bloger.cz/ hlasovat jaka čarodějka je nej!A taky tu mám soutěž v článku promo fotky z 8.série kdo jeten herec.Nakonec mužete třeba i získat diplom!Díky!CHARMED FOREVER! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • kikikina

Re: Re: chArmEd fOrErwA

To ne já nechci!nemijou skončit ne ja miluju čarodějky!a tak sem se tešila na 5.řadu!to ne!prosíííííííííííííí íííímmmmmmmmmmm *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • 4evercharmed

Re: stranka

opravdu krásná stránka *14*
  • 4evercharmed

Re: Re: Re: piper tehotna

4x22----to 4 znamená serie a 22 pořadí toho dílu v té sérii *3* *14*
  • mamikalka

Re: Re: chArmEd fOrErwA

jj upa s tebou souhlasím je to nahovno prima at se de vycpat *10* *10* *16* *8* *8* *8*
  • cole

Re: chArmEd fOrErwA

jj 22.6 už je nebudou davat to si ta prima dela prdel to je na zabití a ještě ktomu ani celou část jen 1 díl.
  • anick.aaa

chArmEd fOrErwA

Charmed je nejnejnej seriál na světě!ALe škoda že se nenatočila 9.řada!Nejlepší a nejmocnější čarodějka je Prue Halliwellova!!!Všechy herečky i herci jsou supa!!!!:o* :o)(škoda že na primě skončí 1.dílem 1.částí 5.řady!!!!)
  • mamikalka

???

čw lidi newite nekdo jak byla ta adresa stim jak tu naka holka psala že napsala tu 9serii???

pls odepište *7* *3* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit