-
Smrt Prue
tamarila:Prue zemřele v díle s názvem Rozpoutalo se Peklo. -
jsou nej nej
carodejky jsou nej a paper mela krasny saty na tu svadbu krasny jsou nej a nemate nekdo naky plakat dyztak pisnete dekuji *3* *3* -
Charmed
Já dřív měla strašně ráda Paige a ty díly s Prue se mi vůbec nelíbily, ale teď na ně nedám dopustit, ikdyž nejradši mám Phoebe...;) A taky se mi moooc líbí Cole, mohlo by jim to vydržet... Jelikož já ho žeru... *14* -
-
Re: Charmed
no nejlepší jsou ty s Prue! *14* *14* -
-
Re: Re: Charmed
Jooo....to teda joo..... *14* *14* *1* *1* *1*
-
-
Mě sse taky moc líní Pheobe a Coul -
-
No já souhlasim. Cole a Phoebe FOREVER!!!! *14* *14* *14*
Cole je moje neeeeej postava!! *14* *14* -
No mě se víc líbí Phoebea Coop..ale pHOEBE A cOLE TAKY NEJSOU ŠPATNÍ *3* -
-
Re: Re: Re: Charmed
ahoj kdo je ta phoebia a coop to je naka jiná verze phoebe a coula nebo myslíš phoebe a amora jak jí hledal přítele a mužeš se podívat na muj blog http://charmed.bloger.cz/ a hlasovat jaka čarodejka je nej prosím díky ahoj *3*
-
-
-
ale nevydrží *9* -
-
Tak to je škoda... *9*
-
-
-
nej
to stim drakem jak ho oživil ten wajet tak to bylo hustyy *1* *1* *1* -
-
Re: nej
jj...jeste ze ho zachránily a nedali těm hnusakum co ho chtěli "uklidit" !!!! -
-
Re: Re: nej
jj to teda *4* -
-
Re: Re: Re: nej
Jj to je štěstí!....Já se ted nedívám protože jsem se dívala na stránkách ale ne na všechno takže se zase začnu dívat!...A v pátek to bylo s tím Wyatt co oživil toho draka?.... *4*
-
-
-
-
stránky o9sérii
já jsem ale ťulpas.rozkecámse tady o stránkách s 9.sérii a zapomenu napsat název.takže je to www.ffcharmed.estranky.cz *1* *1* *14* a ještě jednou CHARMED FOREVER *3* *1* -
staré díly
Čarodějky je ten nejlepší seriál co na NOVĚ mohli dát.Škoda že jsem je nevidela už od 1.serie.Nevite nekdo kde bych ty stare dily mohla zkouknout.divala jsem se na zkouknito a nic jsem nenasla *3* *4* *5* *8* Poradte prosim? *7* -
-
Re: staré díly
v nědělu na markíze v 10:00 *3*
-
-
charmed
dobrej seriál,vždycky se na něho dívam,ten včerejší díl byl dobrej *4* -
-
Re: charmed
Jj je to lepčí než hannah montana a hsm i když tyhle dva seriaály miluju!... *14* Ale nej jsou charmed
-
-
sháním, zaplatím
Ahoj. Snáním všechny serie. Pokud možno v čj, platím dobře. Jen solidní jednání. -
-
Re: sháním, zaplatím
Ahoj, viděl jsem ,ře řádáš o seriál Charmed-Čarodějky já mám všech 8 serii a to v češtině..Kdybys chtěla vědět víc tak mi napiš na e-mail rozhodně se domluvíme!!! -
-
Re: Re: sháním, zaplatím
Ahoj Martine.Jakou sumu by jsi si představoval za všechny série na DVD v češtině?
-
-
-
charmed
dobrej seriál,vždycky se na něho dívam,ten včerejší díl byl dobrej *4* -
-
Re: charmed
Jj taky se na něj ráda dívám a mohla bych se na něj koukat pořád *1*
-
-
Help
Lidiškyyyy, jakpak můžu přihodit k čarodějkám fotešky?hm, helpněte mi někdo. Moc dík -
-
Re: Help
ahoj já bych se tě chtěla zeptat jak děláš ty fotky a v jakém programu. -
-
Help please
nevite kde bych se moch podívat na ňaky dil v češtině
-
-
Re: Help
Nespletls sis Čarodějky s Pánem prstenů?
-