Přejít na výpis diskuzí

Čarodějky

FILM 4.3.2007 
744 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nové díly?

Na YOU TUBE jsem viděla upoutávky na devátou sérii Čarodějek.Já myslela,že to končí osmičkou.Prý je to dalších 22 dílů.Co vy všichni na to?Pá. *4*
    • kikikina

Re: Nové díly?

9.série není...Jak dávají to nazačátku tak to vyrábějí ruzní lidé...Tak že 9.série není škoda :-(
    • milano.alyssa

Re: Nové díly?

fakt?ja to tusila,uz jse to taky nasla.tak kdyby si neco o to nasla,napis mi. *3*
    • Re: Nové díly?

Jo no, taky jsem o tom slyšela že je 9 serie, ale u nás asi už nebude, možná až někdy za dýl, to je blbý *9*, kdyby tak NOVA přikoupila ty další díly.
  • zanesskaaaa

Prue

můžu se zeptat?.. jak prosim vám zemře Prue.. já jsem tadyten díl nikdy neviděla páč jsem vždycky něco měla.. a dneska jsem na to koukala na netu a trochu sem to nepobrala.. jak to že zemřela prosíím řekněte.. děkuju *15*
    • 4evercharmed

Re: Prue

Zemřela na následky zranění když ji zranil Shax.Zemřela protze leo mohl vylecit piper nebo prue..tak si samozrejme vybral piper... *3*
    • hsm1234

Re: Prue

koukni se na cinema-world.biz tam najdeš všechny díly čarodějek ke shlédnutí *3*
  • 9 série??

hele ona je i 9 série *7* *7* ??
    • 4evercharmed

Re: 9 série??

není..ale na mych strankych www.ffcharmed.estranky.cz je vymyslena 9.serie *4*
      • kikikina

Re: Re: 9 série??

jako není takže ty si myslíš že se nenatáčí *7*
  • 9.serie- blbost

rozhodne nebude 9 serie protoze autorka Paige, Rose mcgowan odmítala natočit 8 serii ale musela jelikož měla smlouvu na 4 roky (4. až 8 serie)
    • Re: 9.serie- blbost

Hele nevěřící.Najeď si na YOU TUBE a do vyhledávače napiš:charmed 9 season opening credit.A uvidíš!
      • Re: Re: 9.serie- blbost

A ty si zase vsimni, ze v te znelce na 9. serii jsou videa ze serii predchzich (poznas to hlavne podle ucesu herecek). Do znelky k nove serii se vzdycky davaji sceny (pri predstavovani herecek) z nove serie! *3*
        • Re: Re: Re: 9.serie- blbost

díky uklidnilas mě je to muj nej serial
          • Re: Re: Re: Re: 9.serie- blbost

ne nedawaj lidi... pokud ste si totiž newšimly tak holly marie combs měla w osme serii ukazku z 6.. nebo 7 už newim
  • elisssss

Kolik je vám let?

Čaute...rada bych věděla kolikatíletí jsou fanoušci charmed...kolik je vám teda roku? Mě 14 :-) jinak - I LOVE CHARMED! *14*
    • mamikalka

Re: Kolik je vám let?

mě je 14 *4*
      • ajaaa

Re: Re: Kolik je vám let?

no mě teda 17 a vypadá to že sem tu jediná taková starší:D
        • Re: Re: Re: Kolik je vám let?

Ahoj, Čarodějky sleduju a je mi 25. Takže asi nezáleží na věku *3*
          • ajaaa

Re: Re: Re: Re: Kolik je vám let?

tak to je fajn:)
            • kikikina

Re: Re: Re: Re: Re: Kolik je vám let?

Mě je 10 *1* ...I LOVE YOU CHARMED!! *14*
            • elisssss

jj...a carodějky jsou nééééééééééééééj...n
            • mamikalka

jj ae čarodějky sou fakt nej *4*
  • charmed season 9

ahoj tak stou 9 sérií nevim koukala sem se na www.youtube.com ale kdyby to tady bylo tak hodně za dlouho
  • kikikina

charmed

Ahoj kdo se chce podívat na muj blog tady je www.charmed.bloger.cz myslim že toho tam mám docela dost a doufám že se vám bude líbit! *1* *1*
    • 4evercharmed

Re: charmed

podívejte se prosím na www.ffcharmed estranky.cz *3* *3* děkuji a CHARMED 4EVER *3*
      • Re: Re: charmed

ahoj tvuj blog je senza tu 9.serii si hned přečtu je moc hezkej ahoj *3*
  • ajaaa

:)

Tak co lidi Prue nebo Paige?;)kdo je lepší?:) mě ty díly bez Prue už ted připadaj takový o ničem:) nejlepší byli první 3 série...podle mě:) co myslíte? *3*
    • kikikina

Re: :)

No já touhle dobou uvažuju ale myslím že se mi víc líbí Paige!
    • Re: :)

Prue!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
      Paige moc nemusim a hlavně když dělala problémy Coleovi...a kvůli ní ho Phoebe zničila!!!!!! Mě opravdu někdy štve!!!!
      Cole forever!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14*
    • lilinqa

jednoznačně Prue!! je nej!
      • mamikalka

Re: Re: :)

jj souhlasim *14*
    • 4evercharmed

Paige!! *14* *3* *4* *1* *1* *3* *15*
    • Re: :)

Prue je jednoznačně lepší... *3*
  • super super serial

toto je nejlepší serial co znam mohla by byt 8 řada *5*
    • Re: super super serial

No nerad ti to rikam, ale 8 rada uz byla...
  • miley1cyrus

jak se jmenuje

ahoj lidi muzete mi rict jak se jmenuje ten koul(newim jak se to pise)ten demon a pritel phoebe jako ja se jmenuje ten herec jo a v tyhle serii co ted bezi vtelevizi prue uz umrela diky predem za odpoved
    • Re: jak se jmenuje

ahoj herec jako coul se jmenuje julian mcmahon a jestli se ptas jestli prue zemřela tak už jo a je tam paige a nechceš se podívat na muj blog http://charmed.bloger.cz/ a hlasovat jaka čarodějka je nejlepší prosím diky a ahoj *4*
    • Re: jak se jmenuje

herec se jmenuje Julian MC Mahon ten který hraje Colea *3*
    • ajaaa

Re: jak se jmenuje

Píše se to Cole..Cole Turner a hraje ho herec Julian McMahon *3*
      • miley1cyrus

Re: Re: jak se jmenuje

jo diky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit