Přejít na výpis diskuzí

Čarodějky

FILM 4.3.2007 
744 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • scene.miss

COle?

Ahoj co se stane s Colem (baltazarem) ?
    • elisssss

Re: COle?

sestry ho zničí :(
      • Re: Re: COle?

Proč? Kdy?
        • elisssss

Re: Re: Re: COle?

tak, oni ho zničí vícekrát, ale on se pak pořád vrací zpět, protože byl nesmrtelný...a v díle 5x12, Cole posunul čas zpět, kdy byl ještě s Phoebe a do doby, kdy Piper s Phoebe Paige nikdy nenašly - jenže, v té době byl smrtelný, Paige se nějak do té doby dostala a ikdyž jí sestry nejdřív nevěřily (smrt Prue je oddělila) pak Paige udělala lektvar proti Colovi a samotná Phoebe ho už doopravdy zabila, Paige se pak vrátila zpět do normální doby, pro Phoebe a Piper prostě Paige jen na chvilku zmizela, ta jim pak řekla, že Cole je po smrti...
  • sharpay1995

.......

Jo teďka ho každá všední den vysílají na Primě v 14:40!!!!!Takže to je super!!!!
    • milano.alyssa

Re: .......

ale ted uz davaj v 13:50h,je to sice blby,ja to moc nestiham,ale hned po skole musim jit domu abych je stichla. *4* .alysska je bozi. *14*
      • Re: Re: .......

Nemáte někdo DVD nebo video kazetu prosím *7* ?
  • nikola

čarodějky jsou super to nikdy nemohu zmeškat *3* *3*
  • 9 série

Ahoj chci se zeptat jestli natočili 9 sérii. Díky za odpověď :D
    • Re: 9 série

Díky vám za odpověĎ *4*
    • maggie611

Re: 9 série

mno na youtube jsou videa jako uvodni znelky na 9. i 12. serii ale nikde jsem nenasla ty dily takze je to asi tvorba nekoho z uzivatelů youtube :) a jestli se ti libi charmed a neco potrebujes zjistit tak pisni na www.charmedsanfrancisco.blog.cz *5*
      • elisssss

Re: Re: 9 série

já jsem ti psala o spřátelení, a tys abslotutně neodpovedla! jinak - pajiista - je jenom 8, dál už ne, bohužel :(
  • kikikina

PROSÍM!

Ahoj posím ještě jednou podívejte se na muj blog charmed.bloger.cz hlasujte jaka čarodějka je nej a mužete si i za soutěžit o diplom mam tam taky nový desing tak prosím podívejte se tam..Díky!! CHARMED FOREVER *14* *14* *14* *14*
  • i.love.nick.jonas

Byly skvělý!!!

Čarodějky byly skvělý!!! *14* Dokud se tam nenasrala ta bělobná štětka Page *16* *10*
    • Re: Byly skvělý!!!

já mam ráda Prue i paige.Prue je tam jakože fakt ta nejstarší sestra a ta role shannen padne,ale Paige tam donáší takové něco nového a humor a taky někdy ta její ironie.... *3* *4* *1* No mám ráda obě ale radši Paige *3*
    • Re: Byly skvělý!!!

taky to nemuseli vysilat vubec!!!!bud za to rada!navic je to kvuli Shanon *16* *8*
    • avrilie

Re: Byly skvělý!!!

jako Prue je o hodně lepší než Paige,to nepopírám,ale i tak ty díly s Paige sou sqvělý(teda až do 4série,pak už se mi ty díly wůbec nelíběj)ale když si řekneš zhe kdyby zakončili Čarodjěky Pruinou smrtí tak by sme měli z toho hovno abyl by brzkej konec Čarodějek *1* *3* *15*
  • emokids2

Sou nej

byl to dobrej seriál ale s prue ta je neeeeeeeej!!a ne page!!!! *10*
  • kikikina

Poradte!

Ahopj potřebuju zase poradit, nevíte jaké má Andy příjmení v seriálu!Potřebuju spíš celý.......Díky!
    • ajaaa

Re: Poradte!

Andy Trudeau:) ..... stačí se mrknout sem do "hrají" *3*
      • kikikina

Re: Re: Poradte!

jj, díky jen sem ho tu nemohla najít......
  • nej nej

Pruedance je milionkrát lepší než Paig.Paige je pěkná kundalika *16* *16* *16* *16*
    • mamikalka

Re: nej nej

jo jo
      uuuuplně souhlasím ja ju mam taky radši *14*
    • heatcliff

Odkaz

Dobrý den všem, pokud se zajímáte o svět filmu a herece, zajděte na stránky http://coment.iplace.cz/ Můžete hlasovat i v anketě Oscar Internetu 2009! Díky *4*
      • citron

Re: Odkaz

lol naucil tvoritele nekdo psat?Vzyt Angel se pise Angelina Jolie a ne Joley
      • aloinlavela

Re: Odkaz

Já nechápu co furt jebete do Paige já jí mam z těch tří nejradši a ta vaše debilní Prue kterou hraje Shannen vyhodili kvůli tomu že chlastala takže držte tlamy... Neříkam že třeba nehraje dobře ale reju snad do ní? NE takže se sklidněte... *5*
        • kate23

Re: Re: Odkaz

prosímtě já taky nechápu,proč do Paige tolik rejpou. přiznávám že Prue mám ráda,ale proti Paige nic nemám.
  • mamikalka

nn

všechny jsou dobrý ale je blby že umře pru

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit