-
Dr.House
no asi nemá cenu psát jak moc je tenhle seriál výborný jenom jsem chtěla dodat,že ta čtvrtá série hlavně poslední díly stojí za shlédnutí.
Akorát bych tedy nestrávila kdyby mi nejlepší kamarád řekl že chce obětovat můj život. -
Good House
Je to fakt ten nejlepší seriál co kdy byl. Ted sem dokoukala poslední díl 4. řady...byl docela smutnej na konci takže připravit kapesníky a za tři týdny u televize *1* ..na ten se pak mrknu v televizy znovu -
Re: Re: Re: Re: House forever
Tak už sem ten 4x15 díl viděla. Je fakt skvělej. Teda bylo by to ještě lepší kdybych ho viděla v češtině než ve slovenštině ale stál za to. *1* -
STV
lepší je slovenský překlad seriálu než český -
Re: Re: Re: Re: House forever
tak je to asi fakt možný že se do ní nezamiluje, mě to jen tak přišlo z těch sestříhaných videí. Ale už se fakt těším *1* . -
Re: Re: Re: House forever
Jj já už to viděla. Ty videa jsou krásně setřihané. Konec série je hlavně o Housovi a Wilsonovi. Amber tam sehraje svou roli, ale House se do ní opravdu nezamiluje. A 4X15 je nejlepší díl ze seriálu - máš se na co těšit. -
Re: Re: House forever
Tak se mrkni na nějaký videa no youtube z konce 4. série..vypadá to tak, ale je možný že se do ní nezamiluje. Do profilu Hugha Laurieho jsem vložila jedno z těch videí. -
Re: House forever
Amber chodí s Wilsonem a House se do ní nezamiluje. -
House forever
No řeknu vám, že sem si včera pobrečela. Viděla sem na youtube nějaký ukázky z posledního dílu 4. řady a je to síla. House tam málem zemře *9* ale amber neboli mrcha nebo jak ji říká tak ta zemře a podle všeho to vypadalo na to že House se do ní zabouch. Takže to bude velice zajímavý..už aby ho vysílali *4* -
Re: Re: Re: Re: SPOILER!!!!
hey ale to je přece super že se zajímá víc o svou šévku ne ??? to je upo nejvíc bájo konečně se plní moje představy !!! *15* -
Re: Evrybody lies
Řekla bych, že všichni lžou... KOnec konců to je oblíbená věta, ne? *3* *15* -
Evrybody lies
Mám dotaz: everybody lies znamená, že všichni lžou nebo že všichni leží? -
Re: Re: Re: Re: SPOILER!!!!
Myslím, že jsme na tom podobně. A v podstatě je mi ukradené jestli to někdo vykecá ( já už jsem viděla i některé díly z 5.s ). V podstatě je mi to šumák. Jen lidi zbytečně nadávají.
Spoiler
Např.Cam eron and House příznivci nebudou chtít koukat na 5.s, protože Cameron tam skoro nehraje ( zatím ) a House se zajímá víc o svou šéfku. -
Dr. House
Nejsuprovější seriál, jakej existuje!!! *15* .. nemůžu vynechat jeden díl *1* .. -
Re: Re: Re: SPOILER!!!!
JJ, jenže mě štve že tu lidi píšou ať jim nic neříkáme, přitom já byhc chtěla porbrat to co lidi ví zajímavýho, a nejnovější info z nejnovějších dílů.....od toho je diskuze....
Jinak Dr. House Totálně *In love* -
Re: Re: SPOILER!!!!
Věděla jsem, že 13 má Huntingtona. Jen tan můj příspěvek je z dřívějška - kdy se ani nevědělo, kdo bude v týmu ( nechtěla jsem zkazit překvapení ). *3* -
Re: Re: Re: pravda
Amber umře, ale není to poslední sérka to je konec čtyřky pak se v pětce Wilson nebaví s Wilsonem pár dílů a pak je to zase ok. Ale je podepsaná smlouva až do osmý řady takže klid...to se ještě může stát věcí... -
Re: SPOILER!!!!
Scénář byl tak psaný, ale jak se rozešli v reálném životě tak ten scénář museli zmněnit....škoda, moooc jim to slušelo:) Jinak taky doufám, že bude House s Cuddy ale dítě asi ne... -
Re: SPOILER!!!!
Ste pitomí, pozitivní bude Třináctka.. -
Re: ??
3x15 - Half Wit ( Debílek ).