-
Soundtrack
Nevíte někdo kdo spíval úvodní píseň?A jestli se dá stáhnout ve formátu mp3?Díky. -
-
Re: Soundtrack
nevim kdo jí zpívá ale mám jí můžu poslat -
-
Re: Re: Soundtrack
Úvodní píseň nazpívala skupina Love Spit
Love. Název písničky je How soon is now? *4*
-
-
-
nevite???
nevite, jestli budou dalsi dily??? doufam, ze jo ja carodejky miluju, nebo jestli je v televizi nebudou davat aspon znova??? pls odpovezte... *7* *14* *14* -
tak je konec
ty jo neberete ten konec moc tragicky??vždyť to dopadlo dobře všichni to přežili a skončit se má vždycky v tom nejlepším ne??Další řady už by neměli ten náboj a stejně by zklamali... -
forever3charmed.blog.cz
www.forever3charmed.blog.cz ...podivte se prosím na muj blog...a přihlaste se do souteze prosím... díky moc Elisska *14* (jinak- I LOVE CHARMED!!!!) *14* -
tak jak to je?
Lidičky, já neviděla poslední díly, jak to prosím Vás dopadlo???? Všude píší, že dobře a kamoš říkal, že všichni (kromě 2 synů) umřeli *7* *9* . Tak teď nevím, prosím, písnětě mi. -
-
Re: tak jak to je?
ahoj,moch bych ti rict ze carodejky dopadli celkem dobře:paiper paige a pheobe meli valku s Billi a jeji sestrou.paiper,leo a Billi přežily.ale paige,pheobe a Billina sestra umřely.ale paiper a leo se vratily do minulosti,aby jijí sestry zase žili.a povedlo se jim to!SICE to bylo zamotany ale nakonec vsichni krome zly Billiny sestry zase byli živý.nakonec se holky s Billi usmirily a bylo vsechno v poradku.ahoj *1* -
cus jestli máš slovenskou tv markýzu tak tam je ještě dávaj každou neděli 2 díly po sobě od 11:00 teprv počali chrise *1* pá *3* -
Dopadlo to báječně.Nikdo neumřel.Phoebe se vdala za Cupida.Všechny sestry měli krásné děti a byli šťastné.No krása,ale stejně mi budou chybět. *4* -
-
Re: Re: tak jak to je?
Myslim si, že by bylo lepší kdyby si Phoebe vzala Colea a ne Cupida.
Cole je ze všech neeeeeeeeeeeej. -
-
Re: Re: Re: tak jak to je?
jj přesně!!Phoebe se prostě ke Coleovi hoĐiŁa!!! *1*
-
-
Re: Re: tak jak to je?
jako ja mam carodky rada akorat jak je od zacaku dawali taq sem je zacala nestihat a kdyz nevim o co jde taq je to na nic a mrzi me to... *8*
-
-
-
super
super seriál -
stranka
www.charmedky.webnode.sk
je skvela stranka aj ked NIE JE MOJA ale moc sa mi paci tak mrknite:) *3* *14* -
-
Re: stranka
opravdu krásná stránka *14* -
-
Re: Re: stranka
je to super blog nejlepší je ta šipka nevíte někdo jak se taková šipka dělá dneska sem byla se školou na výletě a prodávali tam přívěšek se znakem čarodějek,a já sem na to neměla peníze!Ach jo!to není fér!tak jo jen sem chtěla říct že ten blog je faktycky super!CHARMED FOREVER! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: stranka
na tu sipku je tam teraz navod ako to spravit... *3*
-
-
-
-
jak zemrela
ahoj lidicky jak zemrela ta prue ja se zrovna nemohla divat dyztak mi napiste vzkaz a nepiste to do diskuze diky -
-
Re: jak zemrela
jj taky nwm ak zemřela *7*
-
-
jo presne
ano taky bych se chtela zeptat jak prue zemrela taky mi to pls napiste do vzkazu v mym profilu dik -
Charmedky
Ahojky! Čarodějky miluju..Koukněte na můj blog o nich! www.charmed--club.blog.cz *3*