-
Nové díly?
Na YOU TUBE jsem viděla upoutávky na devátou sérii Čarodějek.Já myslela,že to končí osmičkou.Prý je to dalších 22 dílů.Co vy všichni na to?Pá. *4* -
-
Re: Nové díly?
9.série není...Jak dávají to nazačátku tak to vyrábějí ruzní lidé...Tak že 9.série není škoda :-( -
fakt?ja to tusila,uz jse to taky nasla.tak kdyby si neco o to nasla,napis mi. *3* -
Jo no, taky jsem o tom slyšela že je 9 serie, ale u nás asi už nebude, možná až někdy za dýl, to je blbý *9*, kdyby tak NOVA přikoupila ty další díly.
-
-
Prue
můžu se zeptat?.. jak prosim vám zemře Prue.. já jsem tadyten díl nikdy neviděla páč jsem vždycky něco měla.. a dneska jsem na to koukala na netu a trochu sem to nepobrala.. jak to že zemřela prosíím řekněte.. děkuju *15* -
-
Re: Prue
Zemřela na následky zranění když ji zranil Shax.Zemřela protze leo mohl vylecit piper nebo prue..tak si samozrejme vybral piper... *3* -
Re: Prue
koukni se na cinema-world.biz tam najdeš všechny díly čarodějek ke shlédnutí *3*
-
-
9 série??
hele ona je i 9 série *7* *7* ?? -
-
Re: 9 série??
není..ale na mych strankych www.ffcharmed.estranky.cz je vymyslena 9.serie *4* -
-
Re: Re: 9 série??
jako není takže ty si myslíš že se nenatáčí *7*
-
-
-
9.serie- blbost
rozhodne nebude 9 serie protoze autorka Paige, Rose mcgowan odmítala natočit 8 serii ale musela jelikož měla smlouvu na 4 roky (4. až 8 serie) -
-
Re: 9.serie- blbost
Hele nevěřící.Najeď si na YOU TUBE a do vyhledávače napiš:charmed 9 season opening credit.A uvidíš! -
-
Re: Re: 9.serie- blbost
A ty si zase vsimni, ze v te znelce na 9. serii jsou videa ze serii predchzich (poznas to hlavne podle ucesu herecek). Do znelky k nove serii se vzdycky davaji sceny (pri predstavovani herecek) z nove serie! *3* -
-
Re: Re: Re: 9.serie- blbost
díky uklidnilas mě je to muj nej serial -
-
Re: Re: Re: Re: 9.serie- blbost
ne nedawaj lidi... pokud ste si totiž newšimly tak holly marie combs měla w osme serii ukazku z 6.. nebo 7 už newim
-
-
-
-
-
Kolik je vám let?
Čaute...rada bych věděla kolikatíletí jsou fanoušci charmed...kolik je vám teda roku? Mě 14 :-) jinak - I LOVE CHARMED! *14* -
-
Re: Kolik je vám let?
mě je 14 *4* -
-
Re: Re: Kolik je vám let?
no mě teda 17 a vypadá to že sem tu jediná taková starší:D -
-
Re: Re: Re: Kolik je vám let?
Ahoj, Čarodějky sleduju a je mi 25. Takže asi nezáleží na věku *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Kolik je vám let?
tak to je fajn:) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Kolik je vám let?
Mě je 10 *1* ...I LOVE YOU CHARMED!! *14* -
jj...a carodějky jsou nééééééééééééééj...n -
jj ae čarodějky sou fakt nej *4*
-
-
-
-
-
-
charmed season 9
ahoj tak stou 9 sérií nevim koukala sem se na www.youtube.com ale kdyby to tady bylo tak hodně za dlouho -
charmed
Ahoj kdo se chce podívat na muj blog tady je www.charmed.bloger.cz myslim že toho tam mám docela dost a doufám že se vám bude líbit! *1* *1* -
-
Re: charmed
podívejte se prosím na www.ffcharmed estranky.cz *3* *3* děkuji a CHARMED 4EVER *3* -
-
Re: Re: charmed
ahoj tvuj blog je senza tu 9.serii si hned přečtu je moc hezkej ahoj *3*
-
-
-
:)
Tak co lidi Prue nebo Paige?;)kdo je lepší?:) mě ty díly bez Prue už ted připadaj takový o ničem:) nejlepší byli první 3 série...podle mě:) co myslíte? *3* -
-
Re: :)
No já touhle dobou uvažuju ale myslím že se mi víc líbí Paige! -
Prue!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
Paige moc nemusim a hlavně když dělala problémy Coleovi...a kvůli ní ho Phoebe zničila!!!!!! Mě opravdu někdy štve!!!!
Cole forever!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* -
jednoznačně Prue!! je nej! -
-
Re: Re: :)
jj souhlasim *14*
-
-
Paige!! *14* *3* *4* *1* *1* *3* *15* -
Prue je jednoznačně lepší... *3*
-
-
super super serial
toto je nejlepší serial co znam mohla by byt 8 řada *5* -
-
Re: super super serial
No nerad ti to rikam, ale 8 rada uz byla...
-
-
jak se jmenuje
ahoj lidi muzete mi rict jak se jmenuje ten koul(newim jak se to pise)ten demon a pritel phoebe jako ja se jmenuje ten herec jo a v tyhle serii co ted bezi vtelevizi prue uz umrela diky predem za odpoved -
-
Re: jak se jmenuje
ahoj herec jako coul se jmenuje julian mcmahon a jestli se ptas jestli prue zemřela tak už jo a je tam paige a nechceš se podívat na muj blog http://charmed.bloger.cz/ a hlasovat jaka čarodějka je nejlepší prosím diky a ahoj *4* -
herec se jmenuje Julian MC Mahon ten který hraje Colea *3* -
Píše se to Cole..Cole Turner a hraje ho herec Julian McMahon *3* -
-
Re: Re: jak se jmenuje
jo diky
-
-