-
http://www.youtube.com/watch?v=6kUQCiom0xU&feature=related ten odkaz vypada dobře někdo to dobře udělal ale je škoda že není další serie nebo alespon kdyby tam byla dalsi generace chris waiet a dalsi ty deti *3* *14* *14* *14* *14*
-
-
škoda že to tady nebudou dávat
-
-
Pravda
nejůepší je Paige ale prue je taky skvělá škoda že zemře -
song
ví někdo jak se jmenuje ta písnička co hraje vždycky na začátku???díky moc;) -
-
Re: song
písnička je od skupiny Love Spit Love a jemnuje se How soon is now *3* -
miley 123
Je to nejtrapnější seriál všech dob!jsou trapny! *16* *16* *16*
-
-
ahojky nevíte někdo proč má Chris přijmení Perry dodnes sem nezjistila po kom ho má proč se nejmenuje Halliwell jako Wayett??
-
-
na charmed.wikia.com som sa dočital že Chris ma priezvisko Halliwell.
-
na charmed.wikia.com som sa dočital že Chris ma priezvisko Halliwell. *3*
-
-
chris se přida v díle 5x22 = bitva s titany 1.část *3* *7*
-
jhhloo
nejhezčí e Phoebe pak Prue a pak Piper a já to nikdy nestihla od první řady já vždycky viděla jenm už s tou Paige a ani sem netušila že nějaká Prue existovala tak už sem to konečně stihla ale sere mě že to posunuly o hodinu zpět ted nikdy nestíhám začátek :-((((( ale je to super seriál :_) *3* *3* -
-
Re: jhhloo
Tak to jsme na tom stejně já to taky nestíhám od začátku *9* -
Re: jhhloo
jj mě to taky sere že to posunuli taky nestíhám začátky jen když du fact rychle ze školy což není moc často *4* *16* *4*
-
-
děs
jo hej...vždicky když to nestihnu tak se divam na netu...ale to je houby kvalita takze je to dost na hovno *10* *10* ...bylo dobrý když to dávali až ve tři...ted se jim na to bude dívat polovina lidí...jejich smula ... ale jen nam to vadi *13* *8* -
-
Re: děs
jo je to fact hrozny *16* *16* *16*
-
-
oblečení Piper +Phoebe
Ahoj líbí se mi styl oblečení Piper + Phoebe. kde se dá sehnat? Napište.
P.S: Brian je rozkošný -
Re: Re: Re: Re: Re: Dotáááz...:D -
Nevím zrovna co myslíš ale pokud je to s 5.série tak zase znovu oživl!.....Jinak už ho zničily!Právě sem se dodívala na díl sté narozeniny! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dotáááz...:D -
Jo, to já vím, že ho v díle Sté narozeniny zničily.
http://www.youtube.com/w atch?v=Y3dNZwnsKL4
Myslím tohle. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dotáááz...:D -
Ten odkaz na to mi nejde!...
-
-
-
nn
joooooooooooo čarodějky sou nej *1*