-
charmed
podle me je to super serial az nato ze kdyby shannen dogerty nechodila pozde na plac a nepila nemusela vyletet a prue nemusela zemrit *16* -
-
Re: charmed
ale řekla bych že byla povrchní a měla potřebu furt někoho chránit!!Podle mě je Paige o 10000x lepší *14* -
-
Re: Re: charmed
já si myslím, že Prue ve filmu je lepší jak Paige! *14*
-
-
Re: charmed
já mám zase informace že sice tohle dělala, ale že odesla sama protože udajněš nemela dobrý vztah z Pheobe (herečkou ne čarodějkou) a že už tam nechtěla hrát, prý se jí naskytly nějaké jiné nabídky *4* -
-
Re: Re: charmed
o tym sem nevěděla zhe měla problémy s Phoebe *7* a myslím zhe je to blbost,nikde se to neříkalo *3* -
-
Re: Re: Re: charmed
nn, skoro všude se píše že k jejímu vyhazovu přispel špatný vztah s Alyssou Milano , neříkám že to byl hlavní duvod jen že to k tomu trochu přispelo ... všude se píše neco jinyho *4* *10* -
-
Re: Re: Re: Re: charmed
No právě všude píšou něco jinýho.
-
-
-
-
-
joo
konečně davaj zase čarodějky *4* -
-
Re: joo
přesně,konečně je dávaj *15* -
-
Re: Re: joo
Jj,dozvěděla jsem se že v pondělí teda zítra 31.8 už bude mít piper miminko a to Wyatta!!!Už se těším bude to napínavý jak kšandy!JJJJJJJJ! *14*
-
-
-
Wicca and Book of Shadows
V novým čísle Cosmogirl se objevil článek o Wicca rituálech a našla jsem info o tom, že existuje jakási Book of Shadows na DVD, kde by se dala sehnat? -
Prue
můj názor je že ty díly s Prue jsou 100 násobně lepší než ty s Paige....Ale jinak souhlasím že je to úplně ten best seriál!!!
Jinak všechny řady najdete zde: http://iserialy.sk/serialy/carodejn ice/ -
-
Re: Prue
jj prue je super paige je taky dobra.
ale tam kde je paige tak v těch dílech má pajpr novou moc tak to je takový lepší *4* *3* -
Re: Prue
Tak jasný že díly s Prue jsou lepší *3* Prue je prostě z "originální" moci tří... Paige je sice taky super ale prostě na Prue nemá :) ...můj názor.. *4* -
-
Re: Re: Prue
Paige je uplně stejná jako ona....Ale Prue je dobrá!...Ale i paige!..
-
-
-
paráda
jo je to fakt super seriál *14* ... ale mohli by tam taky psát o Rose McGowan..a hlavně jestli to bude dávat Prima tak ať na Moravě tam nestrkají to pitomý RTA...! *3* -
-
Re: paráda
No přesně to by me nasralo ale nastesti RTAcko uz zrusily kdyby nahodou tak cauky *1*
-
-
známkování
je to můj nejjjjjjjjjj seriál *14* -
hledám
ahojki...tahle otázka je spíš pro holčiny takže se vás ptám jak se jmenuje jeden herec který tam hrál...Čarodějky sem už dlouh neviděla takže nevím jak se jmenuje ani v tom seriálu a tak vás prosím kdopak z vás to ví tak at mi plosím napíše ne můj e-mail..mocinky moc kujik *3* *3* moč plosím *8* vypadá asi přibližně takhle: má hnědé vlasy a je to ňákej pomocník od čarodějek ¨má krásný očička(asi zelený) a je prostě kuáasný-...no plosím to už ale fakt musíte vědět jak se jmenuje...já ho plostě miujuju *14* dík moc předem
kdybyste pořád nevěděli koho myslím tak mi napište mejla a já vám pošlu jeho fotešku...papik *4* *3* -
-
Re: hledám
Jmenuje se Chris(v serialu)a ve skutečnosti se jmenuje drew fuller a je i tady na osobnostech. -
Chris Perry ale jeho skutečný jméno je Drew Fuller -
je to myslmí drew fuller v seriálu chris perry halliwell *1* *15*
-
-
nevim
to taky nevim a docela by mě to zajímalo -
Prostě superrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!
-
=´´(
já nikdy neviděla první díly..... =´´( béééééé *9* -
-
Re: =´´(
Pokud jsi neviděla ty první díly tak si najeď na web www.charmed-mysteria.net a tam mají hodně epizod na stažení *3*
-