-
ups
ups a to vomylem poslala třikrát *1* *1* *1* -
Re: Re: nej
*14* *1* hmm tak dik *1* -
Re: jhhloo
jj mě to taky sere že to posunuli taky nestíhám začátky jen když du fact rychle ze školy což není moc často *4* *16* *4* -
jhhloo
nejhezčí e Phoebe pak Prue a pak Piper a já to nikdy nestihla od první řady já vždycky viděla jenm už s tou Paige a ani sem netušila že nějaká Prue existovala tak už sem to konečně stihla ale sere mě že to posunuly o hodinu zpět ted nikdy nestíhám začátek :-((((( ale je to super seriál :_) *3* *3* -
Re: Re: Re: super
ne.....odesla sama...ale chteli ju vyhodit -
Re: super
1998-2006 -
v 1998-2006 myslim. -
Re: Re: super
jj presne tak,za to ze chodila opila na sceny,nadavala jim tam.atd.... -
Re: :))
jo vim,Rose McGowan. -
Re: Re: Re: chyby
*1* *1* lol naucil tady nekdo nekoho psat *1* *1* *1* -
Re: Odkaz
lol naucil tvoritele nekdo psat?Vzyt Angel se pise Angelina Jolie a ne Joley -
Re: nej
Souhlas Piper je nej a pru hned po ni to jaka ti prijde fakt nevim ale kecat ti do toho nebudu -
Re: charmed
www.iserialy.sk sorry -
Re: charmed
lol www.iseriali.sk zatim tam jsou jen do 7 serie ae casem pribyde i tam osma -
Re: stranka
uz tam maj i sedmou -
Re: Re: Re: Vymyslena??
a mam to od dobreho zdroje tak si myslim ze aspon 9 serie 100% je a ze ji davaji ted znovu aby tam dali i tu 9.serii -
Re: Re: Vymyslena??
Tak jsem slysela za holky uz tam nebudou ze tam budou jen jechich deti -
:))
jo lidi a nevite jak se jmenuje Herecka Paige? -
Pru tam neprsetala hrat dobrovolne oni ji vyhodili za chovani -
super
to nevím...čarodějky sou boží seriál...a jak umřel Andy skoro sem brečela...ještě nejsem u posledního dílu 3 serie ale bude to fakt síla nevím jak to zvadnu když Pru umře...no jo tak to dopoadá když si tp herečka rozmyslí, dělá to hrozný věci...nechápu proč tam přestala hrát...já bych dala cokoli kdybych tam mohla hrát... nechápu ji...jo mám jeden dotaz nevíte v kolikátem roce se to začalo točit...a pak kdy to dotočili???Pls