-
???
prosím vas nevíte nahodou v jaké sérii a v jakém díle prue zemře?byla bych ráda kdyby sta odepsali díky -
???
prosím vas nevíte nahodou v jaké sérii a v jakém díle prue zemře?byla bych ráda kdyby sta odepsali díky -
Re: Na nově jsou charmed
a v kolik??? *4* -
Re: Re: Re: Prue
nějákej Shax sox -
Re: Prue
dém zabil Piper a Prue a Leo mohl zachránit jen jednu z nich a zamozřejmě zachrání Piper a Prue umíra! *9* *16* -
Re: Prue nebo Pru?
píše se to Prue ne taky celé její jméno je Prudence!!! *3* -
je to 8serie!!! *1* -
Prue nebo Pru?
hele takhle se na to díváma přemýšlím...vždycky sem měla za to že se píše Pru a ne Prue (podle mě se píše Pru protože to bylo i v jednom díle) tak jak to teda je?6e se píše Pru? -
Re: Dávaly už nedávají
Na nově o víkendu.A na primě každý den ve 14:05 *9* -
Re: Re: mn
14:05 ... *3* -
Re: Byly skvělý!!!
taky to nemuseli vysilat vubec!!!!bud za to rada!navic je to kvuli Shanon *16* *8* -
to je 8 serie *13* -
Re: mn
sry za nepřímí informace začínáto nak ve14:20 nebo nak tak *4* -
Terik0100
kde můžu zhlédnout díly čarodějek který jsem neviděla. prosím písněte na mail Tedik.D@seznam.cz
DÍKY *4* *14* *3* -
Re: Autogramy
ahojky, čarodějky sou můj nejoblíbenější seriál a moc bych chtěla jejich autobram a zajímalo by mě jestl to měco stojí *4* -
Na nově jsou charmed
Teťka je i na nově o víkendu.Myslím 7.sérii.Už tam taky není Prue,ale je tam ta bloncka Billie Jenkins. *1* -
Re: Re: Prue
Mno to já vím ale jaký a jak?Plsky napište! -
mn
lidi víte že na markýze hned po čarodějkach na primě je další série ale už tam není prue *4* *9* -
Re: Prue
prue zabil demon... *9* -
Prue
Nevíte náhodou někdo jak zemřela Prue?Jestli jo tak pls odepište.Předem díky.