-
Nic proti lidi... Vlastně kecám, všechno proti. Můj názor začíná tím, že je tuctový nápad. Myslím tím, že se lidi dělí, každý někam patří a pak se (tramtadadá!) objeví někdo, kdo může patřit všude. Nuda, neoriginální, nemá to pořádný nápad! Od toho se pak odvíjí, že se mi nelíbila kniha (ty další už jsem pak radši nečetla) a ani film. A taky nemám ráda tu herečku co hraje Tris... Prostě ne. Mně se Divergence nelíbí.
-
Film se mi hodně líbil,nečekala jsem,že bude takhle dobrej *14*
-
Nevíš jestli se dá někde stáhnout? :)
-
Opravdu moc moc pěkný film !! Ráda se na něj podívám víckrát *4*
-
Ja viem ti terka zabiju jej mamu aj oca obetujú sa zanu ale potom to bude lepšie a nevie niekto bude i druha čast
-
Je to uuuuuuuuužasny film roku a mne sa pači tris aka je odvažna
-
naprosto souhlasím :3
-
četla jsi ho???? prosím můžeš mi říct jak se to stane??? ( AŤ SI TO NEČTE TEN KDO TO NECHCE VĚDĚT,ALE JÁ BYCH TO DOCELA RÁDA VĚDĚLA) nemůžu si to přečíst , musela bych čekat až do únoru a to fakt nevydržím *11* *8* *8* *8* *8* *13* *13* *13*
-
poslední díl jakože "four" nebo "alegriant" ?? kde umře? a nevíte kdy bude Four v češtině? ... *8* *8*
-
taky sem četla a i viděla film *14* je to úplně úžasný *14* četla jsi i insurgent a alegriant? já na ty knížky musím čekat až do září asi zešílím *9*
-
to je užasný film a hlavně se mi líbí THEO JAMES je sexy *14*
-
Luxusní film strašně moc se mi líbí :) Už se nemůžu dočkat až bude další díl :)
-
je smutnej *7*
-
Tak to napsali špatně. To se kvůli tomu zhroutí celej svět? Ne. ;)
-
Zatím jsem v knížce úplně na začátku. U toho jak přejde do té frakce Neohrožených, a už jsem si to oblíbila na sto procent. :)
-
no ,jestli ti to mám říct ,tak varuji ,že to je SPOILER ,ale Tris nakonci umře :(
-
Ahoj nevite proc nekde pisou at necteme posledni dil knihy? Je smutnej nebo co se stane? Nevite to nekdo ?
-
mmm.. a keď som už pri rolách, prečo prezrádzate dej keď píšete že Theo hrá Tobiasa, keď sa to zistí na konci filmu/knihy? je Four, a keď už Tobias, tak napíšem aj priezvisko !! xD
-
ako môže niekto napísať že Shai hrá v Divergencii TRISH ???? to čo je akože?? Trish? ona je Tris ľudia, Tris, spamätajte sa!
-
Ano, pokud myslíš Dead in the water, nbo Beauting Heart :)