-
;)
prostě boží seriál,co dodat;) -
ups
ups a to vomylem poslala třikrát *1* *1* *1* -
Kdo je ve skutečnosti?
Nevíte náhodou kdo je ve skutečnosti(jko jaká celebrita)Kristie Jenkins(je to segra Bilie Jenkins,to ale asi víte)?Plsky odepište! -
-
Re: Kdo je ve skutečnosti?
A tak už nemusíte psát zjistila jsem si to je to Marnette Patterson
-
-
jsou nejlepší
hele tento seriál je proste super! jako zasmeju se tam a nekdy i poplácu!!! a to má bejt, a i nekdy se bojim,to i priznám, proste ho uplne zzeeru -
-
Re: jsou nejlepší
charmed is good serial buitiful od 5 serie do 8 serie chtěl bych aby je zase začli davat když teď končí ta 8. serie
-
-
Bloncka
Prosímvá pomozte!Nwm ve které sérii ale jak je tam pak Paige tak jim pak ještě pomáhá nějaká blondýna.Nevíte někdo náhodou jak se ta blondýna jmenuje v seriálu a normálně?Plsky odepiště předem mosinky díky. -
-
Re: Bloncka
v seriálu to je Billie Jenkins a ve skutečnosti Kaley Cuoco moje nej herečka *3*
-
-
Super!
Můj nejoblíbenější seriál už skoro po 8 let! Jestli budete chtít, tak navštivte můj web. charmed-mysteria.net -
-
Re: Super!
Tvůj web zzuzu je přenádherný a znám ho už snad 2 roky a ve své kategorii je prostě nej *14* . Já mám taky web o čarodějkách tak kdyby někdo chtěl - www.charmed-halliwell.estranky.cz
-
-
Prue
Proč v dalších sériích už není Prue ?? -
-
Re: Prue
mam dotaz...píše se to Pru nebo Prue?Podle me se to píše Pru ne? *7* *7* *7* *7* -
-
Re: Re: Prue
nn píše se to Prue...celý jméno je Prudence :-) -
-
Re: Re: Re: Prue
Jj píše se to Prue....protože to by nebyla angličtina....
-
-
-
jj zabil ji démon shax!.... -
to bude tím že jí ve 3. sérii zabil démon...
-
-
Tento seriál je boží *14* *14* *14* *14*
-
Re. Re :Re: Pro. ČARODEJKY
ČARODEJKY UNIKATNI SUPR DIK -
Čarodějky
Ahoj všem,nevíte proč na Primě přestali od pondělka od 18 hodin Čarodějky?ale vysílají přiblblých 5proti5? *10* *10* *10* -
-
Re: Čarodějky
Ni mnoho lidí chtělo aby dávaly čarodějky déle a tak prima vyhověla,ale pak byla malá sledovanost a tak je zase zrušily...
ale dobrá zpráva !!!!!! jakmile skončí 7.řada čarodějek začnou zase vysílat od 1.řady *3*
-