-
piper tehotna
ahoj! neviete nahodou v ktorom diely sa Piper dozvedela ze caka Wyatta Mattewa Halliwela? *4* -
Re: Re: Charmed
No mě se víc líbí Phoebea Coop..ale pHOEBE A cOLE TAKY NEJSOU ŠPATNÍ *3* -
Re: Re: Re: stránky o 9.sérii
Jj, tak to se mi taky líbí... *3* -
Re: Re: stránky o 9.sérii
jmenuje se to Prokletá empatie *3* *4* -
Re: Re: stránky o 9.sérii
sory už fim zapomela jsem si prečist 1 vodkaz
uups *14* -
Re: stránky o 9.sérii
a jakaa je ta adresa? *7* ? *7* ? -
Re: Charmed
Mě sse taky moc líní Pheobe a Coul -
Re: stránky o 9.sérii
Jj, Dobro, zlo a nemttví se mi taky líbí... A pak ještě ten díl, jak je Prue empatička(nwm jak se jmenuje) -
Re: stranka
a otazka je to česky bo slovensky? *1* -
Re: Byly skvělý!!!
já mam ráda Prue i paige.Prue je tam jakože fakt ta nejstarší sestra a ta role shannen padne,ale Paige tam donáší takové něco nového a humor a taky někdy ta její ironie.... *3* *4* *1* No mám ráda obě ale radši Paige *3* -
Re: song
písnička je od skupiny Love Spit Love a jemnuje se How soon is now *3* -
Re: Re: Prue nebo Pru?
teda Pru i Prue *1* pardon *4* CHARMED FOREVER *3* -
Re: Prue nebo Pru?
zkratka pro Prudence je Prue i Prue takže je to vpodstatě jedno *4* CHHARMED FOREVER *14* *14* *14* *14* -
stránky o9sérii
já jsem ale ťulpas.rozkecámse tady o stránkách s 9.sérii a zapomenu napsat název.takže je to www.ffcharmed.estranky.cz *1* *1* *14* a ještě jednou CHARMED FOREVER *3* *1* -
stránky o 9.sérii
Ahojky.Souhlasím.Čarodějky nejsuprsuprsuprsupr seriál který kdy byl.Jen jedna informace mám stránky na kterých je vymyškená 9.série a jiné vcěii.Kdo měl rád Prue tak si tam taky přijde na své protože se v mojí 9.sérii vrátí a už tedy ne moc tři ale moc čtyř.Ale víc se díozvíte když tam zajdete.....mocinky se omnlouvám za reklamu ale myslím že by vás to možná mohlo zajímat.A moje nejoblíbenější serie je třtí a díl Dobro,zlo a nemrtví.Jen tak pro informaci *4* *3* A nejoblíbenější čarodějka?VŠECHNY *3* Neumím si mezi nimi vybrat,všechny jsou skvělý *4* *3* *14* *14* Tyjo to jsem se zase rozkecala.Tak ještě jednou se omlouvám za reklamu a CHARMED FOREVER *14* *14* -
Re: Re: Charmed
Tak to je škoda... *9* -
Re: Charmed
ale nevydrží *9* -
Re: Re: Re: ???
To je pěkně na nic, já dřív Paige žrala, ale pak jsem se začala koukat na díly s Prue a jako to se vůbec nedá srovnávat. Navíc s Paige se sestry už tak nemaj rády jako když tam byla Prue... Dost mi to vadí... *16* -
Charmed
Já dřív měla strašně ráda Paige a ty díly s Prue se mi vůbec nelíbily, ale teď na ně nedám dopustit, ikdyž nejradši mám Phoebe...;) A taky se mi moooc líbí Cole, mohlo by jim to vydržet... Jelikož já ho žeru... *14* -
jsou nej nej
carodejky jsou nej a paper mela krasny saty na tu svadbu krasny jsou nej a nemate nekdo naky plakat dyztak pisnete dekuji *3* *3*