-
fanda01
ja bych ho taky mocinky chtela nejde stahnout a ani zapujcit nemate ho nekdo nebo nevite kde ho sehnat? -
Kde sehnat DVD?
Prosím vás,nevíte náhodou kde bych tento film sehnal na DVD v čestině,nebo i s titulkama? Moc díky -
Já ho mocinko potřebuji...
Je to úplně skvělej film, nejlepší, co znám, jäle nemohu ho sehnat, nevíte, kde bych ho mohla stáhnout, nebo koupit, nebo, nemohli byste mně ho někdo prosím přepálit a poslat, prosím pište, pište na: marie_adamcova@centrum.cz -
nejhezci film co znam
uplnou nahodou jsem tenhle film shledl v tv pred vanoci 2005. a navzdy jsem si ho zapamatoval. jeste letos na jare jsem si ho nahral, a od te doby ho videl snad dvacetkrat. asi se mi jeste ani nestalo, aby mi pri nem netekly slzy. ta mandy je tak podobna jedne byvale spoluzacce, do ktere jsem se zamiloval pred lety. i hlasem a tim usmevem. ach jo. jako by to natocili pro me nebo co. krasny pribeh, moc smutny. zadny jiny film me tolik nezasahl *9* -
prosím
zdravím všechny..já mám takovej dotaz..ten film byl strašně krásnej-fakt mě dostal-ale...já ho bohužel neviděla do konce *9* tak sem se chtěla zeptat, jestli byste mi někdo z vás nenapsal, jak to dopadlo..viděla sem to jenom do tý části, jak ona mu řekla, že má leukémii..dál už sem to neviděla..moc prosím-napište mi někdo konec..PROSÍM MOC PROSÍM..předem dík..piště buďto normálně sem a nebo na TerPer@seznam.cz .. děkuju..mějte se hezky..pa *3* -
Re: Re: Dlouhá cesta
Brečela jsem jako snad nikdy. Ještě můžu vřele doporučit Dům z písku a mlhy, něco podobného, co mě maximálně dostalo. -
Re: Dlouhá cesta
Taky souhlasim.................když je vám smutno a myslíte si že je váš život na houby tak si tento filmík puste!!!Člověk se u něj zamyslí no a trošku si i pobrečí *4* -
Re: Dlouhá cesta
uplně souhlasim...je to fakt krásnej film *4* -
Dlouhá cesta
Tenhle filmek mě dostal jako nikdy žádnej jinej...není to žádný klasický slaďák jako všechny ostatní se šťastným koncem...je tam spousta věcí na zamyšlení...fakt doporučuju *14*