-
Wyatt
Ahojte...hele,ze je Wyatt uzasne roztomilý...ja z neo nemuzu,ty jeho sladke ocicka :-) -
-
Re: Wyatt
Myslíš když byl ještě malej?...Jj tak to byl strašně fajn! *4* ... *3*
-
-
tamarila
Zkoušela jsi zkouknito.cz? -
dneska super díl!
ahojte....dneska byl super díl...myslím že dostal Kriss taky za vyučenou a da uz s tema demonama setram pokoj...aspon na chvilku.Jo...chudacek Wayet jak mel tu rymu a horečku.Tk I LOVE CHARMED a mějte se!!! *14* *14* *14* -
Dneska byl dobrej díl!..:-)
Dneska byl skvělej díl co na to říkáte?..Jak pořád Wytt si chtěl hrát s tím druhým mimčem!..:-D -
-
Re: Dneska byl dobrej díl!..:-)
jj to teda *3*
-
-
jak se jenom jmenuje??
Hele neví někdo z vás jak se jmenuje ten copid??co dohazuje lásku phoebe?? -
Omluva
Takže ikdyž je to těžký a je mi to líto...tak 9. serie opravdu nebude...na té adrese co jsem sem dávala to bylo jen ajko fanfiction nebo něco takovýho a jestli jsme to teda dobře pochopila tak byl díl odvysílaný dnes opravdu poslední...ikdyž doufám že tomu tak nebude...ale s největší pravděpodobností je KONEC:-( -
-
Re: Omluva
Hej vůůůbec...já ten seriál miluju...poč třeba nenatočí nové díly....třeba s těma jejich dětma..hlavně ať natočí ještě nějakou řadu.... -
-
Re: Re: Omluva
nene konec to neni segra jedny m y kamosky jela do anglie a tam wysilaj dalsi rady čarodějek..!! -
-
Re: Re: Re: Omluva
juu tak to je skvělý
-
-
-
-
tenhleten serial je fak užasnej .je tam vže co v správnim fantazmagorickým serialu má být-láska ,akce.napětí...nejradši mám phoebe a jejího bývalího přítel cole turn .ale je škoda že přestavitelka prue odešle ze serialu tak brzo-bzla fakt ve své roli dobrá
-
NEWS
V komiksový verzi bude pokračování čarodějek: http://charmed.wikia.com/wiki/Charm ed_Comics -
odkazy
prečo nechcete pridať moju stránku medzi odkazy?? hlavne, že stránky čo už vyše roka nefungujú tu sú -
úvodní píseň
ahoj prosím nevíte kde bych stáhla tu úvodní písničku? děkuju *4* -
-
Re: úvodní píseň
nevím...já jsem jí jednou stáhla..to už bylo dávno..tak zadej do vyhledavače: How Soon Is Now-Love Spit Love ke stažení na mp3 zdarma
-