-
Byly skvělý!!!
Čarodějky byly skvělý!!! *14* Dokud se tam nenasrala ta bělobná štětka Page *16* *10* -
Re: Re: .......
Nemáte někdo DVD nebo video kazetu prosím *7* ? -
Re: Re: hovada
JJ PRESNE TAK(HOVADA) *4* -
Re: Re: Pravda
a vis proc uz nehraje?pry chodila na sceny opila,chovala se tam blbe......alysska je stejne nejlepsi. *14* -
Re: .......
ale ted uz davaj v 13:50h,je to sice blby,ja to moc nestiham,ale hned po skole musim jit domu abych je stichla. *4* .alysska je bozi. *14* -
;)
prostě boží seriál,co dodat;) -
Re: Lori Rom
muzu se te jen zeptat kde si ten pilotni dil ( 1. s lori romano ( nasla ja bych se na nej kuk pldpldpld dek -
!!!!!
Nejlepší seriálek!!! *14* -
Re: Re: chyby
Ne 3P ale P3 -
Lori Rom
A viděli jste ten tytulní díl, kterej se nikdy neodvisílal, kde hraje Phoebe Lori Rom? To je dost síla.... Některý scény v prvním díle ani nepřetáčely... Jen ty s Phoebe... A obsah to má uplně stejnej jako první díl *4* -
Re: hovada
No presne hovada. *9* -
Re: Re: Re: Re: Pravda
protože jí vyhodili dostala padáka za t že chodila na natáčení vožralá jako dobytek -
hovada
no ty na tý primě sou normální kreténi já čarodějky dycky stíhma ve 14:40 uplně v poho a oni to ted daj na 13:50 takže je nebudu vůbec stíhat v pátek je dávali v 15:40 vůbec teda nevim proč ale teď od pondělí je budou prostě dávat ve 13:50. Takže bud je stáhnu nebo ne což spíš ne protože mam zas.... pomelej net :-( *10* *10* *10* *16* -
Re: charmed repete
joo davaj *1* -
Re: Re: Re: Pravda
ahoj,jo Prue zabije ten démon prece.moc dlouho tam nevidrzela *9* ale Pejč je lepsi nez Prue *1* -
andy a cole
Heej nemohli byste někdo sem dát fotku a tapetu (!!!) Andyho a Colea ???? Pls jsou to moje neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej postavy *14* *14* *14* *14* *14*
Nikde je nemůžu najít *7*
MOooc dík !!!!!
Škoda, že oba umřou!!! *9* Oni jsou v charmed bestoví *14*
*14* -
Re: Pravda
jn sice Prue hraje do konce 3série ale 4sérii mám taky hoooodně moc ráda,ty další díly už se mi nelíběj...něco málo z té 5série ujde...potom už to není vono,jinak nejlepší série je 3!!! *15* *1* *14* -
Re: Re: charmed repete
Ale blbí je že je dávaj od 14:40 !!!!
To jsem dvakrát v tejdnu ještě ve škole tak to nestíhám!! *9*
Ale čarodějky jsou taky na www.iserialy.sk a v češtině !!!! *3* *4* *14* -
jo a jestli chceš skoušeli jsme se s kámoškama přenášet ale nic moc nebo přenosem uklidit bordel jestli chceškoukni se na to dííííííííík Paul Halliwell -
ne Prudenc ve 4 řadě nehraje zabije jí démon Shax *9*