-
...
supr....dneska je davaj
*14* -
anatomy. mimi1979
chirurgove. proživaj smutne a j veselestarosti. nejjjjjjjjjjj aj stěma stažistěmi........... aj s pacošami. nej riskuji dni. prace dom utahani. . nejjjjjjjjjjj vic george je to supr nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj,.... *14* *14* *14* *14* -
tr kniht
tr kniht . nejjjj George. ve skutečnosti
je gay........ je supr *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: tr kniht
Jj Geroge je SUPER a neví náhodou ěnkdo jestli bude Izzie a George spolu? Upa je zbožnuju a chtěla bych aby byly spolu pište kdyžtak na mail BarcaaaSch@seznam.cz a hele on zemře Dereck?
-
-
test
http://testy.nanic.cz/testy/serialy /chirurgove-1234/ -test *1* *1* -
-
Re: test
už jsem dělala--------------------- *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* test. je supr. meredith 12. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* -
-
Re: Re: test
ooooo dakujem
-
-
-
Nechau to..
Nevíte jak se jmenuje ta doktorka jak jí hraje Katherine Heigl?Nechapu proc tu neni napsana ze v tom hraje..Jinak je ten serial fakt úža *14* ..Ale tu Katherine v tom mam nejradsi... -
-
Re: Nechau to..
je to tam napisane -
Re: už to mám
Katherine Heiglrole: Dr. Isobel 'Izzie' Stevens *1* -
Re: Nechau to..
jmenuje se izzy (stývnsová) nevím jak se to píše v ajině ale je izzy stývnsová *3* -
-
Re: Re: Nechau to..
Jmenuje se Isabela Stevensová
-
-
-
shánim
nwvíte prosím někdo kde by se dal seriál chirurgové sledovat online ? děkuji za každý odkaz *1* -
-
Re: shánim
www.filmex.cz -
-
Re: Re: shánim
tak bohužel tenhle server zrušili *16* *16* *16* *16*
-
-
-
joo
ten serikoš žeru,jako prison breka atd......ůůůů..,a teď ty nej díly.....napínavý...juj... *15* -
Žije??
Nevíte někdo jak je to z Meredith žije, nebo ne? Neviděl to někdo? Do neděle to nevydržím! *9* -
...
Sleduju hodně seriálů ale tenhle je nejlepší..žádný jiný se mi tak nelíbí.. *14* hezký herci, příběhy ze života, romantika, smutek..je tam vše co patří do dnešního světa..NEJ NEJ NEJ seriál -
neeej
Chirurgové jsou fakt nejjj seriál co znam, vyděla jsem všechny díly, úpe to žeru. *14*