-
Pro fanoušky
Ahoj,já jsem stejně jako vy obrovská faninka Příběhů Darrena Shana ať už v knižní podobě nebo zfilmovaného. Proto jsem si o něm taky založila stránky,kde každý den přidávám nejnovější informace o knihách filmech hercích...Všechny vás tedy zvu na svoji stránku http://pribehy-darrena-shana.blog.c z/ a přeji příjemnou zábavu =0) -
:-))
newite kdy bude dalsi dil nbo aspon jak se bude jmenovat?? -
Než jsem viděla film měla jsem přečtenou celou ságu a film mě docela zklamal ... Neni tam tolik smrti , hrozně mě štve , že vynechali skoro celou ságu a podle mě scénáristi spojili první díl s posledním a hrozně mě mrzí role Gavnera Zurče , protože to podle mě neměl bejt takovej starej dědek . Ale Steva jsem si představovala skoro stejně už když jsem četla a i role Darrena je dobře obsazená .
-
snad ne:-(
už to vidim jak to celý spatlali:-((((neeeee:-(( -
:-D
Ty knížky úplně miluju za to film teda nic moc kdybych nečetla knížky tak řeknu super film ale po těch knížkách .... strašně to spatlali. Po tom filmu jsem nabyla přesvědčení že si vystuduju režiséra a natočím každej film tak jak má bejt. *3* -
-
Re: :-D
jenže to se prostě nedá úpně stejně natočit .žádnej film si není moc podobnej s knížkou .režizér se taky musí podrobit realitě -
jo přesně máš pravdu...ještě před vydáním filmu jsem přečetla všici knížky..a ten film upě po****i...je to takovy zamotany..a ještě ke všemu není to podle knížky... *8* -
přesně hej:D...film sám osobě je celkem good kdyby neměl bejt podle těch knížek;-) -
Nejlepší knižky
Už se na ten film nemůžu dočkat knížky*1* znám nazpaměť ale podle mě ten film bude o hodně ochuzenej třeba chcu vidět jak třeba udělají armádu pavouků a ty bitky *9* ale tak snad to bude za něco stát určitě půjdu na premiéru i když jsem film už viděla anglicky *14* *14*
-
-
dowland knihy
cau potrebuju sehnat 1.-5.dil ke stazeni ostatni sem cetla a aji sem je nasla ale tech prvnich 5 nikde nemuzu sehnat help me !!!! PS tyhle knizky + stmivani sou ty neej knizky(aji filmy) na svete!!!! *14* *14* *14* -
Jedna věc dobrá zbytek hrůza
Jediné co na tom vidím pro mně velmi pozitivně je herecké obsazení tedy podoba postav...lze říci, že takto jsem si je představovala až na Gavnera Zurče...Ale jinak mně zklamalo že scénáristi museli být naprostí idioti, že dokázali zkazit tak dokonalou ságu...Měli to na talíři naservírované až pod nos a takhle to zmrvěj...Jestli někdo má zájem abych mu napsala stručný popis dvanáctidílné ságy tak mi napište na email MDominica@seznam.cz -
-
Re: Jedna věc dobrá zbytek hrůza
On se v tom filmu někde objevuje Gavner zurč? -
-
Re: Re: Jedna věc dobrá zbytek hrůza
jo nazacatku kdyz de steve za hroozleym tak tam je snim takovej cerovlasej upir s knirkem to je gavner -potom se odmiha do upiri hory *5*
-
-
-
blbooost
včera sem se díval na tenhle filma je to pěkná píčo*ina ...