Přejít na výpis diskuzí

Čarodějky

FILM 4.3.2007 
744 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • i.love.nick.jonas

Byly skvělý!!!

Čarodějky byly skvělý!!! *14* Dokud se tam nenasrala ta bělobná štětka Page *16* *10*
  • Re: Re: .......

Nemáte někdo DVD nebo video kazetu prosím *7* ?
  • milano.alyssa

Re: Re: hovada

JJ PRESNE TAK(HOVADA) *4*
  • milano.alyssa

Re: Re: Pravda

a vis proc uz nehraje?pry chodila na sceny opila,chovala se tam blbe......alysska je stejne nejlepsi. *14*
  • milano.alyssa

Re: .......

ale ted uz davaj v 13:50h,je to sice blby,ja to moc nestiham,ale hned po skole musim jit domu abych je stichla. *4* .alysska je bozi. *14*
  • heath.4ever

;)

prostě boží seriál,co dodat;)
  • Re: Lori Rom

muzu se te jen zeptat kde si ten pilotni dil ( 1. s lori romano ( nasla ja bych se na nej kuk pldpldpld dek
  • !!!!!

Nejlepší seriálek!!! *14*
  • brooklin

Re: Re: chyby

Ne 3P ale P3
  • brooklin

Lori Rom

A viděli jste ten tytulní díl, kterej se nikdy neodvisílal, kde hraje Phoebe Lori Rom? To je dost síla.... Některý scény v prvním díle ani nepřetáčely... Jen ty s Phoebe... A obsah to má uplně stejnej jako první díl *4*
  • brooklin

Re: hovada

No presne hovada. *9*
  • Re: Re: Re: Re: Pravda

protože jí vyhodili dostala padáka za t že chodila na natáčení vožralá jako dobytek
  • hovada

no ty na tý primě sou normální kreténi já čarodějky dycky stíhma ve 14:40 uplně v poho a oni to ted daj na 13:50 takže je nebudu vůbec stíhat v pátek je dávali v 15:40 vůbec teda nevim proč ale teď od pondělí je budou prostě dávat ve 13:50. Takže bud je stáhnu nebo ne což spíš ne protože mam zas.... pomelej net :-( *10* *10* *10* *16*
  • Re: charmed repete

joo davaj *1*
  • Re: Re: Re: Pravda

ahoj,jo Prue zabije ten démon prece.moc dlouho tam nevidrzela *9* ale Pejč je lepsi nez Prue *1*
  • andy a cole

Heej nemohli byste někdo sem dát fotku a tapetu (!!!) Andyho a Colea ???? Pls jsou to moje neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej postavy *14* *14* *14* *14* *14*
    Nikde je nemůžu najít *7*
    MOooc dík !!!!!

Škoda, že oba umřou!!! *9* Oni jsou v charmed bestoví *14*
    *14*
  • avrilie

Re: Pravda

jn sice Prue hraje do konce 3série ale 4sérii mám taky hoooodně moc ráda,ty další díly už se mi nelíběj...něco málo z té 5série ujde...potom už to není vono,jinak nejlepší série je 3!!! *15* *1* *14*
  • Re: Re: charmed repete

Ale blbí je že je dávaj od 14:40 !!!!
    To jsem dvakrát v tejdnu ještě ve škole tak to nestíhám!! *9*
    Ale čarodějky jsou taky na www.iserialy.sk a v češtině !!!! *3* *4* *14*
  • Re: Re: Pravda

jo a jestli chceš skoušeli jsme se s kámoškama přenášet ale nic moc nebo přenosem uklidit bordel jestli chceškoukni se na to dííííííííík Paul Halliwell
  • Re: Re: Pravda

ne Prudenc ve 4 řadě nehraje zabije jí démon Shax *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit