-
jen tak:-))
Kterou sestru(bo postavu máte nejradši)?Jaká se vám nejvíce líbí série a jakej díl?? *4* nejvíc mám ráda Phoebe,líbí se mi 3.série a díly Kdopak to štěká, Nevěsta temnot, Peklo přišlo o fúrii, ...atd,jinak trošku sorry za menší reklamku,komu by to vadilo,nemusí odpovídat...chci to tady jen oživit *15* *1* -
-
Re: jen tak:-))
No nejlepší je Prue! a série 2! *1* *1* -
Re: jen tak:-))
Me se líbí Pheobe, 3. a 4. serie, a dily skoro všechny *1* *1* -
-
Re: Re: jen tak:-))
tak jo zhe,ale já mám Čarodějky rádá jen do 4.série,pak už to nemá ani cenu,trocha něco z 5.série ještě ujde,ale 7. a 8. ..??hm....takový o ničem,když si srovnáš ty začáteční díly a tak... *9* ale jinak Charmedky jsou nej!!! *1* *15* -
-
Re: Re: Re: jen tak:-))
jo no
-
-
-
-
Leo
Ahoj jak se menuje doopravdy Leo jalo herec *4* -
-
Re: Leo
Brian Kraus *3*
-
-
muj blog
Ahojte...prosím podíváte se na muj blog o charmed?A zanechte tam prosím nejaký ten komentář jak se vám blog líbí...přece vám to nic neudelá... blog: http://forever3charmed.blog.cz dekuju...jo a jinak JÁ MILUJU CHARMED...JE TO NEJJJJJJJJ SERIÁL!! -
...
Čarodějky, jak asi všichni vědí, zítra začínají opět od první řady, celkem mě mrzí, že nemají práva na ty nejnovější řady- 7.a 8.sérii, na ty má asi práva Nova. -
-
Re: ...
já bych řekla,ale nevm to jistě,že 7.řadu už dávali na TV Prima...ale je to hodně dlouho -
-
Re: Re: ...
No jo,myslím že ji dávali
-
-
-
blby
to e ae bllllllllllllbýýýýýýýýýý *10* oni to davaj vod znofa to mě fakt štve.... *8* dyby to rači pokračovalo dáál *16* -
-
Re: blby
toje hrozný že to už nedávaj -
¨Jo jo je to blbýýý!!!...Musím se na to dívat na stránkách!!.... *10* -
voni nemaj autorský práva!Takze to dávat dál nemůžou, tez mě to hrozně štveee *10*
-
-
bbbý
to je už blbý pru už zapili mě to hrozně sere a já to zas neviděla *10* *10* *10* *10* -
tak tady tenhle seriál je vážně skvělý ;))) ♥♥♥♥♥ *14* *14* *14* *4* *4* *3*
-
čarodejky
hele když tak mi napiš te na to icq -
DVD
nemáte někdo čarodějky od 1 do 8 serie na dvd v češtině a ve slušný kvalite? -
9. série
já nevim proč si myslíte že bude 9. série... dyt 8 už byla poslední...osmou sérii se čarodějky uzavřely...nebo že by mi něco ušlo? odkud to máte že bude nějaká 9. série?? *7* *7* *7* *7* -
-
Re: 9. série
Pokud ja vím a nekecal mi kámoš kterej byl v americe tak 9.serie bude v Americe se prej už točí tak nevim.Má být s jejich detmi ale nevím co je na tom pravdy. -
-
Re: Re: 9. série
No,proč by nemohla být ještě 9.série.Protože kdo říkal že je 8.série poslední.A já osobně si myslím že 9.série bude.No aspon doufám!CHARMED FOREVER! *14* *14* *14* *14*
-
-