-
...
Opravdu, než jsem se podívala na film, dočetla jsem knihu, a pořád tvrdim, že kdo tu knihu nečetl, tak celý děj moc pochopit nemohl, kniha je mnohem bohatější. Do filmu dávájí jen ty nejpodstatnější věci, v knize jsou detaily, takže radim nejdřív číst a potom se dívat. *3* -
Viktoria
ahoj nevíte někdo proč nehrála Viktorii Rachelle Lefevre???? -
-
Re: Viktoria
Protože se jí pár nátačecích dní pro Eclipse krylo s jiným filmem. Summit asi ani neměl snahu to s ní nějak vyřídit a tak jí prostě řekli, že to nejde, že to natáčení nejde nijak posunout a v podstatě jí vyhodili. Pak nabídli roli Bryce, která původně měla hrát Victorii už ve Stmívání, ale role se jí zdála příliš malá, takže odmítla. A v Eclipse roli přijala. Tak asi tak... nevím čí je to vlastně vina, Rachell i Summit se k tomu vyjádřili, ale každý tvrdí něco jiného, takže nevím komu mám věřit. Každopádně stalo se a Victorii hraje Bryce. -
chodila pozdě na zkoušky a producenti toho měli plný zuby.... -
-
Re: Re: Viktoria
No teoreticky máš aj pravdu len ona tam nebola preto lebo tento rok natáča vela filmov a na Twilight jej neostal čas tak sa toho vzdala... tei druhé filmy jej boli prednejšie lebo tam mala väčšie roly... -
Re: Re: Viktoria
tak to mě nenapadlo...=o)=o)=o)
koneckonců Bryce byla asi lepčí... *3* -
-
Re: Re: Re: Viktoria
vůbec se mi nelíbila *13*
-
-
-
no nevim jistě,ale mám za to,že kvůli tomu,že chtěla přidat plat...a to se štábu moc nelíbilo... *7*
-
-
Online film
Všechny díly Twilight ságy jsou online zdarma na:
http://filmy.tukni.cz/online-filmy/akcni/3339-twilight-saga-zatmeni-2010/
Je tam online každý druhý film na který si vzpomenete a když tam není stačí se přihlásit a do chatu napsat poprosit o něj.Můžu tedy silně doporučit *4* *3* *1* *3* *3* *15* *15* *15* -
-
Online film
Sorry na tamtom odkazu je online jen Zatmění, ale na uvodní stránce filmy.tukni.cz když si do vyhledávání zadáte "Twilight" tak tam jsou všechny tři díly.
*1* *1* *3* *3* *4* *4* *15* *15* *3*
-
-
Zatmění
nejlepší díl Twilight Ságy, to se fakt povedlo, perfektní film -
dotaz
ahoj chtela bych se zeptat co vlastne znamená když se nekdo do nekoho otiskne já sem to nějak nepochopila *3* děkujuu -
-
Re: dotaz
taky nevím jak pímo to vysvětlit, prostě když se ten vlkodlk otiskne do někoho tak se do něj jakoby šíleně zamiluje a už ho nikdy nepřestane milovat *4* (proto třeba Jacob miluje Bellu, páč je otisklej do Renesme, takže je otisklej zatim jen do Bellinýho vajíčka když to tak řeknu :D :D ) -
-
Re: Re: dotaz
promin....trošku blbě řečeno když se otiskne tak to znamená že se do sebe navzájem zamilujou tak silně že už bez sebe nemužou žít...a jacob měl sice rád bellu ae když viděl renesme tak to s bellou nemělo nic co dělat:D -
Re: Re: dotaz
a do Edwardovy spermie..:D:D suprově jsi ti napsala..:D
mám blog o twilight saze jestli se chcete kuknout..:D tak na www.starsnikii.blog.cz
každý den tam přidávám nejmíň 3 články ale vštšinou aj pět..:D:D *4* *4* *4*
-
-
-
nový film
Ahoj, podívejte se na tohle, bude nyvý film o parodii na Stmívání a na Nový Měsíc. Ale je super. http://www.youtube.com/watch?v=HwCp ICTMvZE&feature=PlayList&p=232F1F47 FCD5FC47&playnext_from=PL&playnext= 1&index=23 *1* *1* -
-
Re: nový film
http://www.youtube.com/watch#!v=U0E 5OWU5Ak0&playnext_from=TL&videos=1I AOn8sxpTk&feature=rec-LGOUT-real_re v-rn-1r-6-HM -
-
Re: Re: nový film
tak jestli tohle půjde do kin.tak jdu..
jak na konci dostala ta holka lopatou..no já myslela,že chcípnu smíchy... *15* *15* *15* *15* -
mně se to neukázalo jak se to jmenuje ? -
tak na to půjdu...vypadá to na komedii...:D::DD
-
-
-
Zatmění
Tak dneska jsem se na něj konečně podívala a musím říct, že je vážně báječnej *4* Když jsem třetí díl četla, už při četbě mě to nadchlo, ale netušila jsem, že by text tak skvěle zpracovaly... no, ale zase mi vadilo, že vynechaly nějaké scény. Některá slova ve filmu tam teďka vypadají docela nesmyslně. Bez knížky by mě asi ten film tolik nebavil. Rozhodně se mi nejvíc líbila ta scéna, kdy měli tréninky. Stáhla jsem si ten film a tu scénu si pouštím pořád dokola. *1* *1* Jen mě ještě trochu zklamal ten vzhled... Všichni Cullenovi upíři vypadali tak nějak sešle... upírky vypadaly dobře, hlavně Rosalie, jenže mě zajímá mužská čát *1* Nejvíc se mi asi líbil tentokrát Riley, abych pravdu řekla... Celkově je to ale skvělej film, snad si udrží 5 hvězdiček a já věřím, že určitě *15* *3* -
-
Re: Zatmění
Ještě doplňuju. Moc se mi líbila i ta scéna, kdy ji žádal o ruku... doma u Cullenů, normálně jsem začala brečet, když řekla ano. *4* -
-
Re: Re: Zatm�n�
ja takyyyy *14* *14* *14* to bylo taaak naaadhernyyy!!!! *14* *14* *14* *14*
-
-
-
best
Nej filmík co sem kdy videla nemá ani na 1 ani na 2,uplne užasny plný vtipů apod..Nej..!a Edward je krasný i Bella.... I LOVE... -
Eclipse
Ten film je prostě no coment!!!Je tam daleko víc romantiky,vtipu a napětí. *14* *14* -
-
Re: Eclipse
napětí je tam mnohem víc to souhlasím,ale s tou romantikou..Podle mě jí ubylo.I když je fakt,že je jí tam míň,ale ve větším..
jinak fakt super film...Spíš se přikláním k New Moon,ale tohle na mě taky udělalo dojem... *4*
-
-
Eclipse
předchvílí jsem se vrátila z kina a jsem totálně nadšená *3* bylo to úžasné, úžasné, úžasné *14*