Přejít na výpis diskuzí

Čarodějky

FILM 4.3.2007 
744 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to neni supr serial to je....

senzačni serial od tet si ho nahravam
    *14* *14* *1* *1* *4* *3*
  • fisqa

Na nově jsou charmed

Teťka je i na nově o víkendu.Myslím 7.sérii.Už tam taky není Prue,ale je tam ta bloncka Billie Jenkins. *1*
    • mamikalka

Re: Na nově jsou charmed

a v kolik??? *4*
      • kikikina

Re: Re: Na nově jsou charmed

Vždycky to bívá kolem 8:00 já se na to dívám každou sobotu a dneska sem se málem rozbrečela!Protože dneska musely zamrazit lea!Aby neumřel.Asi za chvíli vypukne ta velká bitva!Charmed versus billy a christy!Hruza!
    • anick.aaa

Re: Na nově jsou charmed

je to 8serie!!! *1*
    • Re: Na nově jsou charmed

to je 8 serie *13*
  • nevíte kde najdu popis celého filmu ????? (ale popis né díly) tady je jenom kousek *9* :(
    • je to seriál
  • je to B . O . Ž . Í .

je to fakt boží dívám se na to každý den nikdy se od toho nemužu odtrhnout *14*
  • charmed

je to ten nejlepsi film na svete i maminu vyhodim od televize abych se mohla ja koukat *15*
    • Re: charmed

Jj, čarodějky to je supr program,ale víc se mi to líbilo s Prue .. *5*
      • Re: Re: charmed

Jj s Prue to byla bomba ale ted je to taky SKVELY.Ale stejne me ta PAIGE prijde takova nesimpaticka.ALE JINAK RIKAM
        III *14* *14* *14* CHERMED *14*
        • Re: Re: Re: charmed

jjj máš pravdu k vůli paige skončily čarodějky už tám nechtěla hrát
          • Re: Re: Re: Re: charmed

juju,kvuli Rose to skončlili,ale Paige byla pořád lepší než Prue.A ještě byllie je taky good *4*
        • Re: Re: Re: charmed

OPRAVA: III *14* *14* *14* CHARMED *14*
  • Terik0100

kde můžu zhlédnout díly čarodějek který jsem neviděla. prosím písněte na mail Tedik.D@seznam.cz
    DÍKY *4* *14* *3*
  • mamikalka

čw

ahoj lidi nevite někdo pls kolikatej díl a serie byly tento týden? 1.9-5.9 *3*
  • elisssss

Prue nebo Pru?

hele takhle se na to díváma přemýšlím...vždycky sem měla za to že se píše Pru a ne Prue (podle mě se píše Pru protože to bylo i v jednom díle) tak jak to teda je?6e se píše Pru?
    • Re: Prue nebo Pru?

zkratka pro Prudence je Prue i Prue takže je to vpodstatě jedno *4* CHHARMED FOREVER *14* *14* *14* *14*
      • Re: Re: Prue nebo Pru?

teda Pru i Prue *1* pardon *4* CHARMED FOREVER *3*
    • anick.aaa

Re: Prue nebo Pru?

píše se to Prue ne taky celé její jméno je Prudence!!! *3*
  • ptam se

ahoj chtela jsem se zeptat jestli nekdo z vas nevi jestli budoou novy dili jestli jo napisejte na muj email alyssa1@seznam.cz diky *1*
  • HELP ME!!!

Ahojky lidičky...Jsem tu nová...tak snad se tady s Váma brzo naučím komunikovat.. *1* Mám takovey dotázek...nemáte někdo titulky k seriálu Čarodějky (Charmed)? Jedná se konkrétně o 4. sérii, díly 12 a 14-17... Díky za odpovědi...kdyžtak mi pisněte na mailiiik...nebo na icq 334770877. Děkuju moc!!! *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit