Přejít na výpis diskuzí

Čarodějky

FILM 4.3.2007 
744 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • elisssss

jak to teda je s 9 sérií

Caute...jak je to teda doopravdy s 9 sérii...nekde ctu že je to blábol...ale jinde zas že doopravdy za nedlouho u nás bude...nechápu to...tak zná někdo pravdu? *7* *7* *7* *7*
    • Re: jak to teda je s 9 sérií

A neustále se nachytávají další a další :)
      8. série zakončila celý seriál v roce 2007 v USA. Sám Brad Kern se již několikrát zmínil, že do Čarodějek už dal vše, co chtěl, nyní že je čas po 8mi letech končit v nejlepší formě, než dále pokračovat s nějakými slaboduchými nápady. Proto se seriál rozloučil 22. epizodou 8. série, kam byli povoláni tak nějak všichni Halliwellovi ze seriálu (krom Shannen Doherty - Brad Kern řekl, že má odvahu ani finance, aby ji znovu obsadil).
      V tomto díle se všechny tři životy sester uzavírají (Piper má 3 děti a otvírá si doma restauraci, Paige má s Henrym chlapečka a dvojčata - pak nadále působí jako Čarodějka, Phoebe má 2 dcerky - nahlížíme, jak s Coopem jedou do porodnice potřetí)
      A to je opravdu definitivní konec :)
      • kikikina

Re: Re: jak to teda je s 9 sérií

Škoda...pokračování by bylo super..a kdo s tím vlastně přišel že by byla 9.série??
  • nikisek218

jak jse jmenuje

prosím nevíte někdo jak se jmenuje Leo
    • Re: jak jse jmenuje

jestli myslíš v seriálu tak je to leo wajet nevim jak se to píše správně a jestli myslíš v normálním životě tak je to brian krause a nechceš se podívat na muj blog http://charmed.bloger.cz/ a hlasovat jaká čarodějka je nejlepší prosím tak ahoj *1* *3*
    • ajaaa

Re: jak jse jmenuje

Lea Wyatta hraje Brian Krause *3*
  • 9.serie

Ahoj takze jak sem cetl neni to pravda 9 seri uz existuje je napsaný scénář a natáčí se ale bohuzel je jen v Americe zatim ale to se zmeny.Vrati se starý známí Cole Turner ale i Zdroj ktery se na míset zvaný Avalon snazi ovladnou portal zla ktery dokaze privolat i mrtve demony jake koliv obevi se dalsi spojenec zdroje ktrey se ale pro svoji zachranu spoji s carodejkami a Colem proti zdroji a jeho armade demonu ktera je znacna ale pozdeji se obevy nejhorsi nepritel ktery kdy cyrodejky videli proti nemu se musi spojit vsecky neutralni magocke bytosti ale jak to dopadne to uvdite po pemijre 9.serie doufam ze to bude co nejdrve:-)
    • kikikina

Re: 9.serie

A není k tomu nejaky video třeba trailer!No chtěla bych se na to podívat sem zvědavá!Už se na 9.sérii těšim!CHARMED FOREVER! *14* *14* *14* *14*
    • mamikalka

jj to by mě taky zajímalo kdes to přečet *7*
    • Re: 9.serie

Já ti moc nevěřim.Pochybuju že by natáčeli 9. sérii. Ale kdyby jo a byl tam Cole tak by to bylo fáááááákt super!!!Cole je best!!! *14*
      • Re: Re: 9.serie

jj Cole je nejlepší.Ja videl 2 Trailery na 9.seiri jeden je s Colem a jeden je uz bez starych zarodejek uz nebojuji z demony ale ted bojuji jejich deti tak nevim co je pravdivi oba existuji jen v Anglicke veri tak treba jsou pravi oba.
        • ajaaa

Re: Re: Re: 9.serie

ale nic z toho nejsou oficiální trailery...to jsou videa co vytvářejí fanoušci čarodějek *3*
    • ajaaa

fakt jo? no tak to pochybuju...a nechceš nám sem dát odkaz na tu stránku kde si to četl aby sme si taky mohli počíst? *7*
  • Konec???

Takže čarodějky dnešním(22dílem 8řady)nekončí*?**?**?**?*já že končí...to tak vypadalo...
    • Re: Konec???

no to doufam že nekončí:((((
      • Re: Re: Konec???

no jako já taky doufám
        • Re: Re: Re: Konec???

končí byla to poslední série.Nemáte někdo všechny díly čarodějek?Já bych je od vás koupil.
          • Re: Re: Re: Re: Konec???

Nekončí, v Americe je natočená devátá a desátá řada, devátá už je odvisílaná a desátá se vysílá teď, takže u nás tak za rok, za dva, ale ještě nějaké díly budou *14*
            • Konec???

Taky jsem už o tom četla, že se natáčí další řada. Ale není tonic podloženého.Ale bylo by to fajn *3* . Už jsem si na holky zvykla. *14*
  • elisssss

Tu je teda živo!

Tak se koukám...že je tu pekně živo teda. *1* *3* *1* *3*
    • kikikina

Re: Tu je teda živo!

Mě se nezdá? *1*
      • kikikina

Re: Re: Tu je teda živo!

Hele já už mám ten desing...TAk doufám že se na ICQ nějak střetnem... *3*
  • Autogram

Čau nabízím autogram všech 3 hlavních postav(Piper,Phoebe a Paige) z Čarodějek pokud byste měli zájem jukněte sem www.littlebuffy.blog.cz
  • mamikalka

dobry

ahojky ten včerejši díl byl gut...

hele jen tak by mě zajímalo stalo se vám něco pá. 13 mě teda samy guut věci :)
  • HLASUJTE !!!!

http://ivana-ferda.blog.cz/0912/ble skovka
    Hlásněte zde,hlasovat může kdokoliv *4* *3* *4*
    Odpovědi napište do zpráv autorovi :-)
  • mamikalka

juuu

ten díl se skřetama byl guuut *3* *3*
    • baruszka

Re: juuu

JJ TO JJ Ten byl fact guttovejj....

koukas na ne castooo??

pp.... *3*
  • alchamei

Dnešní díl

Ten dnešní díl ze středověku byl dobrý a napínavý,obzlášt to jak Phoebe jzistila to s Démonem(ble) *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit