-
Čarodějky
Čarodějky jsou ten nej nej nej nej seriál jaký se kdy natočil, podle mě *3* -
-
Re: Čarodějky
Souhlasím!!Je to nej nej seriál!! *14*
-
-
že by ji znásilnili?
já viděla začátek na intenetu...a když senm viděla jen ten ůvod tak sem si mysela ze ji nějaký duch chtěl znásilnit... *13* ale jinak super díl -
příjmetemě???
ahojky sem tu nová a můžu mezi vás *4* -
-
Re: příjmetemě???
Jasně!
-
-
Dávaly už nedávají
Normálně to byl muj nejoblíbenejší fil a už ho řestaly vysílat a vubec nwm kde mám na nej přijít *8* -
-
Re: Dávaly už nedávají
Na nově o víkendu.A na primě každý den ve 14:05 *9*
-
-
9.série
Co je pravda na tom, že bude 9.série Charmed. -
-
Re: 9.série
Pravda na tom je že měla doopravdy být ale podepsala ji jenom jedna čarodějka!...Takže nebude a to je škoda!A taky že ji někdo píše třeba na ffcharmedky.blog.cz jsou napsaný díly 9.série!.... -
-
9.série
Moc díky.
-
-
-
hezký den lidi
hezký den lidi,jak se máte???? *7* *3* -
-
Re: hezký den lidi
Čau!Dobře a ty? -
-
Re: Re: hezký den lidi
jo super,jen kdyby se zejtra nešlo do školy *15*
-
-
-
mn
lidi víte že na markýze hned po čarodějkach na primě je další série ale už tam není prue *4* *9* -
-
Re: mn
sry za nepřímí informace začínáto nak ve14:20 nebo nak tak *4* -
-
Re: Re: mn
14:05 ... *3*
-
-
-
dnešní díl
viděly jste dnešní díl čarodějek????? -
-
Re: dnešní díl
dneska jsemje nevidela,byla jsem se segrou ve meste a zitra jdu po skole s kamoskou,takze je neuvidi,ale uz jsem je videla 3 za sebou -
Kolik je ti vlastně let? -
Jj, viděla jsem docela dobrej!Mužeš se kouknout na muj blog charmed.bloger.cz tam sem ho napsala!Jak se líbil tobě??
-
-
díly čarodějěk
ahojky lidicky..prosim vas,nenahrávate si nekdo dily na dvd??myslim ze bysme se urcite nejak domluvily..pisnete bud na mejl nebo na 396243960 *3* diky hrozne moc *4* -
prosím!...doufám že reklama nevadí!...
Prosím ještě jednou koukněte na muj blog charmed.bloger.cz mužete soutěžit v další bleskovce nebo v jiných soutěží!...Díky!...Doufám že reklama nevadí!...