-
Jako první jsem viděla film a když jsem ce na internetu dočetla, že film má být spojením knih Darren Shan a madame Okta a Upírův pomocník, šla jsem si je ihned půjčit do knihovny. Z první knihy je ve filmu snad úplně všechno, ale z druhé...je to bídné. Skončilo to úplně jinak, děj byl jiný...ale já si stěžovat nebudu. Film se mi líbil a knihy jsem zhltla jako nic. Pak si s Vámi dovolila nesouhlasit...naopak mě se ve filmu pan Hroozley líbil nejvíc:DD Ten jeho rozcuch na hlavě:D, sice jsem si ho v knize představovala jinak, ale fakt se mi tam líbil:D. Jen šoda, že nebudou další díly, ale asi by se jim to dělalo špatně, protože jak už jsem zde psala...druhá půlka filmu se neshodovala s knihou.
-
Parodie na knihy?
Když jsem se dívala na trailer, tak jsem se zděsila.. příjde mi to jako špatně zdeformovaná patlanina. Spoustu věcí bylo ÚPLNĚ jinak. Např. pan Hroozley.. to má být frajer s oranžovým ježkem, ne plešatějící kšticí.. nevím, mžná to nbude tak špatné, ale ukázky se mi vůbc nelíbily.. -
-
Re: Parodie na knihy?
Mě se taky nelíbili ti herci (snad až na Darrena, Steva a pana Sudda - ti se na ty role fakt hodili), ale zas tak špatné to nebylo...
nevíte, jak se jmenujou ty další díly? jako filmy? *7* -
-
Re: Re: Parodie na knihy?
bojí se že uř další nebudou .herec který hraje darrena dělá na jiném filmu *10*
-
-
plně souhlasím xD Hroozleyho úpně zkazily a navíc se bude jmenovat Crepsley jsem zvědavá jak to s tím filmem dopadne *16* ono ze záčátku ten příběh moc horor není ale tak třetí film snad bude trochu hororový *16* -
-
Re: Re: Parodie na knihy?
Ahoj,ja viděla jen první film a chci se zeptat, kde jsi viděl druhý. Prosím napiš na entom@seznam.cz díky *4*
-
-
Taky bych řekla..knížky jsou super...ae ten film mi připadá jako nějaká komedie, hlavně že to má být hororový příběh..tak mi teda ta knížka připadá...papiknapište na icq 356-091-571 *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Darren
Lidi knížky sou nastopro lepší ale teda chcu to všecko vidět ty boje,upíří horu,knížata,ty pavouky,zkoušky smrti,....
-
-
-
kdy to bude u nás
Ahojky nevíte někdo kdy se u nás tenhle film objeví.knížky jsou super tak se moc těšim na film *3* *3* *14* *14* -
-
Re: kdy to bude u nás
U nás to má bejt 4.března
-
-
další díly.......
no ono v poslední době to tak je že filmy nejsou stejný s knížkou=(, já teda knížku nečetla ale film sem viděla a mě se líbil a chci se zeptat estli NEVÍTE estli už se NATÁČEJ DALŠÍ DÍLY a kdy asi tak výjdou?????? -
Já je četla všechny
Mně to jako píčovina právě nepřipadalo. Konečně nějaký film o upírech, který dává logiku, který není přehnaný, není natočený pro efekty, nebo se v něm nejedná o zkurvený lásce jedné holky, co má furt otevřenou hubu, k upírovi, který se na sluníčku třpytí a vzdychají pro něj všechny třináctiletý holky bez vkusu, anebo s pokřiveným vkusem... asi víte, o čem mluvím. Zkrátka tohle je bezva pohodovej film, i když se tak trochu jedná o vícus z více dílů najednou a dost věcí v knihách ani není. Já četla Příběhy Darrena Shana. Je to dvanáctidílná sága a i když je to podle mého názoru dost lehké čtení určené pro mladší a méně náročné čtenáře než jsem já, i tak se mi to hrozně líbilo a všech 12 dílů jsem přečetla jedním dechem ani ne za měsíc... (na úkor VŠ...:-) Takže mi tady neříkejte, že je to ptákovina, když jste se ani neobtěžovali otevřít knížku... takový lidi fakt nesnáším. I já se koukla na Twilight, když jsem ho chtěla kritizovat (ovšem to, že je to píčovina, jsem věděla už dřív... a myslím si to pořád...)Pro více info... jsem na mailu -
-
Jestli je Tvůj vkus stejný jako vyjadřování, vykašli se na VŠ a vrať se do školky. Vulgarita není projevem dospělosti, ale kreténismu !!!
-
čau Gareo , já taky moooc ujížděla na celé sérii knížek a přečetla celou sérii i několikrát ;). Ehm.... Mamka má knihkupectví a vyjde sága O Hroozleym ;) Jen tak to píšu , protože já celou ságu zas určitě přečtu ;)
-
-
škoda že není pokračování *9*
-
Už by mohl konečně vyjít novej díl upírův pomocník 5 let a nic :(
-
-
Přesně tak! :'(
-
-
Je to ten najlepší film ľutujem že som ho nevidela skôr. Škoda že není pokračovanie. Je to jediný film ktorý môžem pozerať dookola každý deň. Proste super film lepší som ešte nevidela. A tie efekty proste všetko je super... Chcela by som aby ten film dokončili :( Ale asi ho nedokončia čo je veľká škoda keďže je to ten najlepší film
-
film
ja si ten film stahla(anglicky a v blby kvalite) a musim rict ze to je docela dobry. Celkem se mi to libilo ale urcite to neni horor. -
:-(
knizky sou nejnejnej!! ctu je snad popaty a furt dokola *1* ale i kdyz se me ve filmu libi darren a hlavne steve *1*
film uplne zmrvili!!! postavy maji vypadat uplne jinak a dej taky ! treba kde je ve filmu debbie? misto ni je tam nejaka opici holka!!! a co truska ta ve filmu umi anglicky a vidi budoucnost a v knizce ma nejakou divnou rec ktere rozumi jenom ona a evra, budoucnost nevidi A nechodi s hroozleym!!!ten prece randil s evannou!!! *13* *13* *13* *13* *13* *13* -
-
Re: :-(
já to vidím úplně stejně!! vůbec mi nepřijde že by byl film tvořený podle knížek,už jen to obsazení postavám vůbec neodpovídá!!!:-( -
Re: :-(
No to je teda něco....já ten film ještě neviděla ale podle toho co tu píšeš a co bylo v traileru to bude pěkná volovina...knížky sou fakt úžasný :D:D u skoro každýho dílu tam bulim :D a pls nevíš kde se dá ten film zkouknout??? -
-
Re: Re: :-(
dá se zkouknout na www.kinotip.cz pod : upírův pomocník a trailer je na hovna ale film je super .)
-
-