Přejít na výpis diskuzí

Dr. House

FILM 4.3.2007 
160 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lucka222

??

Hele nevíte ve který díl byl jak Cameronová políbila House??stačila by alespoň ve které serii??? *7*
  • Re: Bohovsky HUGH

TAKY bych ho chtela poznat je tak sexyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyy *14* *14*
  • Re: I love it

jo maš uplnou pravdu jinak bych to asi neřekla doufam že kameronová tam ještě bude hlavní rolí
  • I love it

Jo House je super týpek, má neuvěřitelný charisma a je sexy. Cameronová je úžasnej človíček, nádherně zahraná role, charismatická herečka....stejně jako House. Nevim s kym Alison Cameronová nakonec skončí, ale přeju jí jen to nejlepší, doufám že se bude v seriálu oběvovat pořád. Jinak seriál totálně žwru celkově
  • roslin.l

Re: Re: Drzí, vtipný, arogantní

Když kritizuji, tak nepíšu věty jako Hrabal - bez čárek ve větě.
  • intoska

Re: Drzí, vtipný, arogantní

no to je sice pravda ale tolik pravopisných chyb v jednom vzkazu jsem ještě neviděla...... *7*
  • intoska

house

ten suchý anglický humor nemá chybu... *1* *15* *1*
  • maki11

Re: Drzí, vtipný, arogantní

Je to fakt,ale myslím,že by s ním nikdo z nás nevydržel déle než týden...;)
  • lilinqa

Drzí, vtipný, arogantní

Podle naší učitelky je na něm nejlepší to že je drzí, vtipný a arogantní, ty odborné názvi prý není její parketa :D já s tak trochu souhlasím, je fakt vtipnej tím že je drzí a arogantní :D *1*
  • Bohovsky HUGH

Ludia ta zavislost o ktorej sa hovori o Dr.Housovi je skutocna..ja som prikladom...je to tak carizmaticky tak sexi tak ...chlapik na svete...tak ho poznat,zoznamit sa ...pozdravujem..
    *3*
  • katetit

Re: Re: ;)

No to je teda fakt, ale některý jsou i pravdivý a někdy mě baví zjišťování toho, jestli jsem z toho dílu neviděla něco na videu .....
  • maki11

Re: Dr. House je suprovej

Ty seš kluk že jo?Já jen taaky děsně miluju House,je vážně úžasnej ale Cuddyová je taky skvělá.Ne ani tak jako role,ale jako herečka *14*
  • roslin.l

Re: dr. house

Starý tým byl skvělý a nový bude taky skělý. House nemůže mít něco průměrného nebo špatného.
  • roslin.l

Re: Re: Re: dr. house

Chase vyhodí.
  • roslin.l

SPOILER!!!!

Nevím jestli zrovna dárcovství, ale v 7.díle se asi políbí.
  • roslin.l

Re: ;)

Ty videa, na které se dívaté jsou sestřihaná tak, aby vyprávěly fiktivní příběh. Člověk, který neviděl 4.serii celou je může špatně pochopit. Dát si to špatně do souvislosti a šířit bludy. Tak opatrně. *3*
  • roslin.l

SPOILER!!!!

ne, ale někdo umře, necte se překvapit. Je to na konci 4.série.
  • roslin.l

Re: Re: House

Počítá se z osmi, ale ještě se může stát spousta věcí.
  • roslin.l

SPOILER!!!!

House nebude pozitivní na Huntingtona (nebudu říkat kdo, alepozitivní bude člen jeho týmu) a bude zatím žít i v páté serie.
  • smiley17

Dr. House je suprovej

Na House se dívám pořád,je skvělej.Má supr hlášky. *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit