-
Re: House
Jasně,bezva....a kolik těch sérií House teda jako bude?Na štyři roky?To je šest,sedm sérií.House je super,i Hugh Laurie,ale já House děsně prožívám a už chci aby skončil.Cuddy+House Cameron+Forman a Wilson+někdo neznámý a Happy End!!! -
Re: Re: House
http://www.blesk.cz/clanek/99201/la urie-bude-dr-housem-dalsi-4-roky.ht ml -
Re: House
http://www.blesk.cz/clanek/99201/la urie-bude-dr-housem-dalsi-4-roky.ht ml tady je stránka na celý článek -
House
Laurie bude Dr. Housem další 4 roky
Autor: Archív
Dnes 09:13
Britský herec Hugh Laurie bude hrát populáního seriálového doktora Gregoryho House další čtyři roky.
Podepsal smlouvu, která mu zaručuje za každou epizodu plat 220 000 liber (6,7 milionu korun). To z něj činí jednoho z nejlépe placených televizních herců ve Spojených státech.
Devětačtyřicetilet -
Re: ;)
počkej,House umře???? -
;)
Jsem z toho ještě uplně mimo,je to 3:05...Strašně moc si přeju,aby to přežil *9* -
...
http://www.youtube.com/watch?v=xKHp ec4CB6M&feature=related
Tohoto,o mlouvám se,a nehavaruje,nrazí do nich auto... -
House bude umírat Huntingtona..
Na konci sérii,se ukáže,že House je pozitivní na Huntingtona Je to neléčitelná nemoc,která začíná ztrátou paměti,napadá mozkové buňky a končí smrtí.Stane se to potom,co Wilsonova přítelkyně a House pojedou ve stejném autobude a ten havaruje...Pořád doufám,že to nějak vyléčí,ale bojím se,že asi ne....představovala jsem si tak trochu Happy End s Cuddyovou.
Více 3.40 až 3.50 minutě tohoto videa...Je to hrozný *9* -
Re: Re: dr. house
House chtěl,aby dárcem byl Wilson,ale Cuddyová si nakonec uvědomila,že nechce dítě,už kvuli Housovi a nemocnici,a Cameronová odejde,pak i Chase a nakonec Forman.... -
Re: Re: pravda
A tak končí 4 série? -
Re: Sou to volové !!!
Máš pravdu,i když House bude mít nový tým,bude tam Cameron,Chase i Forman pořád pracovat...Cuddyová těhotná nebude a House uzdraví.Ale v předposledním dílu 4 série se taky Housovi něco stane,nebo ne? -
Sou to volové !!!
*16* sou to volové že dávaj druhou řadu a pak ji zrusi a nedaj ani posledni dil ( a v tom by mel byt house postrelenej bo neco takovyho) a nedaj 3. rady a hned zacnou 4. !! to je děs ale jinak sem necetla o zadnym oplodneni a videla jsem predposledni dil househo 4. rady na slovakach a tam zase mel kameronovou chase i formena ale i ten novej tym tak nevim -
Re: dr. house
Ahoj, mohli by jste mi říct, proč se mu rozpadl ten tým a jestli šla Cuddyová na to umělý oplodnění a kdo byl dárce?b Předem vám děkuju -
dr. house
to je škoda že už dr. house nebude odpoledne, ale jen večer. A taky je škoda že bude mít nový tým cameronová, chase a formam byli upe super -
Re: Re: pravda
Ähoj a nemohla bys mi říct s kym Housík bude? *7* -
Re: pravda
Ha ha ha, zemře Amber, Wilsonova přítelkyně a tak končí poslední řada, kterou mám zkouklou celou. Hlavně, že to víš určitě. *15* -
Dr. House *In love*
Ahoj, můžete mi někdo kdo ste už viděl nebo někde četl obsahy dalších sérií s kym House doopravdy bude? Děsně byhc si přála aby se vrátila Stacy, ale s Cuddy by to bylo takový přirozený....děsně slouho se znaj a má s nim fakt trpělivost:D Já bych ho asi zabila:D
Jo a Chase s Cameronovou by byli taky supr páreček :) -
Re: prosím
mě to taky nejde !!!! *9* *9* *9* napiš ten odkaz prosim prosim jeste jednou -
Doufám ....
Někde sem četla že prej scenaristka se v páté řadě zaměří v 6. díle na Chase a Camernovou a pak v dalších dílech prej se zaměří na Cuddy a House ale nevím co je na tom pravdy... ale mě taky moc nesedí kombinace House x Cameronova a taky doufám že bude House dárce toho spermatu Cuddy *3* jinak ten seriál upe žeru !!!! -
prosím
Akatinko, mě ten odkaz nejde. Mohla bys mi sem prosím napsat aspoň název toho videa? *3* Díky.