-
to neni supr serial to je....
senzačni serial od tet si ho nahravam
*14* *14* *1* *1* *4* *3* -
Na nově jsou charmed
Teťka je i na nově o víkendu.Myslím 7.sérii.Už tam taky není Prue,ale je tam ta bloncka Billie Jenkins. *1* -
-
Re: Na nově jsou charmed
a v kolik??? *4* -
-
Re: Re: Na nově jsou charmed
Vždycky to bívá kolem 8:00 já se na to dívám každou sobotu a dneska sem se málem rozbrečela!Protože dneska musely zamrazit lea!Aby neumřel.Asi za chvíli vypukne ta velká bitva!Charmed versus billy a christy!Hruza!
-
-
je to 8serie!!! *1* -
to je 8 serie *13*
-
-
nevíte kde najdu popis celého filmu ????? (ale popis né díly) tady je jenom kousek *9* :(
-
-
je to seriál
-
-
je to B . O . Ž . Í .
je to fakt boží dívám se na to každý den nikdy se od toho nemužu odtrhnout *14* -
charmed
je to ten nejlepsi film na svete i maminu vyhodim od televize abych se mohla ja koukat *15* -
-
Re: charmed
Jj, čarodějky to je supr program,ale víc se mi to líbilo s Prue .. *5* -
-
Re: Re: charmed
Jj s Prue to byla bomba ale ted je to taky SKVELY.Ale stejne me ta PAIGE prijde takova nesimpaticka.ALE JINAK RIKAM
III *14* *14* *14* CHERMED *14* -
-
Re: Re: Re: charmed
jjj máš pravdu k vůli paige skončily čarodějky už tám nechtěla hrát -
-
Re: Re: Re: Re: charmed
juju,kvuli Rose to skončlili,ale Paige byla pořád lepší než Prue.A ještě byllie je taky good *4*
-
-
Re: Re: Re: charmed
OPRAVA: III *14* *14* *14* CHARMED *14*
-
-
-
-
Terik0100
kde můžu zhlédnout díly čarodějek který jsem neviděla. prosím písněte na mail Tedik.D@seznam.cz
DÍKY *4* *14* *3* -
čw
ahoj lidi nevite někdo pls kolikatej díl a serie byly tento týden? 1.9-5.9 *3* -
Prue nebo Pru?
hele takhle se na to díváma přemýšlím...vždycky sem měla za to že se píše Pru a ne Prue (podle mě se píše Pru protože to bylo i v jednom díle) tak jak to teda je?6e se píše Pru? -
-
Re: Prue nebo Pru?
zkratka pro Prudence je Prue i Prue takže je to vpodstatě jedno *4* CHHARMED FOREVER *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Prue nebo Pru?
teda Pru i Prue *1* pardon *4* CHARMED FOREVER *3*
-
-
Re: Prue nebo Pru?
píše se to Prue ne taky celé její jméno je Prudence!!! *3*
-
-
ptam se
ahoj chtela jsem se zeptat jestli nekdo z vas nevi jestli budoou novy dili jestli jo napisejte na muj email alyssa1@seznam.cz diky *1* -
HELP ME!!!
Ahojky lidičky...Jsem tu nová...tak snad se tady s Váma brzo naučím komunikovat.. *1* Mám takovey dotázek...nemáte někdo titulky k seriálu Čarodějky (Charmed)? Jedná se konkrétně o 4. sérii, díly 12 a 14-17... Díky za odpovědi...kdyžtak mi pisněte na mailiiik...nebo na icq 334770877. Děkuju moc!!! *4*