-
Dávaly už nedávají
Normálně to byl muj nejoblíbenejší fil a už ho řestaly vysílat a vubec nwm kde mám na nej přijít *8* -
Re: charmed
ale řekla bych že byla povrchní a měla potřebu furt někoho chránit!!Podle mě je Paige o 10000x lepší *14* -
Re: Bloncka
v seriálu to je Billie Jenkins a ve skutečnosti Kaley Cuoco moje nej herečka *3* -
nevim
to taky nevim a docela by mě to zajímalo -
Bloncka
Prosímvá pomozte!Nwm ve které sérii ale jak je tam pak Paige tak jim pak ještě pomáhá nějaká blondýna.Nevíte někdo náhodou jak se ta blondýna jmenuje v seriálu a normálně?Plsky odepiště předem mosinky díky. -
Re: Re: Re: charmed
nn, skoro všude se píše že k jejímu vyhazovu přispel špatný vztah s Alyssou Milano , neříkám že to byl hlavní duvod jen že to k tomu trochu přispelo ... všude se píše neco jinyho *4* *10* -
Re: Re: charmed
o tym sem nevěděla zhe měla problémy s Phoebe *7* a myslím zhe je to blbost,nikde se to neříkalo *3* -
Re: charmed
já mám zase informace že sice tohle dělala, ale že odesla sama protože udajněš nemela dobrý vztah z Pheobe (herečkou ne čarodějkou) a že už tam nechtěla hrát, prý se jí naskytly nějaké jiné nabídky *4* -
Wicca and Book of Shadows
V novým čísle Cosmogirl se objevil článek o Wicca rituálech a našla jsem info o tom, že existuje jakási Book of Shadows na DVD, kde by se dala sehnat? -
Re: čarodějky
jojo přesně uplně užasnej seriál *14* -
Re: čarodějky
taky sháním .............prosím ozvětese -
charmed
podle me je to super serial az nato ze kdyby shannen dogerty nechodila pozde na plac a nepila nemusela vyletet a prue nemusela zemrit *16* -
nn
joooooooooooo čarodějky sou nej *1* -
miley 123
Je to nejtrapnější seriál všech dob!jsou trapny! *16* *16* *16* -
že by ji znásilnili?
já viděla začátek na intenetu...a když senm viděla jen ten ůvod tak sem si mysela ze ji nějaký duch chtěl znásilnit... *13* ale jinak super díl -
2.dubna:)
Dneska byl uplně super díl *1* -
oblečení Piper +Phoebe
Ahoj líbí se mi styl oblečení Piper + Phoebe. kde se dá sehnat? Napište.
P.S: Brian je rozkošný -
Re: děs
jo je to fact hrozny *16* *16* *16* -
Re: Re: Re: Re: super
tak ted uz to fakt nechapu...tak ji vihodili nebo odesla sama? -
děs
jo hej...vždicky když to nestihnu tak se divam na netu...ale to je houby kvalita takze je to dost na hovno *10* *10* ...bylo dobrý když to dávali až ve tři...ted se jim na to bude dívat polovina lidí...jejich smula ... ale jen nam to vadi *13* *8*